su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Garantiye alalim diye seyyettimm

YOK CNM OLMADIM ZATEN PROGESTERON KULLANIYORUMYA ONU KESMEDEN OLMAM 2 GÜN SONRA BİTİCEK SONRA GELİR MEŞHUR KIRMIZILAR
Ne diyim cnim.uzgunum onkadar belirti yan etki. Nasip degilmis.herseyde bir hayir vardir cnim. Kac kisi kaldinsonucu belki olmayan bari bi kisi pozitif olsa yaa

E-brulim yanlış olduğunu sanmıyorum cnm ya inşallah öledirde hiç sanmıyorum bu ay bu listede inşallah hamile görürüz
Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim, insallah pozitif sonuc alirsinda burda hep birlikte seviniriz.

tilililililiiiiiiiiyyyyy

Kizlar simdi hepimiz yaki mi yapistircaz . Ben ek olarak inofolic icecegim sizede tavsiye ediyorumm. Kurde yapardikda bayram haftasi isi bozuyor

Iyimisin cnim nasil hissediyorsun. Varya negatif sonuc girmus gibi üzüldüm kendimi koltuğa attim
DÜN AKŞAM BAYAĞ KÖTÜ OLDUM AMA TOPARLADIM ŞİMDİ İNSAN NEKADAR SONUCU BİLSEDE TAHMİN ETSEDE YİNEDE İÇİNDE UFAKTA OLSA ÜMİT OLUYO NAPALIM BİZİMDE İMTİHANIMIZ BUYMUŞ HERALDE RABBİM DULARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH

Insallah canim.cok digru yinede konduramiyor.ama yapacak biey yok yeni umutlarla yesersinn yuregin cnim. Yakiya varmisin

bu yakı nasıl yapılıyor ne için yapılıyor kızlar ?
Canim kisaca siyliyim adet sonu itibaru ile iatedigun zaman yalistieiyorsu bel bisluguna 3gun duruyor.hamile kalan cok olmus yakiyla. Bizede ilk garip geldi ama okuduk bilgi edindik bi cocgumuzum icine sindi. Istersen yumurtlama gununden 2gun oncede yapistirabikirsin cnim. Nasil denemek istersen yani cnim

Üzülme arkadaşım bu ay olmaz gelecek ay olur stres en büyük etkenlerden biri..
Ben de akşam yapacağım inşallah idrar testi.. Benimde negatif çıkacakmış gibi geliyor,
bakalım ya nasip...

teşekkürler bilgi için. o zaman bu ay olmazsa (klomen + çatlatma iğnesi denedik) bidahaki ay bende deneyim bu yakı olayını inşallah faydasını görürürz yakı bebekleri diye topik açarız =)

Kizlar bugun cok isim var temizlik yapacagim. Kendime cici almaya gideceğim. Aksma misafir gelecek onlara bisey hazirliycam ve yarin misafir gelcek yatili cmt de abbas yolcu memlekete .daha kahvalti yapmadım cnm istemiyorrr. Biyerden baslamak lazim.bem cikiykrum arada gelirim. Hoşçakalinnn

teşekkürler bilgi için. o zaman bu ay olmazsa (klomen + çatlatma iğnesi denedik) bidahaki ay bende deneyim bu yakı olayını inşallah faydasını görürürz yakı bebekleri diye topik açarız =)
Bizde artik ona umut ediyoruz ins sen pozitif okursun cnm senin benegin klomen bebiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…