evettt kıslarr karnım bu kadar büyüdü çatlamıyor ne güzel diyordum meğer ben göremiomuşum, dün eşim karnının alt kısımlarında belli belirsiz bişiler var onlar ne dedi tebi ben koşarak aynaya... bi elimde fener iyice inceledim veeee hafiften çatlamaya başlamışım.. tabi bundan daha önemli konular var ama biz bayanlar estetiğe çok düşkünüzdür, hele benim gibi pimpirikliler...( yüzümde küçük bir nokta sivilce çıksın dünyaya küser aynalara bakmam) düşünün artık çatlağı görünce hissettiklerimi.. önce biraz psikopata bağlamaya doğru gidiyordum ama eşim sağolsun çok destek verdi, hiç önemli değil görmem bile ben onları, hem onlar bile yakışır sana dedi :26: toparlandım hemen, bebğimi üzmeye hakkım yok dedim, ama kendimi düşünmekten alamıyorum kızlar daha şimdiden çatlaklar başladıysa önümde 3 ay var nasıl olurum acabaaa :18: :18: başka çatlayan var mııı şimdiden.. ben 12 kilo aldım şimdiye kadar ve başka yerlerim kilo almadı varsa yoksa karnımda.. dün bir veli beni gördü vee inanmıyorum ben 9 aylıkken karnım böyleydiiii dediyine bir başka veli beni görünce karnıma bakarak uzuun bir whuuuuww!! çekti, artık ne düşündüysee
merhaba kızlar nasılsınızz
cuma günü doktordaydık çok şükür oğlum çok iyi büyümüş de maşalah
1010gr 35.5 cm olmuş
eksiklerimiz de tamamamladık park yatağını uyku setini vs.
ALlahım sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin
Canlar biz de yarin gidiyoruz doktora. 24+4 olmus olacagiz yarin, insallah guzel haberler aliriz.
Dun Kadikoy de isim vardi, hic girmemistim Civil'e, kizima 3 tane uzun kollu body aldim. İcleri sanki pamuk gibi hem yumusacik hem de sicak tutacak cinsten, 3une 14 tl verdim. Fiyatlari cok uygunmus Civil in..
Sekeri yuksek cikan arkadaslar nolur bu kdr strese sokmayin kendinizi, mutlaka vardir bir yolu. Sizler boyle uzulup sikilinca bebisler de sikilio emin olun. Benim ki ben gerginsem hareket bile etmio walla, o yuzden rahat olmaya calisiyorum devamli kendimi telkin ederek :)
İnsallah saglikla alacagiz minisleri kucagimiza, Allah caresiz dert vermesin yeter ki..
Hepinizi ve bebisleri opuyorm, simdiden herkse iyi haftalar. Su gibi aksin gecsin bu hafta da :)
Bu sitede de fena urunler yok gibi sanki..
Anne / Bebek » Bebek » Bebek Giyim » Hastane Çıkışı » yeniçarşım.com'da
Canim eltim dogum yapali 4 sene oluyor, o yuzden ondan alacagim cevap gecerli olmayacaktir su an icin. Ben de 32. Haftadan sonra gidecegim Fatih Bey'e, isyerime sgk onayli rapor verebilmek icin, o zaman senin icin cok cok gec olur ama
Bu arada bisi dicem, ben mesela bebek urunleri ile ilgili de cok arastirma yapiyorum internette, sonucta 5 kisinin cok memnun oldugu bir urunden 2 kisi hic ama hic memnun olmayabilio. Yani u isler biraz goreceli,hele hele iletisim soz konusuysa tamamen kisiye gore degisken. Ben de senin yerinde olsaydim kafam karisirdi eminim ama diger yandan sen memnun musun onu dusun. Biraz kalbinin sesini dinlemen geriyor bence bole durumlarda hayatim. Bu arada hamileliginin son haftadinda doktor degistiren tanidigim bile var :) tanisip, ertesi aksam doktor bey ben doguruyorum diye arayan :) kendini kasma sikma nolur kusum. Bu ara lohusa hikayeleri fln da okuyorum, cikardigim ozet sonuc anne rahat olmali ki bebek de rahat olsun. Hayati biraz akisina birakmayi ogrenmemiz lazim bitanem...
Kızlar ben 1 kişinin günde 1 litre süt içtiğini bebeği 2 hafta erken doğmasına rağmen 4 kg doğduğunu okumuştum sanırım aşağıdaki linki okuyun
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...on-aylarda-bebege-kilo-aldirici-besinler.html
Güzel günlerde kullanın canım,maşallah bebike.merhaba kızlar nasılsınızz
1010gr 35.5 cm olmuş
Aynen canım o duyguyu isteyen herkese nasip etsin Allah çok hareketlendiler artık:) Greyfurt suyuyla ilgili tam emin olmamakla beraber tüketilmesi zararlı diye duymuştum çünkü normalde ilaç yapımında kullanılıyor,normal bir kişi için bile fazla tüketilmesi iyi değil diye biliyorumkızlar selam nasılsınız bakalım ancak vakit buldukça giriyorum önce geçmişi okuyorum ancak gelebiliyorum sonlara :)
bugün benim kasıklarımda çok batma oldu biraz bakındım ama fazla bişiy bulamadım gerçi bikaç arkadaşımızda bazı günlerde yaşamış bu batmaları bide karnımı açtım baknıyodum öyle bizimki kıpır kıpr ay bi baktım ki karnımın dışından hareketlerini görebildim allahım ne muhteşem bir duygu :)))
bu arada hamilelikte greyfurt suyu hakkında ne biliyorsunuz kızlar
canım çok geçmiş olsun kaç çıktı merak ettim:26:
canım her bebeğin gelişimi farklıdır bebişin sağlıklıysa üzme kendini bizimki 24+0 da 820 gr 32 cm.di. asıl son aylarda bebişler daha çok kilo alıyor. vitaminleri kesinlikle aksatma. yumurta süt bal peynir benim olmazsa olmazlarım ben vejeteryan olduğum için et çok yiyemiyorum ama baklagillerle protein almaya çalışıyorum. yemene dikkat et gerisi biraz da genetik galiba
ben günde bir bardak sütü zor içiyorum 1 litre nasıl içilir valla maşallah diyorum
Günaydın Kızlar,
Herkese Güzel haftalar.
Ctesi doktor günümüzdü, neyseki kızım sağlıklı26+3 de kilosu 1007 gram 2-3 gün önden gidiyor şimdilik.75gr şeker yüklemesi yapıldı ve neyseki çıkmadı gebelik şekeri.
Ama doktorum aldığım kiloyu fazla buldu.Bu ay daha dikkatli olmam gerek.Tatlı kaçmamalı.
Bu da kızımdan bi kare :)
Eki Görüntüle 545731
Günaydın Kızlar,
Herkese Güzel haftalar.
Ctesi doktor günümüzdü, neyseki kızım sağlıklı26+3 de kilosu 1007 gram 2-3 gün önden gidiyor şimdilik.75gr şeker yüklemesi yapıldı ve neyseki çıkmadı gebelik şekeri.
Ama doktorum aldığım kiloyu fazla buldu.Bu ay daha dikkatli olmam gerek.Tatlı kaçmamalı.
Eki Görüntüle 545731
Günaydın kızlar, herkese iyi haftalar.
Cumartesi bende şeker yüklemesi yaptırdım tokluk 162 çıktı, haftaya cumartesi 100 lük yaptırıcam bakalımm o zaman ne çıkıcak. Hamurişi , tatlı, pirinç makarna hayatımdan çıktı artık, zaten çayımı falanda şekersiz içiyordum. 10 kilo almışım benim için diyet bi noktada daha iyi olucak gibi duruyor. İlk duyduğumda çok üzüldüm ama napalım, dikkat etmemiz gerek demekki, çıkan arkadaşlarda üzülmesin, çoğu hamilede olabilen bişey ve diyet yapıldığında önüne geçilebiliyor. Oğluşumda 810 gr 32 cm olmuş, bazılarınızın 1 kg geçmiş ama doktora sordum haftasına göre normal dedi.
Birde geçen hafta acile gitmiştik, beni nst ye soktular sancım varmı diye, doğum katındaydım. Şimdiye kadar en son düşündüğüm şey doğumdu ama orda bi kadının bağırmalarını duydum anlatamam size. İnsanüstü bi ses çıkıyor sanki, şimdi aklıma geldikçe çok heyecanlanıyorum. İnşallah hemen sancısı gelip 1 saat içinde doğuranlardan oluruz dicem ama herşey kader kısmet. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Oyyy maşallah ne güzel poz vermiş, ne güzel bebişin var, bizimki nazlı baya, eliyle kapatıyor yuzunu kereta
Bakalım bu hafta kontrol var 25. haftaya giriyoruz. Belki doktor yakalayabilir fotografını
MAşallah kızına... Ben böyle 3 boyutlu resmini ayrıntılı için gittiğimde görmüştüm.Kendi doktorum daha önce göstermedi belkide yok bilmiyorum.Siz her gittiğinizde böyle 3 boyutlumu görüyorsunuz.
Günaydın Kızlar,
Herkese Güzel haftalar.
Eki Görüntüle 545731
Canım sıkma canını sakın kontrol altına alınabilen br durum,inş. hemencecik atlatırsın kontrole girer. Doğumu ben de çok sık düşünmeye başladım ama başıma ne gelecek bilmediğim için genelde cesaretli oluyorumGünaydın kızlar, herkese iyi haftalar.
Cumartesi bende şeker yüklemesi yaptırdım tokluk 162 çıktı, haftaya cumartesi 100 lük yaptırıcam bakalımm o zaman ne çıkıcak. Hamurişi , tatlı, pirinç makarna hayatımdan çıktı artık, zaten çayımı falanda şekersiz içiyordum. 10 kilo almışım benim için diyet bi noktada daha iyi olucak gibi duruyor. İlk duyduğumda çok üzüldüm ama napalım, dikkat etmemiz gerek demekki, çıkan arkadaşlarda üzülmesin, çoğu hamilede olabilen bişey ve diyet yapıldığında önüne geçilebiliyor. Oğluşumda 810 gr 32 cm olmuş, bazılarınızın 1 kg geçmiş ama doktora sordum haftasına göre normal dedi.
Birde geçen hafta acile gitmiştik, beni nst ye soktular sancım varmı diye, doğum katındaydım. Şimdiye kadar en son düşündüğüm şey doğumdu ama orda bi kadının bağırmalarını duydum anlatamam size. İnsanüstü bi ses çıkıyor sanki, şimdi aklıma geldikçe çok heyecanlanıyorum. İnşallah hemen sancısı gelip 1 saat içinde doğuranlardan oluruz dicem ama herşey kader kısmet. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
belfücüm maşallah tam yemelik poz vermiş,bence bu resmi çerçevelik olmuş mutlaka odasına ya da kendi odana koy derim:) Bizde de yok böyle resim,bu kadar büyüdüler mi ya şaşırdım ve duygulandım
Canım sıkma canını sakın kontrol altına alınabilen br durum,inş. hemencecik atlatırsın kontrole girer. Doğumu ben de çok sık düşünmeye başladım ama başıma ne gelecek bilmediğim için genelde cesaretli oluyorumnst nasıl bişe ben hiç denemedim de.
Canım dediğin gibi şeker kontrol altına alınabiliyor aslına bakarsan daha da sağlıklı olmanı,olmanızı sağlıyor.Çünkü gerekli besinleri alıyorsun gereksiz kiloda almıyorsun.Ben şeker yüklemesi sebebiyle diyetine uyup sadece 5 kilo doğuma gidenleri okudum.Ve maşallah çocuğuda 3200 doğmuş.Hiç sıkıntı yapma
Sağol canım benim.Tüm bebekler güzeldir tam yemelik hepsi.Allah hepsini nazarlardan korusun inşallah :)
Bebeklerimizin günü gününü tutmuyor valla, bizim kızda detaylıda suratımıza bakmamıştı :) Doktora göremedik çok özledik dedik ve kızımda poz verince oluverdi :)
Canım doktorun odasında 3 boyutlu cihaz var.Biz göremedik geçen sefer kime benziyor muabbeti yaptık doktor öyle verdi.
merhaba kızlar nasılsınızz
1010gr 35.5 cm olmuş
Günaydın Kızlar,
Herkese Güzel haftalar.
Eki Görüntüle 545731
Günaydın Kızlar,
Herkese Güzel haftalar.
Eki Görüntüle 545731
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?