su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

ALLAH razı olsun adre'm...
Benim anne olma vaktim henüz gelmemiş inşallah _Verda_ bize güzel haberler verecek
olmadı mı bu ay cnm olsun sen oyle sabırlı oyle ınanclı kyvvetlı bı kızsın kı zaten hep bu teslımıyetıne ımrendım rabbım senı buyuk mukafatlandıracak benı hatırlarsan nasıl da uzulup agşlayıp karalar baglıyordum ama elımde degıldı dayanamıyıordum bu arada benım kızım gelıyo kızım olacak ınsallahhhh

enyaliosu beklıyorum yarın test yapacak ınsallah olumlu olucak

Adetten sonra 11.17 ne işe yarar ki bence cok gec yumurtlama dönemi önemli
11-17 gün arası yumurtlamıyormusun? Yanlış ifade etmiş olabilirim, adetin ilk gününden itibaren sayıyorsun :)

Olmadı gülüm nasip değilmiş...
Sağol ALLAH razı olsun o senin güzel görüşün. Senin durumun çok farklıydı, benimle kıyaslanamaz, senin yerinde ben olsaydım nasıl davranırdım hiç bilmiyorum. Rabbim sana tekrar aynı şeyleri yaşatmasın, oğullarına kavuşamadın kızını (Zehra'nı - eğer hala bu ismi düşünüyorsan) inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Birbirinize sımsıkı sarılıp hiç bırakmazsınız Rabbim gönlüne göre versin kuzum

Ben kesin yapcam :)
Alpiiii 3gun hic yikanmayin yazmisya adet bittigi gun yapistiririm 3gun durur calismalarda o gun başlar . Senin basladimi adet cnm .ay ne guzel yazmis ilaclar ise yaramis yaki masallah ise yaramis ins bizede yarar cok heveslendim icim kıpır kipir. Uzerinde panter olan demis ya canim benim aslan dedigim o iste geneldede ondan satiyor eczaneler cnim. Ben yarinn alyim memlekette takcam .acaip heyecanlandim

3 gün yıkanmadan nasıl olacak canım ya

3 gün yıkanmadan nasıl olacak canım ya
Adet sonu abdest alduktan sinra yapistirrim cnim .3gun dayancam mecbur ikiski olmaz bazisi abdest geciyo ustunden yazmis ama bant kalkiyomus ozelligini kaybeder belki. Sacimi yikarim yaa zaten evimdede olmicam kv de olcam napsamki yumurtlamadami yapistirsamki bilemedim .sen neye karar verdin cnm yapacakmisin

O 3 günde çalışmalara başlarız yazmışsın bir önce ki mesajından da ondan dedim nasıl olacak diye :) 3 gün idare edersin canım... Bence yumurtlama döneminde olması daha mantıklı ama bilemedim. Bir yerde okumuştum yumurtlama döneminde ütü yapın diyordu, ütü masası yumurtaların hizasında olduğu için sıcağı faydalı oluyormuş :))

Aslında bende denemek istiyorum, eczaneye bir bakacağım.

Zaten bende memlekette olacagım orda yapıstıracagım 3 gün de banyo yapma ne olacak her seyı deniyoruz işte buda en basit yontem .. Zaten bayramda sacım fönlü olacagı için yıkamam 3 gün cook karın agrısı cekiyorum dayanılacak gibi degil ama hala kahverengı gelsede agrı dinse ..

Regl olanların hepsi deneyecek bu ay topik kararı öyle topikce korunup topikce ilaca baslıyorsak .. Topikcede bantlanıyoruz ütüde iyi fikirmiş

Regl olanların hepsi deneyecek bu ay topik kararı öyle topikce korunup topikce ilaca baslıyorsak .. Topikcede bantlanıyoruz ütüde iyi fikirmiş
Tabi de burada ki yakılar orayla aynımı onu bilmiyorum canım :/
Geçmiş olsun bu arada, ağrı kesici falan alma sakın dayan yarına kadar.

Aslinda her ay bittigi gun basliyorduk ama simdi bunu okuyunca vazgectim hadi yaa gecenlerde kk de gobek eritme yoollari diye bisey gordum viksi gobegine suruyorsun stres sariyorsun bende yaptim amam yandim kavruldum yikadim baya bi etkisi gecmedi belkide fayda etmisti bilemedim sen simdi utu sicagi diyince aklima o geldi .bencede bak cnim sen orda bulabilirmisinki acaba ins bulursun cnim.denemekte fayda var

Aman dimi benim sacim cabuk yaglanir ben yikarim sacimi .ne denemedik bantta ne var yaksin dursun başlıyoruz. Ya canim bence sen bi test yap

Kızlar ben ne zaman yapıştırayım yakıyı bilemedim benim Yum erkenatlar regl 7 de Çalışmalara başlarım 11-13 de de Yum çatlar ben de regl dönemi mi bantlayım kızlar ne dersiniz???

Neler yaptiniz bakalim? :)
Cok sükür iyiyim canim, sende iyisindir insallah?

İyiyim ben de canım ama şu an var ya elim ikiye ayrılcak sanki .
çok yorgunum, bizim bahçemiz var büyük,
orada ocağımız var.. Kayınvalide ateşi yaktı,
patlıcan ve kırmızı biber közledik..
Dolaba atıcaz kış için..
Bide ben 15 kiloya yakın fasulye aldım,
biraz yemeklik biraz kavurmalık yapıcam
ona henüz sıra gelmedi..
İnan bu saat olmuş kahvaltıyla duruyorum,
eşim yolda aperatif bi'şeyler hazırlıycam şimdi..

Kızlar ben ne zaman yapıştırayım yakıyı bilemedim benim Yum erkenatlar regl 7 de Çalışmalara başlarım 11-13 de de Yum çatlar ben de regl dönemi mi bantlayım kızlar ne dersiniz???
Canim kac gün suruyo adetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…