- Konu Sahibi benebakbiyo
-
:) umarım yaşamıştır değilse burnundan gelicem önümüzdeki ay yumurtalarımı mundar ettin diye :))
hic gülecegim yoktu cok yasa emiinsallah hayirli haberlerini bekliyoruz cnm
:) bizden bi nane olmaz ya keçiboynuzu kürü hazırlıyorum içmesi için bunsuzda yumurtlatırdım ben seni diyo sanki her ay o yumurtlamamı saglıyomuş gibi:) ah bu erkekler yaptım oldu demek için ne taklalar ne taklalar :) inşallah dileyen isteyen herkesle beraber en hayırlı zamanda versin Rabbim bizede :) çok sagolun:)
Kızlar aslında yumurtlama gunum dundu takvıme göre ama yapıskan akıntım bugun geldı dun ılıskıye gırmıstık ama sıvı bugun gelıyor elime beyfendide devirdi yatıyor :) bak yumurtluyorum diyorum uyu hadi tavugum benim dedi zıbardı :))
hahaha yorumlarina bayildim
Çok neşeli bir eşin var,Allah ağzınızın tadını bozmasın inşaAllah:)
canım cok guldum yaa, inşallah tutar da bi aile faciasına tanık olmayız
eh öbür ay tutar, çok takma lütfen :)[/QUO
inşallah kısmet bakalım :) bugun yarın yumurtlıcam yine bak aklıma geldi yine yaaa tarıhe bakmıcam dıyodum bu ay ihihhi:)
öncelikle maşallahhhhh
eşinizle muhabbetiniz süper hele laflarınız
rabbim neşeli yuvanızı bebişinizle taçlandırsın inşallah
takip etmekten zevk alacağım bir bşlık olacak burası belli oldu
çok teşekkür ederim amiiiiin :)
asıl maşallah size bence 13 yılmı yazıyor orda ne :)huzurla saglıkla bi ömür boyu sürer inşallah :)
işin ciddiyetini henüz farkedememıs bı cıftız yada işimize gelmıyor olumsuz dusunmek:) kulubn adınıda avratlar kulubü koydu bişey oldumu koş bi sor diye dalga geçiyo kaba adam:) tatıle gıtmeden burdan arastırdım ona göre yer sectim apışıp kaldı sonunda begenmedıgın avratların her konuda bı bılgısı var nabeer dedim:) tecrübelerinizide paylasabılırsnız mesela benımle takıp ederken :)
evet cnm 14.yılımızdayız artık
oğlumuz büyüdü baktık gözü yukarılarda şu liseyi kazınıcam şurda okucam demeye başladı anladık yanlız kalacağımızı iyisimi bir kardeş yapalım dedik
rabbim kısmet ederse hayırlısıyla inşallah
ikimizdede sanki ilk olucakmış gibi heycan var
işin ciddiyetini boşverin en iyisini siz yapıyorsunuz sizin gibi bir kaç arkadaşımız var onlarla birlikte vakit geçirmeyi çok seviyoruz yuvalarındaki neşeyi bizimle paylaşıyorlar
biz hayatı gereğinden fazla ciddiye alıyormuşuz gibi geliyor sizi görünce yazılanları okudukça eşim bana bakıyorhanım elden gitti diye
rabbim mutluğunuzu hep korusun inşallah bozmak isteyen olursada boyu devrilsin inşallah
Nekadar güzel gelecegını cıddıyetle planlayan bır evlada sahıp olmak :) inşallah ikinciside cok bekletmez sizi hemen konar abısının tahtına :)gecen ay okadar yırtındım bu ay hepten unuttum bebek ısını hazır unutmuskende ertelesekmı dedık erteledık gıttı :) o termal otel senın bu kayak merkezi benim gezdık durduk hayırlısı artık.aslında bazen durup dınlenmek gerekıyor galıba fazlaca takıyoruz olanı bıtenı kafaya.
Amin Rabbim hepimizin yuvasından huzuru neseyi eksik etmesin inşallah :)
hayatta ilgilenmedigim bölümdür su kk'da gebelikle ilgili olan konu..
fakat konunuzun basligi dikkatimi cekti, iceri girincede güldürdünüz
cok yasayin esinizle emi , hic gülecegim yoktu..
bundan sonra burda attiginiz her yorumu takip edecegim galiba
cok eglencelisiniz..
allah gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?