su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Söyledim yuz ifadesi cok komikti. Soguk adami kisir eder bosuna dememisler yasa tasa oturmayin diye diyo

Dur bir arkadaş daha vardı o yakıyı nasıl kullanmış bir Soralım ya se min bir bakar mısın buraya cnm ????
Canım ben yakıyı çok denedim.
Adetin bittiği gün yapıştırıp 1 hafta kaldığıda oldu.
Tahmini yumurtlama günlerinde yapıştırıp 3 gün kaldığıda oldu.
Yumurtlama gününden 3 gün önce yapıştırıp 3 gün sonra yani yumurtlama gününde çıkarttığım da oldu.

Yan etki falan filan yazıyorda bende bişey olmadı sadece sivilce çıkmıştı yakı yerinde oda 1 hafta bekledi diye galiba

Böyle işte başka sorunuz varsa sorabilirsiniz kızlar

Oh maşallah her türlüsünü denedim diyorsun yani bu ay da denedin mi cnm ?belli bir kullanımı yok yani

Canim Peki hangisini tavsiye ediyorsun hangi kullanimi

Feci karın agrım var sükür geldi kırmızılar eşim oha dedi buz kürüne :))) yakıyla ben yancam ama o soğumayacak
Gülme krizine soktunuz beni kızlar ya..Allâh sizi ne yapmasın emi...ben yokken epey kaynatmışsınız topic uçmuş....kızımı kreşe kaydetmeye gitmiştim.. .

Oh maşallah her türlüsünü denedim diyorsun yani bu ay da denedin mi cnm ?belli bir kullanımı yok yani
Belli kullanımı yok canım
Bu ayda denedim 4 gün kaldı pazar günü çıkardım.
Çok kaşındırıyo fazla duramadım
Yumurtlama gününden önce çıkarmış oldum.
Daha da denemem zaten

Canim Peki hangisini tavsiye ediyorsun hangi kullanimi
Canım fazla durmasına dayanamazsan yumurtlama günlerinde 3 gün yeterli bence

Yok 1 hafta dayanırım diyosan onuda dene.
Ama çok kaşındırıyo abdest alırken sıcak su değince sızlatıyo baya

Canım fazla durmasına dayanamazsan yumurtlama günlerinde 3 gün yeterli bence

Yok 1 hafta dayanırım diyosan onuda dene.
Ama çok kaşındırıyo abdest alırken sıcak su değince sızlatıyo baya
Canim pcoluyim yani yumurtlama duzensiz o yuzden ben adet sonu yapmayi dusundum 3gun yeterli 1hafta dayanamam sanirim bide tam bayram haftasi .yaninca kasindiriyordur herahlade.kismet artik

Kesinlikle . Sabahin 5inde bir kase buzla ne kadar musterek olursa artik
Haha Veson cok ciddi bir tepki verdi ohaaa bırde hasta olacagım hiç çalışmayacak dedi :)) zorla morla hiç yaptıramam ama soguk suyla duş olur tabi bizim burda soguk suyu bulursan çeşmeden ılık akıyor .. pink love bizimkilere müşterek degıl hayat .. :)))

Valla yüz ifadesi cok komikti ama bende gulerek soyeldim pekte ciddiye almadi ay hasta olur cok nazli ugrasamam

Sizde buzlu bir su hazırlayın dökün testislerin üstüne
Valla yüz ifadesi cok komikti ama bende gulerek soyeldim pekte ciddiye almadi ay hasta olur cok nazli ugrasamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…