Yakiyi_Verda_ yapti, insallah faydasini görür... Arkadasimiz Allahin izniyle hamile kalirsa eczaneden bütün yaki bantlarini alirim :))))
Ohhh canim elinize sagkik. Bayanyirmussun kendini amaİyiyim ben de canım ama şu an var ya elim ikiye ayrılcak sanki .
çok yorgunum, bizim bahçemiz var büyük,
orada ocağımız var.. Kayınvalide ateşi yaktı,
patlıcan ve kırmızı biber közledik..
Dolaba atıcaz kış için..
Bide ben 15 kiloya yakın fasulye aldım,
biraz yemeklik biraz kavurmalık yapıcam
ona henüz sıra gelmedi..
İnan bu saat olmuş kahvaltıyla duruyorum,
eşim yolda aperatif bi'şeyler hazırlıycam şimdi..
O zaman bize Detaylı anlat yanı nasıl yapılır cnm_Verda_
Yumurtlama vakti haberim olsaydı bu yakidan kesin denerdim belki simdi bebisime seviniyor olurdumİnşallah canım hepberaber faydasını görelim benim yengemin 2 oğlu var,
ikisine de yakı yöntemiyle hamile kalmış..
Bana da o dedi, öyle denedim.. Yakınen biri yapınca daha bir gayretli oldum o konuda..
Haha ay kız Allah mı söyletti..Ohhh canim elinize sagkik. Bayanyirmussun kendini ama15kilo fasulye bebi$ dogana kadar yeter
Insalalh canimHaha ay kız Allah mı söyletti..
İnşallah cicim, ama çok misafirim oluyor benim..
Dolapta böyle hazır şeyler tam bana göre
Canım şimdi ben çatlatma iğnesi vurulduğum için, iğne olmadan bir gün önce koydumYumurtlama vakti haberim olsaydı bu yakidan kesin denerdim belki simdi bebisime seviniyor olurdum. Napalım bu ayy olucak . Canim sen tam olarak ne zaman yaptın biz ne zaman yapalım kafalar karisti bizim
Aldım ilaç ama minoset hafıf gebelerin kullandıgından .. Yakı aynıdır canım ya merak etme .. Gecen ayda iki gün kahverengi akıntım olup 3. Gün kanama baslamıstı teste filan gerek yok .. BizdeTabi de burada ki yakılar orayla aynımı onu bilmiyorum canım :/
Geçmiş olsun bu arada, ağrı kesici falan alma sakın dayan yarına kadar.
Cnm simdi bende pco varya yumurtlama duzensiz yani ben en iyisi adet sonu uc gun koyayim olmazsa sonraki ay yine ted gircem zaten o zmaan igneden sonra yada koyarım. Sence nasil fikir :)Canım şimdi ben çatlatma iğnesi vurulduğum için, iğne olmadan bir gün önce koydum
3 gün durdu yakı orada.. Yani adetten hemen sonra'ya denk geliyor..
7. Gün banyo yapıyorum Çalışmalara başlıyorum:) bazen de 8. Gün başlıyoruzCanim kac gün suruyo adetin
7. Gün banyo yapıyorum Çalışmalara başlıyorum:) bazen de 8. Gün başlıyoruz
Kız viks de yakı gibidir bence, insan onu da sırtına sürebilir :)Aslinda her ay bittigi gun basliyorduk ama simdi bunu okuyunca vazgectimhadi yaa gecenlerde kk de gobek eritme yoollari diye bisey gordum viksi gobegine suruyorsun stres sariyorsun bende yaptim amam yandim kavruldum yikadim baya bi etkisi gecmedi belkide fayda etmisti bilemedim sen simdi utu sicagi diyince aklima o geldi .bencede bak cnim sen orda bulabilirmisinki acaba ins bulursun cnim.denemekte fayda var
Ellerinize sağlık canım ama çok yormuşsun kendini. Yemekten sonra hemen uzan bir güzel dinlen.İyiyim ben de canım ama şu an var ya elim ikiye ayrılcak sanki .
çok yorgunum, bizim bahçemiz var büyük,
orada ocağımız var.. Kayınvalide ateşi yaktı,
patlıcan ve kırmızı biber közledik..
Dolaba atıcaz kış için..
Bide ben 15 kiloya yakın fasulye aldım,
biraz yemeklik biraz kavurmalık yapıcam
ona henüz sıra gelmedi..
İnan bu saat olmuş kahvaltıyla duruyorum,
eşim yolda aperatif bi'şeyler hazırlıycam şimdi..
Geçer inşallah canımAldım ilaç ama minoset hafıf gebelerin kullandıgından .. Yakı aynıdır canım ya merak etme .. Gecen ayda iki gün kahverengi akıntım olup 3. Gün kanama baslamıstı teste filan gerek yok .. Bizde_Verda_ yaptıgı zaman yapsaydık keske yakıyı düşünemedik ..
Sen nasıl uyguladın cnm hangi günlerİnşallah canım hepberaber faydasını görelim benim yengemin 2 oğlu var,
ikisine de yakı yöntemiyle hamile kalmış..
Bana da o dedi, öyle denedim.. Yakınen biri yapınca daha bir gayretli oldum o konuda..
Çalışmalar ve gusül nasıl olduRegliniz bitince yapıştırıyorsun kızlar, yumurtlama gününe denk geliyor iki üç gün duracak ama belinizde, tam kuyruk sokumu kısmının orasına yapıştırılıyor.. Yakı ısı bandı kısaca, incinmelerde bel ağrılarında kullanıyor.. 5 tl mi ne fiyatı.. Yengemin tavsiyesi ile bu ay denedim bende bakalım ne olacak* Meraklardayım...
Aynen canim baya yakiyor oda gobusumu çok yakmistiKız viks de yakı gibidir bence, insan onu da sırtına sürebilir :)
Ellerinize sağlık canım ama çok yormuşsun kendini. Yemekten sonra hemen uzan bir güzel dinlen.
Geçer inşallah canım
Yakı bahane kuzum, Rabbim nasip etsin yeter ki.
Gunun sorusu ilan ediyorumÇalışmalar ve gusül nasıl oldu
Bende öyle düşündümAynen canim baya yakiyor oda gobusumu çok yakmistikiz bulamazsa yaki viks sur sende
Burnum tikaninca burun dekiklerine suruyirum nefesimi aciyo cok severim mentolku şeyleriBende öyle düşündüm
Çalışmalar oldu, abdestte alabiliyosunuz yakıyla bir sıkıntı olmuyor..Çalışmalar ve gusül nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?