selam kizlar ben sizin SIKI takipcinizim :)))
bir kac kere yazdim ama genelde okuyorum topigi. ben yurtdusindayim ve cok tanidim yok sizlerin neler yasadiginizi okuyarak bilgiler ediniyorum.
hepinizin masallah bebisleri kipir kipir. benimkini tam olarak hissetmiyorum hissediyorumda ben mi fark etmiyorum bilmiyorum.ben biraz kiloluyum sanirim o yüzden diyorum. ins baska problem yoktur.
cinsiyetimizi henüz ögrenmedik sali günü kontrol var o zaman ins.
bi kac sorum var aslinda deneyimlerinizle bana cevap vereceginizi umuyorum
ilk olarak tetenoz asisimi oluyosunuz burda ben böyle bisi duymadim iki dogum yapmis bir ablaya sordum asi falan olmadim hic dedi. bide bu seker yüklemesi falanda hic duymadim ben buralarda. bunlar cok gerekli seylermi ki.
ikincisi dedigim gibi ben azcik kiloluyum azcik dedigime bakmayin :)))
79 kilo ile hamile kaldim ilk iki ay iki kilo kadar verdim hemen hemen iki aydir da 79 da devam ediyorum burdaki arkadaslar kilo almislar bende korktum acikcasi acaba bebek büyümüyormu diye. hatta bebege birsey falan oldu diyede korktum iki hafta önce kontrol vardi sükür bebisimin kalbi atiyodu. kontrol detayli degildi doktor sadece basi ve kalbine bakti normal dedi. detayli olan sali günü ama merak iste kilo almamam benim icin iyi tabi bebis icin sorun yoksa. fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
uzun yazdim kusura bakmayin
aa iyiymiş bu sanal kart bende internet bankacılıgı kullanıyorum aslında ama hiç denemedim sanal kart bi araştırıyım :)
bu sabah tartıldım toplam 4 kilo almışım sanırımm ilk günden bu yana
böyle gidersen acaba 12.5 dan fazla kilo alırmıyım sizce
Canım bişe soracam, biberon alırken yenidoğan için aldığını mı belirttin yoksa özel olarak emzik kısmını biz mi seçip alıryoruz. Dar, geniş vs. bikaç çeşiti var galiba. Bu arada güzel günlerde kullansın bebişin.
Braxton Hicks kasılmalarım oluyor gün içinde birkaç kez bir süredir
önceleri bebeğim karnımın altına baskı yapıyor,ayaklarını itiyor sanıyordum ama sonradan aklıma geldi:)
ilk kızımda bu kadar erken ve şiddetli başlamamıştı ama zaten ikinciler daha erken ve şiddetli olurmuş
hatta son aylarda gerçek doğum sancısıyla bile karıştırılabilirmiş
Benim bir alıştırma biberonum vardı minik bir tane chicco büyük cam aldım zaten daha alacağımda ne alacağımı araştıracaktım Dr. Browns alırım bende teşekkürler.
dar ağız doğal akış geniş ağız falan hangısını alacağız peki
Biberon için sonraki sayfalara bakarak ilerleyin arkadaşlar
Biberon alırken nelere dikkat etmeli? - Pudra.com
hayatım o suyu içmek zor değilki hem bir dilim baklava onun 2 katı zararlıymış şeker yüklemesinden korkmayın dıyor nette limon sıkılırmı hiç vücudun şekeri alması lazımki şekerin yuksekmı değilmi orataya çıksın :)
cahilliğime verin de yenıdoğan bebek biberon kullanır mı?
ben almayı düşünmüyordum şahsen ;ama alayım dedim sizi okuyunca
bu dr Browns denilen adamın biberonlarıİZmir'de nerde vardır ki acep:26:
bana dr um limonda getir yanında dedi
canım nette var zaten ilk başlarda su için alıştırma biberonu yeterli diye düşünüyorum
canım belki kan alma sonrası için tansiyonun çıkar dıye demiş olabilirmi? ilk defa duydum
Arkadaşlar yazının sonunu koumuşum daha önce bu ilk sayfa farketmeyen falan olduysa diye
Biberon alırken nelere dikkat etmeli? - Pudra.com
8 yıldan sonra 3. tüp bebekle hamile kaldım iğneler ilaçlar korunma derken 9 kilo aldım insanlar çok kilo almışsın diyip canımı sıkıyo vitamin ve demir ilacıda kullanıyorum ilk üç ayda fazla mide bulantım olmadı bu insanlar canımı sıkıyo sanki şişko olmak hoşuma gidiyo
Benim bir alıştırma biberonum vardı minik bir tane chicco büyük cam aldım zaten daha alacağımda ne alacağımı araştıracaktım Dr. Browns alırım bende teşekkürler.
dar ağız doğal akış geniş ağız falan hangısını alacağız peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?