Hehehe yinede guzel tepki vermisBen ölçtüm cnm dedim böyle bir Yöntem var dedi doğrudur e yap o zaman deyince. Sustu ve gülümsedi :)
Ben adet bitiminde iki gun bide yumurtlama vakti iki gun yapistirmayi düşünüyorum canim .ayy yine umutla doldu icimNiye sabah 5 :)) onu anlayamdım bende sorayım bakiyim ama yakı alıyoruz eczaneler yakıya calıssın bu ay testlere degıl .. Birde gusül alırken degısmek lazımmış cok almak lazım benim bildigim adet ten sonra yumurtlama gunlerınde yapıatırılıyor
Cnm etkisi cok ama bayada destek oluyor o jel. Allah yardim etsin ins hayirli sonuc alirsinda canim deger belirtilereSENİNDE AŞILAMA OLMUŞTU SANIRIM AY BU JEL NE İLLETMİŞ CNM YA ATEŞ BASMASI AŞIRI DERECEDE GAZ KASIKLARDA GERİLME GÖĞÜSTE ŞİŞME GÖĞÜS UCUNUN BELİRGİNLEŞMESİ BULANTI YORGUNLUK HAMİLELİĞE DAİR NE VARSA YAPIYOR ZATEN HAMİLELİKTEKİ TÜM BELİRTİLER BU HORMON SAYESİNDE OLUYORMUŞ EN RAHATSIZ EDİCİ ÖZELLİĞİ BENDEKİ AŞIRI GAZZ YAPMASI OLDU CNM SENDE NELER YAPTI
Gusul sikinti. Sabah erkenden taksak iliski olacagi gun aksam tik tik tiktan sonra biraz öyle yatsak sonra cikarsak gusul alsak hemen yenisini taksak tamamdir benceNiye sabah 5 :)) onu anlayamdım bende sorayım bakiyim ama yakı alıyoruz eczaneler yakıya calıssın bu ay testlere degıl .. Birde gusül alırken degısmek lazımmış cok almak lazım benim bildigim adet ten sonra yumurtlama gunlerınde yapıatırılıyor
İNŞ CNM YA ŞUAN İŞYERİNDE ZOR DURUYORUM AYAKTACnm etkisi cok ama bayada destek oluyor o jel. Allah yardim etsin ins hayirli sonuc alirsinda canim deger belirtilere
Aynen canımGusul sikinti. Sabah erkenden taksak iliski olacagi gun aksam tik tik tiktan sonra biraz öyle yatsak sonra cikarsak gusul alsak hemen yenisini taksak tamamdir bence
Ayy sorma havada ayaklar gülünce kacıyor spermler dısarısa benim basım agrıdıgı için yan yatma yontemıne gectım oda içeride tutmasını saglıyor cıkmıyor dısarı .. Yerın rahatmış uyuyakaldıgına göre :))kızlar bişi dicem ilişkiden sonra ayaklarınızı havada tutyorsunuz değil mi ben yatak başına dayardımkalçaya yastık pek işe yaramıyor eğim az oluyor ayakları dikmek lazım ben öylece uyuyakalmıştım ya çok komik
Ayy sorma havada ayaklar gülünce kacıyor spermler dısarısa benim basım agrıdıgı için yan yatma yontemıne gectım oda içeride tutmasını saglıyor cıkmıyor dısarı .. Yerın rahatmış uyuyakaldıgına göre :))
Senin tuplere çifter çifter gıtmış canımbende hiç sırtüstü yatamazdım töbe benim karabasan problemim var düz yatınca basıyorlar neyse ama bu çocuk vs olayında ne hikmetse düz yatmak zorundaymışım gibi geliyordu Allahtan gelmiyordu karabasan yastıkla da yatsam havaya da diksem sıkıntı olmadan uyuyakalıyordum spermlerin sakinleştirici uyku yapıcı bi etkisi mi var artık neyse
yan yatınca da çıkmıyor da ben takıntılıydım bu resimler var ya yumurtalıklarla ilgili kafamda hep o görüntü vardı üçgen şimdi yan yatarsam bi tüpe düz yatıp ayaklarımı kaldırırsam iki tüpe birden akar die kendi kendime kuruyordum mecbur gibi hissediodum kendimi ne alakaysa
yok bebeğim benim sağ tüpüm tıkalıydı sol tüpümde de hiç yumurta yoktu iğne kullandım gonal f solda oluşan bütün yumurtalar döllendi Allahın hikmeti işte ama ben ya olmazsa die iki tüp olarak düşünüyordum hani kapalı da olsa belki tutabilir miş die duymuştum şimdi ii ki kapalı diyesim var zati 5 i döllenmişti dr bakınca Allahtan biri kurumuş dedi sevindi adamSenin tuplere çifter çifter gıtmış canımbende dıkeyım yıne ayakları madem iki tuoede gıtsın :)
Bende bir yerde adetten sonra 11-17. gün arası diye okudum.Yakıcıkar gelin yamacııma buldum bir yerde adetın bitiminden sonra 3. Gün yapıstırıp 3. Gün bekletıyormusuz belimizde o kadar .. Marka vs kimse yazmamış ama
yaaa al benden de o kadar evet asılama oldum cnm... offf offf bende ılk defa bu ay farlı hıssedıyorum dıyodum yaSENİNDE AŞILAMA OLMUŞTU SANIRIM AY BU JEL NE İLLETMİŞ CNM YA ATEŞ BASMASI AŞIRI DERECEDE GAZ KASIKLARDA GERİLME GÖĞÜSTE ŞİŞME GÖĞÜS UCUNUN BELİRGİNLEŞMESİ BULANTI YORGUNLUK HAMİLELİĞE DAİR NE VARSA YAPIYOR ZATEN HAMİLELİKTEKİ TÜM BELİRTİLER BU HORMON SAYESİNDE OLUYORMUŞ EN RAHATSIZ EDİCİ ÖZELLİĞİ BENDEKİ AŞIRI GAZZ YAPMASI OLDU CNM SENDE NELER YAPTI
yok bebeğim benim sağ tüpüm tıkalıydı sol tüpümde de hiç yumurta yoktu iğne kullandım gonal f solda oluşan bütün yumurtalar döllendi Allahın hikmeti işte ama ben ya olmazsa die iki tüp olarak düşünüyordum hani kapalı da olsa belki tutabilir miş die duymuştum şimdi ii ki kapalı diyesim var zati 5 i döllenmişti dr bakınca Allahtan biri kurumuş dedi sevindi adam
İNŞ CNM YA ŞUAN İŞYERİNDE ZOR DURUYORUM AYAKTA
Sen zaten biliyorsun canım, söylemiştim sana... Amin, Rabbim cümlemize hayırlısını nasip etsin
ikinizin de bu ay olumlu sonuc alması ıcın dua edıyorum kızlarr ınsallah bu ay gelmıstır meleklerınızEvet ebrulim eylül bize uğurlu gelsin
inşallah..
Mucizenin böylesi işte .. Allah sag salim kucagına almayı nasip etsiNyok bebeğim benim sağ tüpüm tıkalıydı sol tüpümde de hiç yumurta yoktu iğne kullandım gonal f solda oluşan bütün yumurtalar döllendi Allahın hikmeti işte ama ben ya olmazsa die iki tüp olarak düşünüyordum hani kapalı da olsa belki tutabilir miş die duymuştum şimdi ii ki kapalı diyesim var zati 5 i döllenmişti dr bakınca Allahtan biri kurumuş dedi sevindi adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?