- 7 Eylül 2015
- 665
- 414
- 103
- 39
Öyle gülüm Rabbim en doğrusunu bilir...Kuzum Allah'ın işi belli mi olur, regl olana kadar umudum tükenmeyecek.
Kirmizilar gelene kadar ümit kesmek yok ki senin 15 yumurta diodun canim gec dollenme olduysa idrara hormonlar hemen gecmez az daha sabir
Yumurta dedim canimYumurtacık mı embriyo mu demek istedin?? Benim yumlar bu ay sağda idi
Cnim kirmiziyi görmeden inanma.... insallah gecer gunun.cidden cok sasirdim onca yumurta vardi.gec dollenme falan olmus olabilir. Moralini bozma sakin. Allah hayirlisini nasip etsin cnim.Bakalım nasip reglim 23.
Geçerse kan testi vericem bakalım..
Canim bence adet icin olani alma .normal yaki al daha etkiliymisya cnm. Yinede sen bilirsin cnim. Valla bir umut yakiya tutulduk bakalim. Bende bugunnalmaya gortim aksam ecz kapaniyordu kadin vermedi pisssss. Yarin gidicemBende iğneden sonra yapıştırayım aşılama sırasında da belimde olur diye düşündüm. İşte bir ümit :)
Hadi hayırlısı olsun, yakıya umut bağladık inşallah faydasını görürüz :)
Canım iki çeşit yakı buldum biri bahsettiğim adet için olanı, diğeri ağrılar için ama henüz hangisini alacağıma karar veremedim.
Seni çok iyi anlıyorum canım, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Kırmızılar gelmeden umudunu yitirme, inşallah Rabbim yüzünü güldürecek.
Amin canım diyorum ya bi sürü yumurtan olsun, önce Rabbim nasip edicek.. demek ki nasip değilmiş..Cnim kirmiziyi görmeden inanma.... insallah gecer gunun.cidden cok sasirdim onca yumurta vardi.gec dollenme falan olmus olabilir. Moralini bozma sakin. Allah hayirlisini nasip etsin cnim.
Tabiki oyle cnim ama daha 6gun varmis dur bakalim ne olacak .hayırlsı ben seni hep pozitif düşünüyorum cnm.Amin canım diyorum ya bi sürü yumurtan olsun, önce Rabbim nasip edicek.. demek ki nasip değilmiş..
Biz umut edecegiz isteyecegiz yürekten amin diyecegiz ve rabbim verecek ..Amin canım diyorum ya bi sürü yumurtan olsun, önce Rabbim nasip edicek.. demek ki nasip değilmiş..
Yumurtalar sağsaydı ama batmalar solda olduYumurta dedim canimyumurtalar sagdaydi dedinya
Bu ay hiç doktora gıdesım yok niyeyse bayram araya gırecek burda olmayacagım kontrole gıdemeyecegım ondan sanırım eşimde ilk defa tam tersi ısrar edıyor ama gitmiycem .. :) bugun doktoruma ugrayıp ilaçları sordum devam kesmek yok hiçbirini dedi .. Yakıyı da unuttum almayı :))Canim bence adet icin olani alma .normal yaki al daha etkiliymisya cnm. Yinede sen bilirsin cnim. Valla bir umut yakiya tutulduk bakalim. Bende bugunnalmaya gortim aksam ecz kapaniyordu kadin vermedi pisssss. Yarin gidicem
Oy kuzumm sağolasın..Tabiki oyle cnim ama daha 6gun varmis dur bakalim ne olacak .hayırlsı ben seni hep pozitif düşünüyorum cnm.
Ahanda ben gibi biri daha :)) bende carsamba gunu ignemi yaptirdim. Yum takibinde sag tarafta 18 mm gelisen bi yum var ama sol tarafimda ki batma daha siddetli gulerken arabada giderken batmalar hissediodum dr söylediğimde bakti bi tane cok geride var ölçüm alamiyorum dedi ama diorum ki hocam biz sag tarafa yogunlastik belki sol dan bi surpriz yapar bizee :)) rabb8m herkesin gonlune gore versin .Cnm ben de dün sol kasıkta sürekli batma oldu.hatta bir keresinde aniden yattığım yerden Kalktım sol kasığıma Bıçak soktular sanki çok feci canım yandı.benim yumurtalar sağda idi ben de sola ne oluyor şimdi diye kendi kendime söylendim ama bugün pek batma falan kalmadı.sadece ovulasyondan bu yana ara ara akıntım oluyor.yani bende de bariz bir belirti yok iğne 11. Gün dpo8 deyim seninle günlerimiz aynı belki aynı gün test yaparız kısmet olursa
Tamam iste cnm benimde tam tersinolmustu soldaydi sagda batma oluyordu. Dr kendine gire sag sol diyormus diye okudum bi yerde. Yani yani yumurtan solda olabilir solda batma oldugu icin. Emin degilim cnm okudum sadece.Yumurtalar sağsaydı ama batmalar solda oldu
Benim solda yoktu sağda iki tane niye solda batma oldu ben de anlamadım ama bugün o batmalar da bittiAhanda ben gibi biri daha :)) bende carsamba gunu ignemi yaptirdim. Yum takibinde sag tarafta 18 mm gelisen bi yum var ama sol tarafimda ki batma daha siddetli gulerken arabada giderken batmalar hissediodum dr söylediğimde bakti bi tane cok geride var ölçüm alamiyorum dedi ama diorum ki hocam biz sag tarafa yogunlastik belki sol dan bi surpriz yapar bizee :)) rabb8m herkesin gonlune gore versin .
Anladım cnm Dr sağ derken benim solumdan bahsediyor yani bunu demek istedin.ama benimki öyle değil dr ultrasyonda bakarken sağ tarafıma baktı yumlar sağda falan demedi yani ben dedim onu çünkü dr o tarafa bakıyordu hep ultrasonla ama sola koydu makineyi orda Yum yoktu.Tamam iste cnm benimde tam tersinolmustu soldaydi sagda batma oluyordu. Dr kendine gire sag sol diyormus diye okudum bi yerde. Yani yani yumurtan solda olabilir solda batma oldugu icin. Emin degilim cnm okudum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?