su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Kirmizilar gelene kadar ümit kesmek yok ki senin 15 yumurta diodun canim gec dollenme olduysa idrara hormonlar hemen gecmez az daha sabir

Veson hayırlısı canım ama ne biliyim
yok gibi bi"şey.. bakalım nasip..

Kirmizilar gelene kadar ümit kesmek yok ki senin 15 yumurta diodun canim gec dollenme olduysa idrara hormonlar hemen gecmez az daha sabir

Bakalım nasip reglim 23.
Geçerse kan testi vericem bakalım..

Bakalım nasip reglim 23.
Geçerse kan testi vericem bakalım..
Cnim kirmiziyi görmeden inanma.... insallah gecer gunun.cidden cok sasirdim onca yumurta vardi.gec dollenme falan olmus olabilir. Moralini bozma sakin. Allah hayirlisini nasip etsin cnim.

Canim bence adet icin olani alma .normal yaki al daha etkiliymisya cnm. Yinede sen bilirsin cnim. Valla bir umut yakiya tutulduk bakalim. Bende bugunnalmaya gortim aksam ecz kapaniyordu kadin vermedi pisssss. Yarin gidicem

Cnim kirmiziyi görmeden inanma.... insallah gecer gunun.cidden cok sasirdim onca yumurta vardi.gec dollenme falan olmus olabilir. Moralini bozma sakin. Allah hayirlisini nasip etsin cnim.
Amin canım diyorum ya bi sürü yumurtan olsun, önce Rabbim nasip edicek.. demek ki nasip değilmiş..

Al_pi Amin canım inşallah..
biz beklemeye devam edeceğiz..

Canim bence adet icin olani alma .normal yaki al daha etkiliymisya cnm. Yinede sen bilirsin cnim. Valla bir umut yakiya tutulduk bakalim. Bende bugunnalmaya gortim aksam ecz kapaniyordu kadin vermedi pisssss. Yarin gidicem
Bu ay hiç doktora gıdesım yok niyeyse bayram araya gırecek burda olmayacagım kontrole gıdemeyecegım ondan sanırım eşimde ilk defa tam tersi ısrar edıyor ama gitmiycem .. :) bugun doktoruma ugrayıp ilaçları sordum devam kesmek yok hiçbirini dedi .. Yakıyı da unuttum almayı :))

Tabiki oyle cnim ama daha 6gun varmis dur bakalim ne olacak .hayırlsı ben seni hep pozitif düşünüyorum cnm.
Oy kuzumm sağolasın..
Pozitif olmayabilir kendimi kötüsüne
hazırlamam lazım..
15 yumurtayı ilk defa kendimde duydum..
Rabbim nasip etsin..
Başka çaremiz yok O'ndan başka. . .

Ahanda ben gibi biri daha :)) bende carsamba gunu ignemi yaptirdim. Yum takibinde sag tarafta 18 mm gelisen bi yum var ama sol tarafimda ki batma daha siddetli gulerken arabada giderken batmalar hissediodum dr söylediğimde bakti bi tane cok geride var ölçüm alamiyorum dedi ama diorum ki hocam biz sag tarafa yogunlastik belki sol dan bi surpriz yapar bizee :)) rabb8m herkesin gonlune gore versin .

Yumurtalar sağsaydı ama batmalar solda oldu
Tamam iste cnm benimde tam tersinolmustu soldaydi sagda batma oluyordu. Dr kendine gire sag sol diyormus diye okudum bi yerde. Yani yani yumurtan solda olabilir solda batma oldugu icin. Emin degilim cnm okudum sadece.

Benim solda yoktu sağda iki tane niye solda batma oldu ben de anlamadım ama bugün o batmalar da bitti

Tamam iste cnm benimde tam tersinolmustu soldaydi sagda batma oluyordu. Dr kendine gire sag sol diyormus diye okudum bi yerde. Yani yani yumurtan solda olabilir solda batma oldugu icin. Emin degilim cnm okudum sadece.
Anladım cnm Dr sağ derken benim solumdan bahsediyor yani bunu demek istedin.ama benimki öyle değil dr ultrasyonda bakarken sağ tarafıma baktı yumlar sağda falan demedi yani ben dedim onu çünkü dr o tarafa bakıyordu hep ultrasonla ama sola koydu makineyi orda Yum yoktu.

@vesoncum senden ümitliyim sag sol farketmezde bişiler olacak bu ay sanki

Yok dr sagi solu yok :)) ben gosterdim burda ki batmalar daha siddetli hocam dedim. O zaman dahada inceledi burdada bi yumurta var ama cok geride onune bagirsagin gelmis ölçümü alamiyorum dedi :) bugun iğne sonrasi 36 saatim doluyo :)) yarinda catlamismi die kontrolum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…