su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Lylyl in bay günü bugünmüş test yaptın mı cnm

Kizlar simdi hepimiz yaki mi yapistircaz . Ben ek olarak inofolic icecegim sizede tavsiye ediyorumm. Kurde yapardikda bayram haftasi isi bozuyor
Canım inofolic ne ben incir havuc kürünü yapacagım gidene kadar bayrama eşimede keci boynuzu kaybatcam yakıda tmm baskada dua etcem o kadar :)

Kizlar adet dönemleri icin özel yakilar varmis duydunuz mu hic?

Herkese merhaba. Testi tekrarladım bu sabah malesef negatif..Tahmin ettiğim gibi dünkü hatalıydı. Ama kırmızıyı görene kadar belki testte daha gözükmedi, belki test hatalıydı belki öyleydi belki böyleydi diye diye o umut kırıntısını bitiremiyor insan yinede..
Böylece ilk ve son çatlatma tedavisi deneyimim hüsranla sonlanmış bulunuyor.
Bir daha ki adet döneminde tüp bebek tedavisine başlamaktan başka yol kalmadı malesef bizim için..
Dilerim sizlerden güzel haberler gelir kızlar, şimdi olmasa bile yeni dönem hepinizin peş peşe güzel haberlerinizi aldığımız bir dönem olur

Canım inofolic ne ben incir havuc kürünü yapacagım gidene kadar bayrama eşimede keci boynuzu kaybatcam yakıda tmm baskada dua etcem o kadar :)
Canim biseyi unuttun yirtik kondom . Canim inofolic folic asit ama icinde baska bir madde var yumurtaliklara iyi gekiyormus gebe kalmayi hizlandiriyor.baska topikte sohbet ettigim arkadas inofolic kullandi hamile kaldi .

Canim yaaa. Insallah yeni donem getirir dedigin gibi üzülme olurmu

Bubarada ben incirden korkuyorum prolaktini yukseltiyor dikkat etmek lazim

Canim biseyi unuttun yirtik kondom . Canim inofolic folic asit ama icinde baska bir madde var yumurtaliklara iyi gekiyormus gebe kalmayi hizlandiriyor.baska topikte sohbet ettigim arkadas inofolic kullandi hamile kaldi .
Evet YıRtık kondomu unuttum prolaktın ne bilmiyorum demekki bende normal bir hormon bilmedıgıme gore :) adet döneminde kullanılan yakıyı duydum agrı azaltsın dıye kullanılıyor oyle biliyorum onu .. Amannn ben 2 senedir folic asitin her çeşitini içtim zaten bugun alacagım yakıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…