Tamam canimCanım sıkıntı yok 2. günden sonra zaten çok yakmıyor eskisi gibi..
Abdest olayına gelince normal oluyo her şey..
ewett ıkı taneyızz ınsallah sen de ıkı tanesındır cnmm yarın test yapıcaksınPrensesini de seni de öperim..
Bitane değilsin iki tanesin..
Sağol kuzum, ya NASİP..
Benimkine zorla yaptıracağım dur bakalım olmadı buzlu suyu üzerine dökerimSöyledimyuz ifadesi cok komikti. Soguk adami kisir eder bosuna dememisler yasa tasa oturmayin diye diyo
Canım ben yakıyı çok denedim.Dur bir arkadaş daha vardı o yakıyı nasıl kullanmış bir Soralımya se min bir bakar mısın buraya cnm ????
Oh maşallah her türlüsünü denedim diyorsun yani bu ay da denedin mi cnm ?belli bir kullanımı yok yaniCanım ben yakıyı çok denedim.
Adetin bittiği gün yapıştırıp 1 hafta kaldığıda oldu.
Tahmini yumurtlama günlerinde yapıştırıp 3 gün kaldığıda oldu.
Yumurtlama gününden 3 gün önce yapıştırıp 3 gün sonra yani yumurtlama gününde çıkarttığım da oldu.
Yan etki falan filan yazıyorda bende bişey olmadı sadece sivilce çıkmıştı yakı yerinde oda 1 hafta bekledi diye galiba
Böyle işte başka sorunuz varsa sorabilirsiniz kızlar
Benimkine zorla yaptıracağım dur bakalım olmadı buzlu suyu üzerine dökerim
Canim Peki hangisini tavsiye ediyorsun hangi kullanimiCanım ben yakıyı çok denedim.
Adetin bittiği gün yapıştırıp 1 hafta kaldığıda oldu.
Tahmini yumurtlama günlerinde yapıştırıp 3 gün kaldığıda oldu.
Yumurtlama gününden 3 gün önce yapıştırıp 3 gün sonra yani yumurtlama gününde çıkarttığım da oldu.
Yan etki falan filan yazıyorda bende bişey olmadı sadece sivilce çıkmıştı yakı yerinde oda 1 hafta bekledi diye galiba
Böyle işte başka sorunuz varsa sorabilirsiniz kızlar
Gülme krizine soktunuz beni kızlar ya..Allâh sizi ne yapmasın emi...ben yokken epey kaynatmışsınız topic uçmuş....kızımı kreşe kaydetmeye gitmiştim.. .Feci karın agrım var sükür geldi kırmızılar eşim oha dedi buz kürüne :))) yakıyla ben yancam ama o soğumayacak
He Valla :)) ben yakı ile yanarken o da donsun hayat müşterektir öyle değil mi:)))Adam böyle olur yaa
Hg canim. Hayirli olsun kresiGülme krizine soktunuz beni kızlar ya..Allâh sizi ne yapmasın emi...ben yokken epey kaynatmışsınız topic uçmuş....kızımı kreşe kaydetmeye gitmiştim.. .
Kız kaç Yaşında cnmGülme krizine soktunuz beni kızlar ya..Allâh sizi ne yapmasın emi...ben yokken epey kaynatmışsınız topic uçmuş....kızımı kreşe kaydetmeye gitmiştim.. .
KesinlikleHe Valla :)) ben yakı ile yanarken o da donsun hayat müşterektir öyle değil mi:)))
Belli kullanımı yok canımOh maşallah her türlüsünü denedim diyorsun yani bu ay da denedin mi cnm ?belli bir kullanımı yok yani
Canım fazla durmasına dayanamazsan yumurtlama günlerinde 3 gün yeterli benceCanim Peki hangisini tavsiye ediyorsun hangi kullanimi
Canim pcoluyim yani yumurtlama duzensiz o yuzden ben adet sonu yapmayi dusundum 3gun yeterli 1hafta dayanamam sanirim bide tam bayram haftasi .yaninca kasindiriyordur herahlade.kismet artikCanım fazla durmasına dayanamazsan yumurtlama günlerinde 3 gün yeterli bence
Yok 1 hafta dayanırım diyosan onuda dene.
Ama çok kaşındırıyo abdest alırken sıcak su değince sızlatıyo baya
HahaKesinlikle. Sabahin 5inde bir kase buzla ne kadar musterek olursa artik
Valla yüz ifadesi cok komikti ama bende gulerek soyeldim pekte ciddiye almadi
Sizde buzlu bir su hazırlayın dökün testislerin üstüne
Valla yüz ifadesi cok komikti ama bende gulerek soyeldim pekte ciddiye almadiay hasta olur cok nazli ugrasamam
Cok pis intikam alir benimkiSizde buzlu bir su hazırlayın dökün testislerin üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?