Ayyyy yalnışlıkla döküldü sana getırmıştım içersin diyeSizde buzlu bir su hazırlayın dökün testislerin üstüne
Cok pis intikam alir benimki
Hb canım..Allâh razı olsun gülüm.. Darısı başınıza olsun inşallah...Hg canim. Hayirli olsun kresi
4 yaşı yeni bitti...Kız kaç Yaşında cnm
bu sene ilk kez kreşe gidecek 8/9 yer dolaştık hala karar veremedik babası diyor sanki üniversiteye gidecekHb canım..Allâh razı olsun gülüm.. Darısı başınıza olsun inşallah...
4 yaşı yeni bitti...
İnşallah bitanem, bakalım kocayı ikna çabalarındayımewett ıkı taneyızz ınsallah sen de ıkı tanesındır cnmm yarın test yapıcaksın
Cnm simdi bende pco varya yumurtlama duzensiz yani ben en iyisi adet sonu uc gun koyayim olmazsa sonraki ay yine ted gircem zaten o zmaan igneden sonra yada koyarım. Sence nasil fikir :)
Anammm sicagada sogugada dayanamamsıcak su döker sana .. İyi gclr canım
Aynen cnim . nasip kismet yaa bunlar vesile rabbim ol dedikten sonra ........Olabilir canım yengem tavsiye etmişti dedim ya onunda adeti düzensizdi.
Adet bitince hemen koymuş, sen de öyle dene..
Doktora gittiğinde yum. çatlatma durumuna göre hareket edersin..
sıkma canını Rabbim zamanını biliyordur hayırlı zamanda bizlerede nasip eder inşallah.. biliyorum pek mümkünde değil üzülmemek ama umudumuzu kaybetmiyoruz.. bende bugün gidiyorum ile yarın sabah kontrolüm var. yumuşlar oluştuysa inşallah çatlatma iğnesi olucam..günaydınnn kızlarr nasılsınızzz sabah erken gebelik testi yaptım ve tabiki negatif zaten biliyodum aşılamanın tutmadığını testlede kanıtlanmış oldu
Ölelim istiyorsun herhalde senIsi garantiya alalim belimize yaki yapistiralim gobegimizede viks sürelim 1 seferde 5 tane dogururuz artik
Canim henüz kirmizilari görmedin, idrar testleri yanlis olabiliyor. Bekle bakalim biraz daha, bir umut iste belki Rabbim gerceklestirir...günaydınnn kızlarr nasılsınızzz sabah erken gebelik testi yaptım ve tabiki negatif zaten biliyodum aşılamanın tutmadığını testlede kanıtlanmış oldu
Sen yine de testi bat da tekrarla cnm yaE-brulim yanlış olduğunu sanmıyorum cnm ya inşallah öledirde hiç sanmıyorum bu ay bu listede inşallah hamile görürüz
Tey Tey tey haydaaaaGünaydın kızlar .. Yogun sekılde agrı ve kanamam var .. Zaten zor bır durum regl olmak birde agrı nıye olur anlamam sanırım yumurtalar içerde halay cekıyor :)) bu ayda yapamadık bu ayda yapamadık dıye :))) doktora bu ay hiç ugramayı dusunmuyorum ..
ZATEN AŞILAMADAN SONRA MECBUREN KAN TESTİ YAPTIRMAK GEREKİYOMUŞ CUMARTESŞ GNÜ YAPTIRICAM MECBUREN CNM Bİ DEĞİŞİKLİK OLUCAĞINI SANMIYORUM.KIZLAR BEN KARAR VERDİM YILBAŞINA KADAR HAMİLE DOĞAL YOLLA KALAMAZSAM YILBAŞINDA TÜP BEBEK YÖNTEMİNİ DENİCEMSen yine de testi bat da tekrarla cnm ya
sanki benim içime doğuyor gibi kan testinde pozitif alacakasın..ZATEN AŞILAMADAN SONRA MECBUREN KAN TESTİ YAPTIRMAK GEREKİYOMUŞ CUMARTESŞ GNÜ YAPTIRICAM MECBUREN CNM Bİ DEĞİŞİKLİK OLUCAĞINI SANMIYORUM.KIZLAR BEN KARAR VERDİM YILBAŞINA KADAR HAMİLE DOĞAL YOLLA KALAMAZSAM YILBAŞINDA TÜP BEBEK YÖNTEMİNİ DENİCEMİNŞ GEREK KALMAZDA DOĞAL YOLLA KALIRIM.
O SENİN KALBİNİN GÜZELLİĞİ CNM BENİM ŞİMDİYE KADAR İDRARDA NEGATİF GÖRÜP KANDA HİÇ POZİTİF GÖRMEDİMKİsanki benim içime doğuyor gibi kan testinde pozitif alacakasın..şu an öyle hissettim bi umut doldu içime
Ama adet olmadim demi cnimgünaydınnn kızlarr nasılsınızzz sabah erken gebelik testi yaptım ve tabiki negatif zaten biliyodum aşılamanın tutmadığını testlede kanıtlanmış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?