su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

İnşallah arkadaşım
Bu akşam dananın kuyruğu kopacak..
Negatif çıksa bile kan vericem regl geçsin de bi..

Ara ara yok oluyo sonra yine gelip buluyo canım umutsuzluk beni.. )=
Dohru nekleme sureci icinde bu hisler mevcuttt. Insallah olumlu olur cnm kacta yapacaksin test

Yok cnm konu o değil erken gebelik testi ne kadar Güvenilir onu konuşuyorduk Mesajları okursan eğer :)

Heaaaaa bes para etmez cnmcikim kimse almasin tam bir palavra para tuzagi normal 5 liralik testlerde 7 gun evvel ogrendim ben hala adetim gecmedi bugun hcgme bakildi adetim gecmedigi halde 235 di

Veson canim. Benim yumurtam solda olusmustu agrim sagdaydi hicc anlam veremiyordum. Bi yerde dr kendine gire sag veya sol diyormus .yani durumunn icin tam tersini dusun canim. Ne taraf agriyosa o tarafta olabilir yumurtacik

Bugun regl gunumdu olmadim idrar testi yaptim negatif cikti.bu ay asilama yapmistim acaba gecikme olabiliyor mu normalde gunum hic sasmaz ama hic hasta olacakmisim gibi degilim hamile gibide degilim sanki neler oluyor bana bunu yasayan yada fikri olan var mi

Canım bende aşılama oldum, adetim 4 gün erken geldi ve adet sancılarım vardı. Bence sen bize güzel haber vereceksin :)

Hadi hayirlisi canim insalalh bu defa olurr.yaki kullanacakmisin peki
Evet canım kullanacağım. Anca beraber kanca beraber :) çatlatma iğnesinden sonra mı yapıştırsam?

Çatlama gunu bellibmasilsa cnm avantajli olursun bende igneden sonra yada igne gununun sabahi yapistir. Ben bu ay dr a gitmek istemedim kendi çapımda denemeler yapcam . Ikinic gune biter adetim o zmn yapistircam bn cnm.sen bulabildinmi orada yakiyi cnm

İnşallah canım nedense cok umutsuzum ögrenilmis caresizlik oldum galiba her ay umutla bekleyip husranla sonuclanmak

Veson canim. Benim yumurtam solda olusmustu agrim sagdaydi hicc anlam veremiyordum. Bi yerde dr kendine gire sag veya sol diyormus .yani durumunn icin tam tersini dusun canim. Ne taraf agriyosa o tarafta olabilir yumurtacik
Yumurtacık mı embriyo mu demek istedin?? Benim yumlar bu ay sağda idi

İyi akşamlar kızlar
çatlatma iğnesinin 14. Günü bugün..
idrar testi yaptım az önce, NEGATİF..

Bende iğneden sonra yapıştırayım aşılama sırasında da belimde olur diye düşündüm. İşte bir ümit :)

Hadi hayırlısı olsun, yakıya umut bağladık inşallah faydasını görürüz :)

Canım iki çeşit yakı buldum biri bahsettiğim adet için olanı, diğeri ağrılar için ama henüz hangisini alacağıma karar veremedim.

İnşallah canım nedense cok umutsuzum ögrenilmis caresizlik oldum galiba her ay umutla bekleyip husranla sonuclanmak
Seni çok iyi anlıyorum canım, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Kırmızılar gelmeden umudunu yitirme, inşallah Rabbim yüzünü güldürecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…