Dohru nekleme sureci icinde bu hisler mevcuttt. Insallah olumlu olur cnm kacta yapacaksin test
İnşallah arkadaşım
Bu akşam dananın kuyruğu kopacak..
Negatif çıksa bile kan vericem regl geçsin de bi..
Ara ara yok oluyo sonra yine gelip buluyo canım umutsuzluk beni.. )=
sağol cnm benim eşimde netten bakmış bana az önce dioki adet geçmeden idrarda çıkmıyomuş dedim yerim seni nasılda araştırmış ya:)Yok cnm konu o değil erken gebelik testi ne kadar Güvenilir onu konuşuyorduk Mesajları okursan eğer :)
Yok cnm konu o değil erken gebelik testi ne kadar Güvenilir onu konuşuyorduk Mesajları okursan eğer :)
sağol cnm benim eşimde netten bakmış bana az önce dioki adet geçmeden idrarda çıkmıyomuş dedim yerim seni nasılda araştırmış ya:)
Assskaaa gelllsağol cnm benim eşimde netten bakmış bana az önce dioki adet geçmeden idrarda çıkmıyomuş dedim yerim seni nasılda araştırmış ya:)
Veson canim. Benim yumurtam solda olusmustu agrim sagdaydi hicc anlam veremiyordum. Bi yerde dr kendine gire sag veya sol diyormus .yani durumunn icin tam tersini dusun canim. Ne taraf agriyosa o tarafta olabilir yumurtacikYapabilir cnm ya ben zaten batmaları pek hamileliğe bağlamadım başka aylarda da ara ara olur ben de ama dün aniden kalkınca sol taraf çok feci acıdı benim yumlar sağda idi bu ay.dün ateşim de biraz yüksekti biraz ümitlenir gibi oldum.Ama şimdi o batmalar kalmadı.ateş de sabah 0,3 derece kadar düşünce heyecanım söndü yani
Evet gülüm bugün oldum, yaklaşık 2 hafta sonra 2. aşılamam olacak. Hayırlısı bakalım :)E-brulim sen regl oldunmu
Hadi hayirlisi canim insalalh bu defa olurr.yaki kullanacakmisin pekiEvet gülüm bugün oldum, yaklaşık 2 hafta sonra 2. aşılamam olacak. Hayırlısı bakalım :)
Canım bende aşılama oldum, adetim 4 gün erken geldi ve adet sancılarım vardı. Bence sen bize güzel haber vereceksin :)Bugun regl gunumdu olmadim idrar testi yaptim negatif cikti.bu ay asilama yapmistim acaba gecikme olabiliyor mu normalde gunum hic sasmaz ama hic hasta olacakmisim gibi degilim hamile gibide degilim sanki neler oluyor bana bunu yasayan yada fikri olan var mi
Evet canım kullanacağım. Anca beraber kanca beraber :) çatlatma iğnesinden sonra mı yapıştırsam?Hadi hayirlisi canim insalalh bu defa olurr.yaki kullanacakmisin peki
Çatlama gunu bellibmasilsa cnm avantajli olursun bende igneden sonra yada igne gununun sabahi yapistirCanım bende aşılama oldum, adetim 4 gün erken geldi ve adet sancılarım vardı. Bence sen bize güzel haber vereceksin :)
Evet canım kullanacağım. Anca beraber kanca beraber :) çatlatma iğnesinden sonra mı yapıştırsam?
Yumurtacık mı embriyo mu demek istedin?? Benim yumlar bu ay sağda idiVeson canim. Benim yumurtam solda olusmustu agrim sagdaydi hicc anlam veremiyordum. Bi yerde dr kendine gire sag veya sol diyormus .yani durumunn icin tam tersini dusun canim. Ne taraf agriyosa o tarafta olabilir yumurtacik
Bende iğneden sonra yapıştırayım aşılama sırasında da belimde olur diye düşündüm. İşte bir ümit :)Çatlama gunu bellibmasilsa cnm avantajli olursun bende igneden sonra yada igne gununun sabahi yapistir. Ben bu ay dr a gitmek istemedim kendi çapımda denemeler yapcam . Ikinic gune biter adetim o zmn yapistircam bn cnm.sen bulabildinmi orada yakiyi cnm
Seni çok iyi anlıyorum canım, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Kırmızılar gelmeden umudunu yitirme, inşallah Rabbim yüzünü güldürecek.İnşallah canım nedense cok umutsuzum ögrenilmis caresizlik oldum galiba her ay umutla bekleyip husranla sonuclanmak
Moralimizi bozmayalım hemen, adet olmadın sonuçta. Hayırlısı olsun gülümİyi akşamlar kızlar
çatlatma iğnesinin 14. Günü bugün..
idrar testi yaptım az önce, NEGATİF..
14. Gün canım bugün..Moralimizi bozmayalım hemen, adet olmadın sonuçta. Hayırlısı olsun gülüm
Hadi cnm ya sen hangi testle yaptın cnm hepimiz senden ümitliydik hala da ümitliyiz bat gelene kadar teste devam kırmızılar henüz yokİyi akşamlar kızlar
çatlatma iğnesinin 14. Günü bugün..
idrar testi yaptım az önce, NEGATİF..
Kuzum Allah'ın işi belli mi olur, regl olana kadar umudum tükenmeyecek.14. Gün canım bugün..
Olsaydı cıkardı diye düşünüyorum..
NASİP bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?