Kizz yaki almaya diye cikip yaki almayi unuttumEvet YıRtık kondomu unuttumprolaktın ne bilmiyorum demekki bende normal bir hormon bilmedıgıme gore :) adet döneminde kullanılan yakıyı duydum agrı azaltsın dıye kullanılıyor oyle biliyorum onu .. Amannn ben 2 senedir folic asitin her çeşitini içtim zaten bugun alacagım yakıyı
Hayir cnm prob olmayanlarda hizli gebe kalmak icin kullaniyokızlar inofolic i sadece pcolularmı kullanabiliyo?
Iyi bayramlar canim, kendine iyi bak... Allaha emanetsinkızlar yarın kontrolüm var bayram sonuna nakadarda giremem foruma, inşallah bayram sonrası güzel haberler vermeye gelirim ve güzel haberler alırım hepinizi öpüyorum şimdiden iyi bayramlar
Sanada iyi bayramlar canim. Insalah hayırlı haberlerle gekirsin cnim. Allah a emanet olkızlar yarın kontrolüm var bayram sonuna nakadarda giremem foruma, inşallah bayram sonrası güzel haberler vermeye gelirim ve güzel haberler alırım hepinizi öpüyorum şimdiden iyi bayramlar
sağol cnm inş güzel haberler gelir senden
Enyaliosumutsuzluk yoktu hani
İnşallah arkadaşım
Bu akşam dananın kuyruğu kopacak..
Negatif çıksa bile kan vericem regl geçsin de bi..
bu akşam mı test yapıcaksın cnm sen?
Cnm ben de dün sol kasıkta sürekli batma oldu.hatta bir keresinde aniden yattığım yerden Kalktım sol kasığıma Bıçak soktular sanki çok feci canım yandı.benim yumurtalar sağda idi ben de sola ne oluyor şimdi diye kendi kendime söylendim ama bugün pek batma falan kalmadı.sadece ovulasyondan bu yana ara ara akıntım oluyor.yani bende de bariz bir belirti yok iğne 11. Gün dpo8 deyim seninle günlerimiz aynı belki aynı gün test yaparız kısmet olursaKızlar nasılsınız bendekı belırtıler azaldı sadece hafıf bel agrısı mevcut sızlerde durum nasıl.. bayram hedıyem yok sanırım
aynı şeyler bendedeoldu cnm ya bu kullandığımız ilaçlar fazla gelişen yumurtalar yapabilirmi acaba bu belirtileri?Cnm ben de dün sol kasıkta sürekli batma oldu.hatta bir keresinde aniden yattığım yerden Kalktım sol kasığıma Bıçak soktular sanki çok feci canım yandı.benim yumurtalar sağda idi ben de sola ne oluyor şimdi diye kendi kendime söylendim ama bugün pek batma falan kalmadı.sadece ovulasyondan bu yana ara ara akıntım oluyor.yani bende de bariz bir belirti yok iğne 11. Gün dpo8 deyim seninle günlerimiz aynı belki aynı gün test yaparız kısmet olursa
Yapabilir cnm ya ben zaten batmaları pek hamileliğe bağlamadım başka aylarda da ara ara olur ben de ama dün aniden kalkınca sol taraf çok feci acıdı benim yumlar sağda idi bu ay.dün ateşim de biraz yüksekti biraz ümitlenir gibi oldum.Ama şimdi o batmalar kalmadı.aynı şeyler bendedeoldu cnm ya bu kullandığımız ilaçlar fazla gelişen yumurtalar yapabilirmi acaba bu belirtileri?
ay aynı bendeki şeyleri sölüyosun benimde ara ara artan ateşim sonrasında normale dönüyor ama ben hamile olmadığıma eminim sabah erken gebelik testi yaptım normalde kan test günüm cumartesi olsa çıkardı silikte olsa hiç ama hiç ümit yokYapabilir cnm ya ben zaten batmaları pek hamileliğe bağlamadım başka aylarda da ara ara olur ben de ama dün aniden kalkınca sol taraf çok feci acıdı benim yumlar sağda idi bu ay.dün ateşim de biraz yüksekti biraz ümitlenir gibi oldum.Ama şimdi o batmalar kalmadı.ateş de sabah 0,3 derece kadar düşünce heyecanım söndü yani
Cnm erken gebelik testlerine güvenme bir arkadaş o testlerden yapmış negatif çıkmış sonra gitmiş bir de ucuz testlerden aldım diyor onda silik çıkmış tekrar test ne zaman yapacaksın iğnenin kaçıncı günü cnmay aynı bendeki şeyleri sölüyosun benimde ara ara artan ateşim sonrasında normale dönüyor ama ben hamile olmadığıma eminim sabah erken gebelik testi yaptım normalde kan test günüm cumartesi olsa çıkardı silikte olsa hiç ama hiç ümit yok
cumartesi aşılamadan sonra 15.gün olmuş olcak iğne aşılamadan 2 gün önce olmuştu cnm peki o arkadaşın sonra hamilemi kalmış?Cnm erken gebelik testlerine güvenme bir arkadaş o testlerden yapmış negatif çıkmış sonra gitmiş bir de ucuz testlerden aldım diyor onda silik çıkmış tekrar test ne zaman yapacaksın iğnenin kaçıncı günü cnm
Evet cnm en son hamile idi hatta adıcumartesi aşılamadan sonra 15.gün olmuş olcak iğne aşılamadan 2 gün önce olmuştu cnm peki o arkadaşın sonra hamilemi kalmış?
yok cnm 2 eylül gecesi 11 de iğnemi oldum 4 eylül öğleden sonra aşılama oldum yani iğneden sonraki 15.günüm bugün:) iğne vurunduktan sonra 36 sonra çatlıyo ozaman aşılama oldum işteEvet cnm en son hamile idi hatta adıneslihanssss dı cnm o zaman bugün iğnenin 11. Günü test için erken olabilir belki o Yüzden çıkmamıştır dpo9 da falansın yani Ümitsizlik için erken
Hımm anladım ben yine de erken gebelik testine pek güvenmiyorum o zaman sen Cumartesi regl gelmezse direk kan ver.bir mesajda progesteron adet olmamı engeller yazmışsın.bir ara ablam için tüp bebek topiclerine uğramıştım.orda ilacı kullanırken regl Olanları duymuştum cnm hiç belli olmuyormuş yani.inşallah güzel sonuçlar getirirsin bizeyok cnm 2 eylül gecesi 11 de iğnemi oldum 4 eylül öğleden sonra aşılama oldum yani iğneden sonraki 15.günüm bugün:) iğne vurunduktan sonra 36 sonra çatlıyo ozaman aşılama oldum işte
inşallah cnm rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizeHımm anladım ben yine de erken gebelik testine pek güvenmiyorum o zaman sen Cumartesi regl gelmezse direk kan ver.bir mesajda progesteron adet olmamı engeller yazmışsın.bir ara ablam için tüp bebek topiclerine uğramıştım.orda ilacı kullanırken regl Olanları duymuştum cnm hiç belli olmuyormuş yani.inşallah güzel sonuçlar getirirsin bize
Evet cnm en son hamile idi hatta adıneslihanssss dı cnm o zaman bugün iğnenin 11. Günü test için erken olabilir belki o Yüzden çıkmamıştır dpo9 da falansın yani Ümitsizlik için erken
Yok cnm konu o değil erken gebelik testi ne kadar Güvenilir onu konuşuyorduk Mesajları okursan eğer :)Benmi cnm ben asilama felan hic olmadimki hamileyim ama 3. Cocugum gebe kalma sorunum.yokki bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?