su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Bizde öyle canim. Ben banyodan sonra yapistircam 3gun tutcam 3.gun yapcam .zaten kv de olcaz yaa orda rahat olmuyo . Yumurtlaman duzenliyse yumurtlamaya yakin yap bence
Banyodan banyoya çıkartıp yenisini yatıştırayım yumurtlayana kadar öyleyse regl da da 3 -5 gün Kalsın fazla dursa ne zararı olacak altı üstü bant tabi dayanabilirsen:)

Tabi ki yakı bir vesile kızlar şu an benim de
hamile olup olmadığım belli değil.. =)
Olduysa da yakı sebebiyle değil, Rabbimin ol emrine mutabık olmuştur...

Banyodan banyoya çıkartıp yenisini yatıştırayım yumurtlayana kadar öyleyse regl da da 3 -5 gün Kalsın fazla dursa ne zararı olacak altı üstü bant tabi dayanabilirsen:)
Ama ustunde 15 gun sonra kullanin yaziyo 2.yi .bende hem adet sonu jem yumurtlama vaktimi yapistirsam dedimde amannn iyice kafam karisti

Evet canim bide 2gunden fazla kullanmayin yazıyor. O neysede 2 3 gunden sonra bi kere daha yapsak ne olur ona guvenemedim acikcasi
Iki gün ise o zaman yumurtlama Gününe denk getirmeye çalışırız ilişkiden hemen sonra yapıştırırız sonra bir gün ara zaten sonraki gün ilişkiden sonra çıkartırız oldu bitti

Iki gün ise o zaman yumurtlama Gününe denk getirmeye çalışırız ilişkiden hemen sonra yapıştırırız sonra bir gün ara zaten sonraki gün ilişkiden sonra çıkartırız oldu bitti
Ama 3gunde durur sikinti olmz heralde kullaniminda 2gunden fazla kullnmayin yaziyordu

Yakı da vesile işte bir denemedik o kalmıştı belki de bebek onu bekliyor

Aynen olabilir vesoncum, nasip bakalım değerlendir bu ay yakıyı

Ama 3gunde durur sikinti olmz heralde kullaniminda 2gunden fazla kullnmayin yaziyordu

Canım sıkıntı yok 2. günden sonra zaten çok yakmıyor eskisi gibi..
Abdest olayına gelince normal oluyo her şey..

Feci karın agrım var sükür geldi kırmızılar eşim oha dedi buz kürüne :))) yakıyla ben yancam ama o soğumayacak
Ay ben sormayi unuttum dur sorayim .bu arada cnim rahatlarsin artik.insan bedenini iyi taniyor gelr dedin geldi hakkaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…