Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

seni okuyunca ben de gidip baktım,normalde de hep dikkat ediyordum ama daha olmaz diye çok bakmıyordum,biz genetik olarak çatlıyoruz normalde ama ben bir şey göremedim,bi çizgi vardı o da çamaşır izi muhtemelen:26:
Bir de şu kilolar başka yere gitmedi durumunu ben anlamıyorum,çocuğun ağırlığı ortada,suyu plasenta vs taş çatlasın 5 kilo ee geri kalanlar?:44:bu denklemi çözemedim ben henüz,açıklaması varsa aydınlanmak istiyorum belki moral olur bana da biraz.Yalnız bugün primanın cd'si vardı onu dinlerken şunu öğrendim,vücut süt yapmak için yağ depoluyormuş.

Maşallah nasıl büyüyor miniklerimiz günden güne sağlıkla kullansın inşallah oğluşun,hangi park yatağı aldınız?ölçüleri nasıl?ben de araştırma safhasındayım şu an,daha 1-2 ay sonra alırız sanırım.

Canlar biz de yarin gidiyoruz doktora. 24+4 olmus olacagiz yarin, insallah guzel haberler aliriz.
Dun Kadikoy de isim vardi, hic girmemistim Civil'e, kizima 3 tane uzun kollu body aldim. İcleri sanki pamuk gibi hem yumusacik hem de sicak tutacak cinsten, 3une 14 tl verdim. Fiyatlari cok uygunmus Civil in..
Sekeri yuksek cikan arkadaslar nolur bu kdr strese sokmayin kendinizi, mutlaka vardir bir yolu. Sizler boyle uzulup sikilinca bebisler de sikilio emin olun. Benim ki ben gerginsem hareket bile etmio walla, o yuzden rahat olmaya calisiyorum devamli kendimi telkin ederek :)
İnsallah saglikla alacagiz minisleri kucagimiza, Allah caresiz dert vermesin yeter ki..

Hepinizi ve bebisleri opuyorm, simdiden herkse iyi haftalar. Su gibi aksin gecsin bu hafta da :)

Güzel günlerde,sağlıkla kullansın kıyafetlerini kızın inşallah.Civil'e ben de baktım ürünlerin geneli çok kaliteli gibi gelmedi bana canım,arada iyiler var tabi,biz de havlumuzu ordan aldık ama aziz bebe ürünleri güzel oluyor,bir de oraya bak istersen.
Biz de yarın 24+4 oluyoruz,aynı gün olduğumuzu daha önce de konuşmuştuk=)güzel haberlerinizi bekliyoruz.bu arada kaç kilo aldın canım?burdakilere göre geride kalıyoruz biz biraz,kıyaslamamız zor oluyor.Bebişin kilosunu da merakla bekliyoruz,ortalama aynı olurlar sanırım.
Bu arada yeniçarşım gittigidiyor gibi bir site sanırım,satıcılar farklı,onun için cesaret edip de alışveriş yapamadım şimdiye kadar.Alıp memnun kalan olursa haberimiz olsun.

Son düzenleme:

Kafam ondan karışık canım zaten kalbim ona devam et diyo en azından riskli olursa değişirsin diyo.Mantığımda başka doktora git diyo. Nese ya cumartesi muayeneye gidicem yarın da şeker yükleme sonuçlarımı gösterecem,artık her gittiğimde davranışlarını da değerlendiricem sanırım Bir de son sayfada link paylaşmışsın güzel ürünler var gibi hem de uygun.Ordan ürün aldınmı hiç canım.

Nasıl yani ben 1-2 bardak zor içiyorum 4kilo olmasa da azcık toplu olsun istiyorum normal doğum için ,o yüzden günlük 1 lt süt içmeye gerek yok:) Bu arada kızlar kardeşim de ben de 5küsür kilo doğmuşuz hem de normal doğum:):) Anneme yazık yaa

Güzel günlerde kullanın canım,maşallah bebike.

Aynen canım o duyguyu isteyen herkese nasip etsin Allah çok hareketlendiler artık:) Greyfurt suyuyla ilgili tam emin olmamakla beraber tüketilmesi zararlı diye duymuştum çünkü normalde ilaç yapımında kullanılıyor,normal bir kişi için bile fazla tüketilmesi iyi değil diye biliyorum

Günaydın kızlar, herkese iyi haftalar.

Cumartesi bende şeker yüklemesi yaptırdım tokluk 162 çıktı, haftaya cumartesi 100 lük yaptırıcam bakalımm o zaman ne çıkıcak. Hamurişi , tatlı, pirinç makarna hayatımdan çıktı artık, zaten çayımı falanda şekersiz içiyordum. 10 kilo almışım benim için diyet bi noktada daha iyi olucak gibi duruyor. İlk duyduğumda çok üzüldüm ama napalım, dikkat etmemiz gerek demekki, çıkan arkadaşlarda üzülmesin, çoğu hamilede olabilen bişey ve diyet yapıldığında önüne geçilebiliyor. Oğluşumda 810 gr 32 cm olmuş, bazılarınızın 1 kg geçmiş ama doktora sordum haftasına göre normal dedi.

Birde geçen hafta acile gitmiştik, beni nst ye soktular sancım varmı diye, doğum katındaydım. Şimdiye kadar en son düşündüğüm şey doğumdu ama orda bi kadının bağırmalarını duydum anlatamam size. İnsanüstü bi ses çıkıyor sanki, şimdi aklıma geldikçe çok heyecanlanıyorum. İnşallah hemen sancısı gelip 1 saat içinde doğuranlardan oluruz dicem ama herşey kader kısmet. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

benımkıde tam 24+1 de 650 gr 30 cm dı dr gelısımı ıyı demıstı..

Günaydın Kızlar,
Herkese Güzel haftalar.

Ctesi doktor günümüzdü, neyseki kızım sağlıklı 26+3 de kilosu 1007 gram 2-3 gün önden gidiyor şimdilik.75gr şeker yüklemesi yapıldı ve neyseki çıkmadı gebelik şekeri.
Ama doktorum aldığım kiloyu fazla buldu.Bu ay daha dikkatli olmam gerek.Tatlı kaçmamalı.
Bu da kızımdan bi kare :)

Oyyy maşallah ne güzel poz vermiş, ne güzel bebişin var, bizimki nazlı baya, eliyle kapatıyor yuzunu kereta
Bakalım bu hafta kontrol var 25. haftaya giriyoruz. Belki doktor yakalayabilir fotografını

MAşallah kızına... Ben böyle 3 boyutlu resmini ayrıntılı için gittiğimde görmüştüm.Kendi doktorum daha önce göstermedi belkide yok bilmiyorum.Siz her gittiğinizde böyle 3 boyutlumu görüyorsunuz.

Canım dediğin gibi şeker kontrol altına alınabiliyor aslına bakarsan daha da sağlıklı olmanı,olmanızı sağlıyor.Çünkü gerekli besinleri alıyorsun gereksiz kiloda almıyorsun.Ben şeker yüklemesi sebebiyle diyetine uyup sadece 5 kilo doğuma gidenleri okudum.Ve maşallah çocuğuda 3200 doğmuş.Hiç sıkıntı yapma

Oyyy maşallah ne güzel poz vermiş, ne güzel bebişin var, bizimki nazlı baya, eliyle kapatıyor yuzunu kereta
Bakalım bu hafta kontrol var 25. haftaya giriyoruz. Belki doktor yakalayabilir fotografını

Sağol canım benim.Tüm bebekler güzeldir tam yemelik hepsi.Allah hepsini nazarlardan korusun inşallah :)
Bebeklerimizin günü gününü tutmuyor valla, bizim kızda detaylıda suratımıza bakmamıştı :) Doktora göremedik çok özledik dedik ve kızımda poz verince oluverdi :)

Canım doktorun odasında 3 boyutlu cihaz var.Biz göremedik geçen sefer kime benziyor muabbeti yaptık doktor öyle verdi.

belfücüm maşallah tam yemelik poz vermiş,bence bu resmi çerçevelik olmuş mutlaka odasına ya da kendi odana koy derim:) Bizde de yok böyle resim,bu kadar büyüdüler mi ya şaşırdım ve duygulandım

Canım sıkma canını sakın kontrol altına alınabilen br durum,inş. hemencecik atlatırsın kontrole girer. Doğumu ben de çok sık düşünmeye başladım ama başıma ne gelecek bilmediğim için genelde cesaretli oluyorum nst nasıl bişe ben hiç denemedim de.

Ceyzim valla bizde çok bakakaldık ,afalladık resmen:) Bildiğin büyümüşler artık.Sağlıkla tüm bebeklerimiz büyüsünlerde kavuşalım.Beklemek dayanılmaz olmaya başladı
Bugün fotoğrafçıda az daha büyütüp çerçeve yapıcam :)

Benimde Doktorum Çok Kilo Aldığımı Söyledi Senin Doğum Bneden Önce Olacak Şuana kadar kaç kilo aldın?

Canım sıkma canını sakın kontrol altına alınabilen br durum,inş. hemencecik atlatırsın kontrole girer. Doğumu ben de çok sık düşünmeye başladım ama başıma ne gelecek bilmediğim için genelde cesaretli oluyorum nst nasıl bişe ben hiç denemedim de.[/QUOTE]

bi alet var işte göbeğine koyuyorlar yuvarlak bişey, 15 dk boyunca yatıyorsun ve sancın olup olmadığına dair bi kağıt çıkıyo, biraz sıkıcı. hem sırt üstü yatmak zor hemde sancı çıkarmı diye düşünmek ... Benim gerilmeme yavrum bile gerildi , son zamanlarda çok giricez ...

maşallah bebeğine canım,iyi günlerinizde kullanın cicilerinizi

ayyy yerim ben bunu ayoll :)))) kuzucuk bu kuzucuk belfücüm maşallah kızına..mışıl mışıl uyuyor. bebeğimi bayadır göremiyorum,bu bana kocaman geldi :))) bende bebişimi düşündüm bak şimdi,acaba tipi nasıl ,kime benziyor :)) zaten bu haftalarda alınan 3 boyutlu görüntü doğumdaki görüntüsüne baya benziyor. arkadaşımın ultrason görüntüsünü görmüştüm,aynısını doğurdu :))) bizde haftaya gidicez,renklide çektircez. inş. benim yavrucumda böyle güzel pozlar verir annesine

kızlar 2 gündür karnım feci kaşınıyor, bol bol kremliyorum ama yok krem bile etki etmiyor. doğuma kadar yarım dünya olmazsam iyi minik oğlumda büyüyor gerçi ,yer dar gelmesin oğluma varsın ben yarım dünya olayım ama kaşıntı fena

kaşıntı bende de çok canım üstten üstten kaşıycaz artık yapcak bişi yok :) bebişler büyüyo malum :)

Belfücüm maşallah kızuşuna yaa bizde alıyoruz ama bu kadar netine henüz rastlamadık bizde bunun siyah beyazını veriyor doktor bakalım belki bu hafta daha net olur 25 +5 olacak inşallah oğluşum
:)

Çeyz canım ben 1 litre süt için demiyorum zaten sütün çocuğa kilo aldırdığını söylüyorum soran arkadaşlara bende 1 bardak anca içiyorum linkte zaten kilo aldıran besinler vardı.

Şekeri yüksek çıkan arkadaşlara geçmiş olsun benim 187 çıktı biliyorsunuz bir gün öncesi kayın validemde çok yedik tıka basa çatladım onunda etkisi vardır ben diete başladım sabahları sütle nesfit yiyorum böylelikle sütde aradan çıkıyor 1,5 saatte bir bişey yiyorum mesela elma ve 1 dilim peynir yiyorum arada süt ürünleri ile yemek meyvanın şekerinin azalmasını sağlıyormuş öğlen gene hafif bişey mesela tonbalık yicem sonra arada kuruyemiş yiyorum mesela fındık - badem şamfıstık gibi mandalin yiyorum arada akşamda örneğin taze fasulye etli salata yoğurt soğan (şekeri düşürürmüş) ekmek 1 dilim kpek 3-4 günde 2kg gitti inanırmısınız kızlar 8 kg idim 6 kg fazla şuan en çok doktordan en azından kgdan fırça yemiycem birde
Leslie ile 3 mil var Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube kızlar bu kadın mucice dün denedim yarım saat yürüttü beni inşallah yapmaya çalışacağım

Bu arada şam fıstık yiyorum bu ara her akşam ve bir yerde bronşiti öksürüğü keser diye okudum farkında değilim göğsümdeki gıcık öksürüğü hakkaten atmış tavsiye ederim öksürüğünüz bronşitiniz varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…