- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
YOK CNM OLMADIM ZATEN PROGESTERON KULLANIYORUMYA ONU KESMEDEN OLMAM 2 GÜN SONRA BİTİCEK SONRA GELİR MEŞHUR KIRMIZILARAma adet olmadim demi cnim
Günaydin kizlar...
@LeYLa_21 canim hayirli olsun :)
Veson insallah sizde hayirlisiyla kres icin karar verirsiniz :)
Rabbim kuzularinizi korusun ♥
@Al_pi gecmis olsun mu desem gözün aydin mi desem :) Hakem banada kirmizi karti gösterdi, seninle göbek bagimiz bir gibi ilerliyoruz bakalim :)
Ölelim istiyorsun herhalde sen
Canim henüz kirmizilari görmedin, idrar testleri yanlis olabiliyor. Bekle bakalim biraz daha, bir umut iste belki Rabbim gerceklestirir...
bu kadar karamsar olma içindeki umudu söndürme..O SENİN KALBİNİN GÜZELLİĞİ CNM BENİM ŞİMDİYE KADAR İDRARDA NEGATİF GÖRÜP KANDA HİÇ POZİTİF GÖRMEDİMKİÖLE BİŞİY OLURSADA MUCİZE OLUR BAŞKADA BİŞİ OLMAZ(
Ne diyim cnim.uzgunum onkadar belirti yan etki. Nasip degilmis.herseyde bir hayir vardir cnim. Kac kisi kaldinsonucu belki olmayan bari bi kisi pozitif olsa yaaYOK CNM OLMADIM ZATEN PROGESTERON KULLANIYORUMYA ONU KESMEDEN OLMAM 2 GÜN SONRA BİTİCEK SONRA GELİR MEŞHUR KIRMIZILAR
İNNe diyim cnim.uzgunum onkadar belirti yan etki. Nasip degilmis.herseyde bir hayir vardir cnim. Kac kisi kaldinsonucu belki olmayan bari bi kisi pozitif olsa yaa
Iyimisin cnim nasil hissediyorsun. Varya negatif sonuc girmus gibi üzüldüm kendimi koltuğa attimİN
İNŞALLAH BİRİLERİ POZİTİF SONUCU ALIR CNM
Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim, insallah pozitif sonuc alirsinda burda hep birlikte seviniriz.E-brulim yanlış olduğunu sanmıyorum cnm ya inşallah öledirde hiç sanmıyorum bu ay bu listede inşallah hamile görürüz
tilililililiiiiiiiiyyyyyGünaydın kızlar .. Yogun sekılde agrı ve kanamam var .. Zaten zor bır durum regl olmak birde agrı nıye olur anlamam sanırım yumurtalar içerde halay cekıyor :)) bu ayda yapamadık bu ayda yapamadık dıye :))) doktora bu ay hiç ugramayı dusunmuyorum ..
DÜN AKŞAM BAYAĞ KÖTÜ OLDUM AMA TOPARLADIM ŞİMDİ İNSAN NEKADAR SONUCU BİLSEDE TAHMİN ETSEDE YİNEDE İÇİNDE UFAKTA OLSA ÜMİT OLUYO NAPALIM BİZİMDE İMTİHANIMIZ BUYMUŞ HERALDE RABBİM DULARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAHIyimisin cnim nasil hissediyorsun. Varya negatif sonuc girmus gibi üzüldüm kendimi koltuğa attim
CNIM BU YAKININ ZARARI OLURMU YAKizlar simdi hepimiz yaki mi yapistircaz. Ben ek olarak inofolic icecegim sizede tavsiye ediyorumm. Kurde yapardikda bayram haftasi isi bozuyor
Insallah canim.cok digru yinede konduramiyor.ama yapacak biey yok yeni umutlarla yesersinn yuregin cnim. Yakiya varmisinDÜN AKŞAM BAYAĞ KÖTÜ OLDUM AMA TOPARLADIM ŞİMDİ İNSAN NEKADAR SONUCU BİLSEDE TAHMİN ETSEDE YİNEDE İÇİNDE UFAKTA OLSA ÜMİT OLUYO NAPALIM BİZİMDE İMTİHANIMIZ BUYMUŞ HERALDE RABBİM DULARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH
Canim bi zarari yok. Bant yani . Dayanamazsan cikarirsin . Sen bilirsin canim .CNIM BU YAKININ ZARARI OLURMU YABENDE YAPAYIM AMA ZARARI OLUR DİE KORKUYORUM
Canim kisaca siyliyim adet sonu itibaru ile iatedigun zaman yalistieiyorsu bel bisluguna 3gun duruyor.hamile kalan cok olmus yakiyla. Bizede ilk garip geldi ama okuduk bilgi edindik bi cocgumuzum icine sindi. Istersen yumurtlama gununden 2gun oncede yapistirabikirsin cnim. Nasil denemek istersen yani cnimbu yakı nasıl yapılıyor ne için yapılıyor kızlar ?
DÜN AKŞAM BAYAĞ KÖTÜ OLDUM AMA TOPARLADIM ŞİMDİ İNSAN NEKADAR SONUCU BİLSEDE TAHMİN ETSEDE YİNEDE İÇİNDE UFAKTA OLSA ÜMİT OLUYO NAPALIM BİZİMDE İMTİHANIMIZ BUYMUŞ HERALDE RABBİM DULARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH
teşekkürler bilgi için. o zaman bu ay olmazsa (klomen + çatlatma iğnesi denedik) bidahaki ay bende deneyim bu yakı olayını inşallah faydasını görürürz yakı bebekleri diye topik açarız =)Canim kisaca siyliyim adet sonu itibaru ile iatedigun zaman yalistieiyorsu bel bisluguna 3gun duruyor.hamile kalan cok olmus yakiyla. Bizede ilk garip geldi ama okuduk bilgi edindik bi cocgumuzum icine sindi. Istersen yumurtlama gununden 2gun oncede yapistirabikirsin cnim. Nasil denemek istersen yani cnim
Ne zararı olacak cnm altı üstü yara bandı yapsa yapsa uzun süre yapışık kaldığı için yara yapar o yaniCNIM BU YAKININ ZARARI OLURMU YABENDE YAPAYIM AMA ZARARI OLUR DİE KORKUYORUM
Bizde artik ona umut ediyoruzteşekkürler bilgi için. o zaman bu ay olmazsa (klomen + çatlatma iğnesi denedik) bidahaki ay bende deneyim bu yakı olayını inşallah faydasını görürürz yakı bebekleri diye topik açarız =)
DENEMEKTE FAYDA VAR CNM BENİM KORKUM AŞIRI HASSAS CİLDİM VAR ALERJİ YAPIYOR BİÇOK ŞEY BENDENe zararı olacak cnm altı üstü yara bandı yapsa yapsa uzun süre yapışık kaldığı için yara yapar o yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?