Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Beyazcım merhaba Allah sağlıkla ve zamanında yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah. Tetanoz aşısı devletin tüm hamilelere koyduğu bir uygulama ama mecbur koşamıyor genede benim doktorum kızıyor mesela çünkü köyde doğuda çok kötü şartlarda doğum yaparak mikrop kapma riski olan bir hastayla burda en iyi şartlarda steril bir ortamda özel bir hastanede doğum yapacak insanı aynı kefeyı koyup basıyor tüm türkiyeye aşıyı dıyor tetanoz kapma riskine karşı eline paslı birşeyde batabılır tabıkı hamıle değilken nasıl riski varsa hamileykende o yanı ben yaptırmayabılırdım kımısının doktoru kesınlıkle ızın vermıyor ama benım doktorum yaptırabılırsın dedı ve ben yaptırdım yaptırmana gerek yok korkma bu konuda

kilon 79 almaman çok çok iyi kimisi kilo vererek doğum yapıyor bu kıloya almadığına dua et bence çok zorlanacağız çunku bende 72 ile başladım 77-78 lerdeyım şu anda 22. haftada bebeğin zaten çok az kilo aldığı için sen kılo verıyorsundur korkma bu konuda

cinsiyetıde Allah gönlune göre versın.

Canımcım gene iyi kilo almışın bende şimdi vermeye çalışcam dikkat edersen çok almazsın.

Canım bende birgün öncesınde chıconun bıberonunu aldım 2 boy standart zaten vardı küçük 22,5 büyük 24,5 idi ikisinide 20 TL ye bırakıyordu bende büyük aldım bir tane

Daha önce bir tane alıştırma biberobu almıştım onu sorarsan biberon alırken yardımcı olurlar sana

Oykum bu kasilmalar regl agrisindaki gibi mi? Nasil taif edersin? Benim de 2 haftadir fln kramp seklinde agrilarim oluyor kisa sureli. Braxton Hicks midir emin olamiyorum.

Kizlar biberon olarak herkes Chicco'ya yoneliyor gibi ama bir de Dr.browns var. Bu biberon ozellikle kolik bebisler icin mucizevi. Benim birkac arkadasim yalnizca bunlari kullanarak gaz sorununu cozduler kuzucuklarinin.
İcinde kamis gibi bi mekanizma var, o mekanizma bebek emerken olusan havayi hapsediyor. Zaten bunu bulan doktorun bebegi cok gazliymis onun uzerine bu biberonu icat etmis.

Bu arada hanimlar 29 ekimde havuzluhan acik mi bileniniz var mi?

ben de bebeğime DR. Browns aldım içinde havayı dışarı çıkaran bir mekanızma var da inşallah işe yarar. erkek bebekler çok gazlı olurmuş ben de onu düşünerek aldım...

Bende ole dusundum cam daha saglikli iyi olur diye aldim diyince sana da bi sorayim dedim canim tesekkurler :)

Benim bir alıştırma biberonum vardı minik bir tane chicco büyük cam aldım zaten daha alacağımda ne alacağımı araştıracaktım Dr. Browns alırım bende teşekkürler.

dar ağız doğal akış geniş ağız falan hangısını alacağız peki

Son düzenleme:
Ya kizlar size bir sorum olacak. Ben Meltem mobilyanin takimlarini cok begendim, modokoda gidip baktik esimle, onun de icine sindi. Biz evimize yeni tasindik sayilr ve kizimizin odasi tum ev gibi sampanya rengi. Yani krem gibi ama sari degil.. Yerler de parke. Mobilyasini beyaz mi secsem krem mi secsem emin olamiyorum. Sanki beyaz secersem siritacak gibi geldi ama bazi fotolarda krem rengi boyanin byeaz mobilyayla kullanildigini da gordum. Sizden de fikir alabilir miyim?

İste onu bende kestiremedim. Bu yuzden internetten siparis vermeyi gozum yemedi. Sanirim en iyisi e-bebek fln gibi bu konuda uzman magazalardaki satis danismanlaindan destek almak. Ya da tecrubeli annelerden :))

bana dr um limonda getir yanında dedi

Ben bi yerde okumustum yeni dogan icin genis agizli gerekiyormus anne gogsune benzedigi icin diye ama yinede bi arastirmamiz lazim

cahilliğime verin de yenıdoğan bebek biberon kullanır mı?
ben almayı düşünmüyordum şahsen ;ama alayım dedim sizi okuyunca
bu dr Browns denilen adamın biberonlarıİZmir'de nerde vardır ki acep:26:

cahilliğime verin de yenıdoğan bebek biberon kullanır mı?
ben almayı düşünmüyordum şahsen ;ama alayım dedim sizi okuyunca
bu dr Browns denilen adamın biberonlarıİZmir'de nerde vardır ki acep:26:

canım nette var zaten ilk başlarda su için alıştırma biberonu yeterli diye düşünüyorum

bana dr um limonda getir yanında dedi

canım belki kan alma sonrası için tansiyonun çıkar dıye demiş olabilirmi? ilk defa duydum

Arkadaşlar yazının sonunu koumuşum daha önce bu ilk sayfa farketmeyen falan olduysa diye

Biberon alırken nelere dikkat etmeli? - Pudra.com

canım su da vermeyın diyorlar bebeğe çok zorda kalınırsa da çay kaşığı ile veriliyor
neyse ben de alayım dursun kenarda
bunu büyük mü alacağız hani minicikler var onlardan mı

8 yıldan sonra 3. tüp bebekle hamile kaldım iğneler ilaçlar korunma derken 9 kilo aldım insanlar çok kilo almışsın diyip canımı sıkıyo vitamin ve demir ilacıda kullanıyorum ilk üç ayda fazla mide bulantım olmadı bu insanlar canımı sıkıyo sanki şişko olmak hoşuma gidiyo

kilon kaç ki canım bende yıllardır folik asit aldığım için vücut alıştı sanırım artık vitaminlerden kilo almıyorum hormon iğneleri yiyerek 5 kg verdim sonrasında geri aldım şimdi o 5 kiloyu iştah açıldığı için

ben dar ağız aldım yenidoğanda kullanmak zorunda kalırsam tıkanma falan olmasın diye. eğer başlarda kullanmazsam emzik kısmını geniş alırım diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…