Burnum tikaninca burun dekiklerine suruyirum nefesimi aciyo cok severim mentolku şeyleriviks le hamile kalsan tarihe gecersin canim
Banyodan banyoya çıkartıp yenisini yatıştırayım yumurtlayana kadar öyleyse regl da da 3 -5 gün Kalsın fazla dursa ne zararı olacak altı üstü bant tabi dayanabilirsen:)Bizde öyle canim. Ben banyodan sonra yapistircam 3gun tutcam 3.gun yapcam .zaten kv de olcaz yaa orda rahat olmuyo . Yumurtlaman duzenliyse yumurtlamaya yakin yap bence
Ama varya cok guzel umut olursunay ne olur ama
Artık yeni bir topik açarsınız viks le nasıl hamile kalınıray ne olur ama
Yakı da vesile işte bir denemedik o kalmıştı belki de bebek onu bekliyorTabi ki yakı bir vesile kızlar şu an benim de
hamile olup olmadığım belli değil.. =)
Olduysa da yakı sebebiyle değil, Rabbimin ol emrine mutabık olmuştur...
Ama ustunde 15 gun sonra kullanin yaziyo 2.yiBanyodan banyoya çıkartıp yenisini yatıştırayım yumurtlayana kadar öyleyse regl da da 3 -5 gün Kalsın fazla dursa ne zararı olacak altı üstü bant tabi dayanabilirsen:)
Isi garantiya alalim belimize yaki yapArtık yeni bir topik açarsınız viks le nasıl hamile kalınır
Gerçekten mi??Ama ustunde 15 gun sonra kullanin yaziyo 2.yi.bende hem adet sonu jem yumurtlama vaktimi yapistirsam dedimde amannn iyice kafam karisti
Kocanın testislerine de buz torbası oldu bu iş kızlarIsi garantiya alalim belimize yaki yapistiralim gobegimizede viks sürelim 1 seferde 5 tane dogururuz artik
Ay onu unutmustumKocanın testislerine de buz torbası oldu bu iş kızlar
Evet canim bide 2gunden fazla kullanmayin yazıyor. O neysede 2 3 gunden sonra bi kere daha yapsak ne olur ona guvenemedim acikcasiGerçekten mi??
Iki gün ise o zaman yumurtlama Gününe denk getirmeye çalışırız ilişkiden hemen sonra yapıştırırız sonra bir gün ara zaten sonraki gün ilişkiden sonra çıkartırız oldu bittiEvet canim bide 2gunden fazla kullanmayin yazıyor. O neysede 2 3 gunden sonra bi kere daha yapsak ne olur ona guvenemedim acikcasi
Iki gün ise o zaman yumurtlama Gününe denk getirmeye çalışırız ilişkiden hemen sonra yapıştırırız sonra bir gün ara zaten sonraki gün ilişkiden sonra çıkartırız oldu bitti
Yakı da vesile işte bir denemedik o kalmıştı belki de bebek onu bekliyor
Ama 3gunde durur sikinti olmz heralde kullaniminda 2gunden fazla kullnmayin yaziyordu
Ay ben sormayi unuttum dur sorayimFeci karın agrım var sükür geldi kırmızılar eşim oha dedi buz kürüne :))) yakıyla ben yancam ama o soğumayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?