su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Bizimki de 3,5 Yaşında
Hb canım..Allâh razı olsun gülüm.. Darısı başınıza olsun inşallah...

4 yaşı yeni bitti...
bu sene ilk kez kreşe gidecek 8/9 yer dolaştık hala karar veremedik babası diyor sanki üniversiteye gidecek

Cnm simdi bende pco varya yumurtlama duzensiz yani ben en iyisi adet sonu uc gun koyayim olmazsa sonraki ay yine ted gircem zaten o zmaan igneden sonra yada koyarım. Sence nasil fikir :)

Olabilir canım yengem tavsiye etmişti dedim ya onunda adeti düzensizdi.
Adet bitince hemen koymuş, sen de öyle dene..
Doktora gittiğinde yum. çatlatma durumuna göre hareket edersin..

Olabilir canım yengem tavsiye etmişti dedim ya onunda adeti düzensizdi.
Adet bitince hemen koymuş, sen de öyle dene..
Doktora gittiğinde yum. çatlatma durumuna göre hareket edersin..
Aynen cnim . nasip kismet yaa bunlar vesile rabbim ol dedikten sonra ........

günaydınnn kızlarr nasılsınızzz sabah erken gebelik testi yaptım ve tabiki negatif zaten biliyodum aşılamanın tutmadığını testlede kanıtlanmış oldu

günaydınnn kızlarr nasılsınızzz sabah erken gebelik testi yaptım ve tabiki negatif zaten biliyodum aşılamanın tutmadığını testlede kanıtlanmış oldu
sıkma canını Rabbim zamanını biliyordur hayırlı zamanda bizlerede nasip eder inşallah.. biliyorum pek mümkünde değil üzülmemek ama umudumuzu kaybetmiyoruz.. bende bugün gidiyorum ile yarın sabah kontrolüm var. yumuşlar oluştuysa inşallah çatlatma iğnesi olucam..

Günaydin kizlar...

LeYLa_21 canim hayirli olsun :)
Veson insallah sizde hayirlisiyla kres icin karar verirsiniz :)
Rabbim kuzularinizi korusun ♥

Al_pi gecmis olsun mu desem gözün aydin mi desem :) Hakem banada kirmizi karti gösterdi, seninle göbek bagimiz bir gibi ilerliyoruz bakalim :)
Isi garantiya alalim belimize yaki yapistiralim gobegimizede viks sürelim 1 seferde 5 tane dogururuz artik
Ölelim istiyorsun herhalde sen

Canim henüz kirmizilari görmedin, idrar testleri yanlis olabiliyor. Bekle bakalim biraz daha, bir umut iste belki Rabbim gerceklestirir...

Günaydın kızlar .. Yogun sekılde agrı ve kanamam var .. Zaten zor bır durum regl olmak birde agrı nıye olur anlamam sanırım yumurtalar içerde halay cekıyor :)) bu ayda yapamadık bu ayda yapamadık dıye :))) doktora bu ay hiç ugramayı dusunmuyorum ..

Tey Tey tey haydaaaa

Sen yine de testi bat da tekrarla cnm ya
ZATEN AŞILAMADAN SONRA MECBUREN KAN TESTİ YAPTIRMAK GEREKİYOMUŞ CUMARTESŞ GNÜ YAPTIRICAM MECBUREN CNM Bİ DEĞİŞİKLİK OLUCAĞINI SANMIYORUM.KIZLAR BEN KARAR VERDİM YILBAŞINA KADAR HAMİLE DOĞAL YOLLA KALAMAZSAM YILBAŞINDA TÜP BEBEK YÖNTEMİNİ DENİCEM İNŞ GEREK KALMAZDA DOĞAL YOLLA KALIRIM.

sanki benim içime doğuyor gibi kan testinde pozitif alacakasın.. şu an öyle hissettim bi umut doldu içime

sanki benim içime doğuyor gibi kan testinde pozitif alacakasın.. şu an öyle hissettim bi umut doldu içime
O SENİN KALBİNİN GÜZELLİĞİ CNM BENİM ŞİMDİYE KADAR İDRARDA NEGATİF GÖRÜP KANDA HİÇ POZİTİF GÖRMEDİMKİ ÖLE BİŞİY OLURSADA MUCİZE OLUR BAŞKADA BİŞİ OLMAZ(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…