su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Ben ölçtüm cnm dedim böyle bir Yöntem var dedi doğrudur e yap o zaman deyince. Sustu ve gülümsedi :)
Hehehe yinede guzel tepki vermis . Aksam diyim bende ne diyecek yazikk. Ben yakiyla yanarken o buzla donacak

Ben adet bitiminde iki gun bide yumurtlama vakti iki gun yapistirmayi düşünüyorum canim .ayy yine umutla doldu icim

Cnm etkisi cok ama bayada destek oluyor o jel. Allah yardim etsin ins hayirli sonuc alirsinda canim deger belirtilere

Gusul sikinti. Sabah erkenden taksak iliski olacagi gun aksam tik tik tiktan sonra biraz öyle yatsak sonra cikarsak gusul alsak hemen yenisini taksak tamamdir bence

Gusul sikinti. Sabah erkenden taksak iliski olacagi gun aksam tik tik tiktan sonra biraz öyle yatsak sonra cikarsak gusul alsak hemen yenisini taksak tamamdir bence
Aynen canım bu ayda bunu deneyelim bakalım umudumuz yüksek olacakkı gelsin bebişler

kızlar bişi dicem ilişkiden sonra ayaklarınızı havada tutyorsunuz değil mi ben yatak başına dayardım kalçaya yastık pek işe yaramıyor eğim az oluyor ayakları dikmek lazım ben öylece uyuyakalmıştım ya çok komik

Ayy sorma havada ayaklar gülünce kacıyor spermler dısarısa benim basım agrıdıgı için yan yatma yontemıne gectım oda içeride tutmasını saglıyor cıkmıyor dısarı .. Yerın rahatmış uyuyakaldıgına göre :))

bende hiç sırtüstü yatamazdım töbe benim karabasan problemim var düz yatınca basıyorlar neyse ama bu çocuk vs olayında ne hikmetse düz yatmak zorundaymışım gibi geliyordu Allahtan gelmiyordu karabasan yastıkla da yatsam havaya da diksem sıkıntı olmadan uyuyakalıyordum spermlerin sakinleştirici uyku yapıcı bi etkisi mi var artık neyse

yan yatınca da çıkmıyor da ben takıntılıydım bu resimler var ya yumurtalıklarla ilgili kafamda hep o görüntü vardı üçgen şimdi yan yatarsam bi tüpe düz yatıp ayaklarımı kaldırırsam iki tüpe birden akar die kendi kendime kuruyordum mecbur gibi hissediodum kendimi ne alakaysa

Senin tuplere çifter çifter gıtmış canım bende dıkeyım yıne ayakları madem iki tuoede gıtsın :)

Yakıcıkar gelin yamacııma buldum bir yerde adetın bitiminden sonra 3. Gün yapıstırıp 3. Gün bekletıyormusuz belimizde o kadar .. Marka vs kimse yazmamış ama

Senin tuplere çifter çifter gıtmış canım bende dıkeyım yıne ayakları madem iki tuoede gıtsın :)
yok bebeğim benim sağ tüpüm tıkalıydı sol tüpümde de hiç yumurta yoktu iğne kullandım gonal f solda oluşan bütün yumurtalar döllendi Allahın hikmeti işte ama ben ya olmazsa die iki tüp olarak düşünüyordum hani kapalı da olsa belki tutabilir miş die duymuştum şimdi ii ki kapalı diyesim var zati 5 i döllenmişti dr bakınca Allahtan biri kurumuş dedi sevindi adam

Yakıcıkar gelin yamacııma buldum bir yerde adetın bitiminden sonra 3. Gün yapıstırıp 3. Gün bekletıyormusuz belimizde o kadar .. Marka vs kimse yazmamış ama
Bende bir yerde adetten sonra 11-17. gün arası diye okudum.

yaaa al benden de o kadar evet asılama oldum cnm... offf offf bende ılk defa bu ay farlı hıssedıyorum dıyodum ya

ALLAH iyiliğini versin canım

desıgner cnm soyledıklerın tum belırtıler bendede mevcut harfı harfıne ek olarak bel agrım var bırde

Mucizenin böylesi işte .. Allah sag salim kucagına almayı nasip etsiN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…