Minik mucizelerimiz
A N N E adayi Catlatma ignesi BAT Test tarihiSonuc
@Enyalios 5. Eylül 23. Eylül 14. Eylül ?
minnta 31. Agustos 12. Eylül 14. Eylül ?
E-brulim 31. Agustos 21. Eylül 20. Eylül ?
@deeploneliness 31. Agustos 16. Eylül 18. Eylül ?
Veson 7. Eylül 26. Eylül 27. Eylül ?
Al_pi 2. Eylül 21. Eylül 16. Eylül ?
pink love ? 15. Eylül 15. Eylül ?
Lylyl 2. Eylül 17. Eylül ? ?
@BayilanBayilana 8. Eylül 25. Eylül 27. Eylül ?
@LeYLa_21 21. Agustos 9. Eylül 9. Eylül
DESIGNER27 2. Eylül 19. Eylül 19. Eylül ?
UGUR GETIRSIN INSALLAH
ahh inşallahBizde artik ona umut ediyoruzins sen pozitif okursun cnm senin benegin klomen bebiş olur
Canım inofolic neKizlar simdi hepimiz yaki mi yapistircaz. Ben ek olarak inofolic icecegim sizede tavsiye ediyorumm. Kurde yapardikda bayram haftasi isi bozuyor
Yakının hiç bi zararı yan etkısı yok hatta faydası var beli sıcak tutuyor belin falan agrımıyorCNIM BU YAKININ ZARARI OLURMU YABENDE YAPAYIM AMA ZARARI OLUR DİE KORKUYORUM
bugun yap yaaaaİnşallah bitanem, bakalım kocayı ikna çabalarındayım
Test yapmadim canim saha hastada olmadim bekliycem bugun olmazsam yarin yapacamLylyl in bay günü bugünmüş test yaptın mı cnm
Canim biseyi unuttunCanım inofolic neben incir havuc kürünü yapacagım gidene kadar bayrama eşimede keci boynuzu kaybatcam yakıda tmm baskada dua etcem o kadar :)
Canim yaaa. Insallah yeni donem getirir dedigin gibi üzülme olurmuHerkese merhaba. Testi tekrarladım bu sabah malesef negatif..Tahmin ettiğim gibi dünkü hatalıydı. Ama kırmızıyı görene kadar belki testte daha gözükmedi, belki test hatalıydı belki öyleydi belki böyleydi diye diye o umut kırıntısını bitiremiyor insan yinede..
Böylece ilk ve son çatlatma tedavisi deneyimim hüsranla sonlanmış bulunuyor.
Bir daha ki adet döneminde tüp bebek tedavisine başlamaktan başka yol kalmadı malesef bizim için..
Dilerim sizlerden güzel haberler gelir kızlar, şimdi olmasa bile yeni dönem hepinizin peş peşe güzel haberlerinizi aldığımız bir dönem olur
Aaaaa nasil biseymiski cnimKizlar adet dönemleri icin özel yakilar varmis duydunuz mu hic?
Bubarada ben incirden korkuyorumCanım inofolic neben incir havuc kürünü yapacagım gidene kadar bayrama eşimede keci boynuzu kaybatcam yakıda tmm baskada dua etcem o kadar :)
Aaaaa nasil biseymiski cnim
:) amann yaaa .cok yakarsa daha etkili degilmiBiraz daha az yakiyormus herhalde bende tam bilmiyorum canim
sağol cnm inş güzel haberler gelir sendenÜzülme arkadaşım bu ay olmaz gelecek ay olur stres en büyük etkenlerden biri..
Ben de akşam yapacağım inşallah idrar testi.. Benimde negatif çıkacakmış gibi geliyor,
bakalım ya nasip...
Evet YıRtık kondomu unuttumCanim biseyi unuttunyirtik kondom . Canim inofolic folic asit ama icinde baska bir madde var yumurtaliklara iyi gekiyormus gebe kalmayi hizlandiriyor.baska topikte sohbet ettigim arkadas inofolic kullandi hamile kaldi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?