İnsallah canimmmAynen canımbu ayda bunu deneyelim bakalım umudumuz yüksek olacakkı gelsin bebişler
Adetten sonra 11.17 ne işe yarar ki bence cok gec yumurtlama dönemi önemliBende bir yerde adetten sonra 11-17. gün arası diye okudum.
ALLAH razı olsun adre'm...ikinizin de bu ay olumlu sonuc alması ıcın dua edıyorum kızlarr ınsallah bu ay gelmıstır meleklerınız
Ben kesin yapcam :)Yakıcıkar gelin yamacııma buldum bir yerde adetın bitiminden sonra 3. Gün yapıstırıp 3. Gün bekletıyormusuz belimizde o kadar .. Marka vs kimse yazmamış ama
olmadı mı bu ay cnm olsun sen oyle sabırlı oyle ınanclı kyvvetlı bı kızsın kı zaten hep bu teslımıyetıne ımrendım rabbım senı buyuk mukafatlandıracak benı hatırlarsan nasıl da uzulup agşlayıp karalar baglıyordum ama elımde degıldı dayanamıyıordum bu arada benım kızım gelıyo kızım olacak ınsallahhhhALLAH razı olsun adre'm...
Benim anne olma vaktim henüz gelmemişinşallah _Verda_ bize güzel haberler verecek
11-17 gün arası yumurtlamıyormusun? Yanlış ifade etmiş olabilirim, adetin ilk gününden itibaren sayıyorsun :)Adetten sonra 11.17 ne işe yarar ki bence cok gec yumurtlama dönemi önemli
Olmadı gülüm nasip değilmiş...olmadı mı bu ay cnm olsun sen oyle sabırlı oyle ınanclı kyvvetlı bı kızsın kı zaten hep bu teslımıyetıne ımrendım rabbım senı buyuk mukafatlandıracak benı hatırlarsan nasıl da uzulup agşlayıp karalar baglıyordum ama elımde degıldı dayanamıyıordum bu arada benım kızım gelıyo kızım olacak ınsallahhhh
enyaliosu beklıyorum yarın test yapacak ınsallah olumlu olucak
Alpiiii 3gun hic yikanmayin yazmisya adet bittigi gun yapistiririm 3gun durur calismalarda o gun başlarBen kesin yapcam :)
3 gün yıkanmadan nasıl olacak canım yaAlpiiii 3gun hic yikanmayin yazmisya adet bittigi gun yapistiririm 3gun durur calismalarda o gun başlar. Senin basladimi adet cnm .ay ne guzel yazmis ilaclar ise yaramis yaki masallah ise yaramis ins bizede yarar cok heveslendim icim kıpır kipir. Uzerinde panter olan demis ya canim benim aslan dedigim o iste geneldede ondan satiyor eczaneler cnim. Ben yarinn alyim memlekette takcam .acaip heyecanlandim
Adet sonu abdest alduktan sinra yapistirrim cnim .3gun dayancam mecbur ikiski olmaz bazisi abdest geciyo ustunden yazmis ama bant kalkiyomus ozelligini kaybeder belki. Sacimi yikarim3 gün yıkanmadan nasıl olacak canım ya
O 3 günde çalışmalara başlarız yazmışsın bir önce ki mesajından da ondan dedim nasıl olacak diye :) 3 gün idare edersin canım... Bence yumurtlama döneminde olması daha mantıklı ama bilemedim. Bir yerde okumuştum yumurtlama döneminde ütü yapın diyordu, ütü masası yumurtaların hizasında olduğu için sıcağı faydalı oluyormuş :))Adet sonu abdest alduktan sinra yapistirrim cnim .3gun dayancam mecbur ikiski olmaz bazisi abdest geciyo ustunden yazmis ama bant kalkiyomus ozelligini kaybeder belki. Sacimi yikarimyaa zaten evimdede olmicam kv de olcam napsamki yumurtlamadami yapistirsamki bilemedim .sen neye karar verdin cnm yapacakmisin
Zaten bende memlekette olacagım orda yapıstıracagım 3 gün de banyo yapma ne olacak her seyı deniyoruz işte buda en basit yontem .. Zaten bayramda sacım fönlü olacagı için yıkamam 3 günAlpiiii 3gun hic yikanmayin yazmisya adet bittigi gun yapistiririm 3gun durur calismalarda o gun başlar. Senin basladimi adet cnm .ay ne guzel yazmis ilaclar ise yaramis yaki masallah ise yaramis ins bizede yarar cok heveslendim icim kıpır kipir. Uzerinde panter olan demis ya canim benim aslan dedigim o iste geneldede ondan satiyor eczaneler cnim. Ben yarinn alyim memlekette takcam .acaip heyecanlandim
Regl olanların hepsi deneyecek bu ayO 3 günde çalışmalara başlarız yazmışsın bir önce ki mesajından da ondan dedim nasıl olacak diye :) 3 gün idare edersin canım... Bence yumurtlama döneminde olması daha mantıklı ama bilemedim. Bir yerde okumuştum yumurtlama döneminde ütü yapın diyordu, ütü masası yumurtaların hizasında olduğu için sıcağı faydalı oluyormuş :))
Aslında bende denemek istiyorum, eczaneye bir bakacağım.
Tabi de burada ki yakılar orayla aynımı onu bilmiyorum canım :/Regl olanların hepsi deneyecek bu aytopik kararı öyle topikce korunup topikce ilaca baslıyorsak .. Topikcede bantlanıyoruz ütüde iyi fikirmiş
Aslinda her ay bittigi gun basliyorduk ama simdi bunu okuyunca vazgectimO 3 günde çalışmalara başlarız yazmışsın bir önce ki mesajından da ondan dedim nasıl olacak diye :) 3 gün idare edersin canım... Bence yumurtlama döneminde olması daha mantıklı ama bilemedim. Bir yerde okumuştum yumurtlama döneminde ütü yapın diyordu, ütü masası yumurtaların hizasında olduğu için sıcağı faydalı oluyormuş :))
Aslında bende denemek istiyorum, eczaneye bir bakacağım.
Aman dimi benim sacim cabuk yaglanir ben yikarim sacimi .ne denemedik bantta ne var yaksin dursun
Zaten bende memlekette olacagım orda yapıstıracagım 3 gün de banyo yapma ne olacak her seyı deniyoruz işte buda en basit yontem .. Zaten bayramda sacım fönlü olacagı için yıkamam 3 güncook karın agrısı cekiyorum dayanılacak gibi degil ama hala kahverengı gelsede agrı dinse ..
ikinizin de bu ay olumlu sonuc alması ıcın dua edıyorum kızlarr ınsallah bu ay gelmıstır meleklerınız
Neler yaptiniz bakalim? :)
Cok sükür iyiyim canim, sende iyisindir insallah?
Canim kac gün suruyo adetinKızlar ben ne zaman yapıştırayım yakıyı bilemedim benim Yum erkenatlar regl 7 de Çalışmalara başlarım 11-13 de de Yum çatlar ben de regl dönemi mi bantlayım kızlar ne dersiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?