Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

inşallah doğumun gönlünce olur... benim daha bir doktorum bile yok şuan bulunduğum yerde kliniği olan bir hastane yok ve ankarada da tanıdığım güvenebiliceğim bir doktor bulamadım... istanbulda ailemin yanında doğum yapmayı planlıyorum ama orada doğum yapmayı düşündüğüm hastanedekiler doğal doğumu destekliyormu yoksa eski tas eski hamam usulü önüne geleni kesen bir hastanemi araştırmaya çalışıyorum uzaktan bunu yapmak o kadar zor ki rutin olarak epizyo uygulayan bir doktorla ve hastaneyle doğum yapmak fikri bile uykularımı kaçırıyor bazen... ama ben inanıyorum ve kendimi doğal doğum için hazırlıyorum rüyalarımda bile dikişsiz doğumlar yaşadığımı görüyorum ve çok mutlu uyanıyorum umarım gerçek hayatta da yaşadığımız doğal doğum olur...

Son düzenleme:
bana özel mesaj yazan arkadaş maalesef benim özel mesaj atma hakkım yok ama senin için en kısa zamanda bu özel mesaj yazma meselesine sahip olmaya çalışcam bir kaç gün sürer herhalde canım...

Eğitim veriyor sanırım o yazının sahibi , ben mailde attım kendisine nasıl bir eğitimdir diye

Hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin canım benim.

Allah gönlüne göre doğum nasip etsin canım.

slm kızlar hepinizeee herkes iyidir umarım
çok teşekkür ederim cnm incelicem bunuda ama sanırım almaktan vazgeçtim ankaraya gidince görerek karar vercem netten karar vermek çok zor
burada böyle cnm hiç kimsenin kiracı khakkından falan haberi yok..ben doğuma gidinceye kadarda oturacam çıkramazda gitsin mahkemeye versin yiyorsa ama veremez. çünkü bunkarın hiçbi işi yasal diil kirayı alıyor ama vergisini falan vermiyor...alan kişide avukat biliyormusun buranın avukatları bile herşeyden bi haber...bakalım artık şartlar beni nereye sürüklicek ama cidden sinir bozucu ben eşimi yaalız bırakmak istemiyordum o da şimdi kızından ayrı kalacak (
Adaçayı içme tuzlu suyla garagara dene ve geçmezse doktora git bence
cnm adaçayının ne gibi bi zararı var evet o dediğini bi de elma sirkesi-tuz,limon tuz ile gargara yapıyorum ilerlemesi durdu ama eşimdende grip kapıyorum sanırım ikisi bir araya gelmez umarım çok teşekkürler tavsiyen için
epidural normal doğumu düşünen varmı..en kolayı o gibi görünüyor ama sağlıklımı,zararları varmı bilemiyorum:S
ebe yeni normal doğum yapmış bir arkadaşım epidural normal önerdi bana kendisi pişman olmuş epidural normal yapmadığına bakalım bende öle düşünüyorum

Son düzenleme:
kamikaze canım Allah yardımcın olsun. herşey gönlünce olur umarım.... bu arada bende epidural istiyorum ama... nasip olursa inşş. Allahım hepimizi bir avazda hemencik kurtarsın inşş

Ne de güzel anlatmışsın canım benim.Ben de şiddetle normal doğum istiyorum.Bol bol dua edip kolay olacağını düşünüyorum.Ara ara korkular geliyor ama kızımın ilk anından değerlisi yok benim için.
O kadar çok şey okudum ki son anda sadece kendi işini kolaylaştırmak için normal doğum yapamayacağını söyleyip ona teslim olan birini kandıran doktorlarla dolu etrafımız.Doktorumuzla açık olmaktan başka çaremiz yok.Gene de son anda sezeryan yanlısı olduğunu anlarsam şahsen başka doktora yönlenmeyi düşünüyorum.Doktorlara biz nasıl para döküyorsak bunun karşılığında bize emek vermeleri gerek.Allah bizi doğru doktorlarla karşılaştırsın ilk etapta.

bende epidural normal istiyorum,biraz daha araştırmak lazım tabi..iyi bir hastane bulmak laazım..benim şu an devam ettiğim doktorum yapmıyor maalesef:S..eger bir zararı yoksa acısız kolay olan yöntem varken degerlendirmek laazım bence

eminmisin canım ya bana yok gibi geldi,gerçi ben oto koltugunu yakından inceleyemedim hiç ama nette gördüğüm kadarıyla tente yok gibi..hatta concord dan vazgeçme sebebim oydu..hala almadım gerçi araba ama..

mavisaka eve gidince baktım tentesi var.Gayette güzel.Biz ebebekten 1550tl ye aldık canım.Yakın zamanda fiyatı zamlanacakmış.

Herkese günaydın hanımlar,okuduğum kadarıyla herkes iyi,rahatsızlığı olanlara da acil şifalar diliyorum,

Ceyzcim kolay doğum için dua sormuşsun,ben de araştırdım buldum bi tane,

Allah'ın isimlerinden Ya Hannan'ı doğuma yakın,yani son aylarda sanırım çok çok okumak gerekiyomuş,

İnşirah suresi ayrıca her işte kolaylaştırmak için okunur,

Bir de ben her gün Allah'ın Ya Tamm ismini okuyorum,bu da çocuğun düşmemesi normal süresini tamamlaması için okunuyo,

Benim de sık sık karnımda adet sancısı gibi sancılar oluyo,sanırım çocuğun ağırlığı arttıkça rahme baskı yapıyo ondan,

Bir de vücut kendini doğuma göre hazırlıyo olabilir endişe etmemek lazım,

Kızlar NST'ye gireniniz oldu mu hiç?Ben haftaya giricem de merak ediyorum valla...

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler:)
bi kaç gecedir uyumakta zorluk çekiorum özellikle saat 4 civarı uyanıyorum miğdem ağzımda yada kaburga ağrısıyla sanırım bebeim yerini çaktırmadan genişletiyo bu sayede miğdem ağzımda dolaşıyorum ama yatınca daha çok hissediorum.okudum hafta hafta gebelik kitabında kaburga ağrılarının fln çok normal olduğu yazıyo bi korkum yok ama gece uykularım daha şimdiden bitti.neyse bebeim sağlıklı olsunda yeterki

Hanımlar park yataklarını alanlar hangi marka ve model tercih ettiniz.Ben oda takımı aldım fakat ilk aylarda odamda yanımda yatması için park yatak almayı düşünüyorum.

Günaydın canım :) Bunlar gelip geçici şeyler varlığı beni o kadar mutlu ediyo ki herşeyi unutuyorum

Hanımlar park yataklarını alanlar hangi marka ve model tercih ettiniz.Ben oda takımı aldım fakat ilk aylarda odamda yanımda yatması için park yatak almayı düşünüyorum.

Ben Kraft marka aldım,en geniş olanlar oydu çünkü,renkleri pek güzel değildi ama aralarında en güzeli kırmızı deniz çapalı olan

modeliydi,başka bi ismi var mı bilmiyorum ama deseni öyle yani...

Günaydın kızlar,
Ben aldıklarımı paylaşayım istedim park yatak olarak kraft pr001 tercih ettik, bebek arabası baby2 go marvel travel aldım aslında biraz ağır gibi geldi sonra ama yinede açılıp kapanması ve sürüşü rahat, ev tipi anakucagı almadım onun yerine kraft dondy aldım benim için cok kullanıslı olacakmıs gibi hissediyorum. Bebek şekerlerine kadar hazır kızımın eşyaları bitek süt pompası almadım henüz alan ya da bu konuda bi fikri olan varsa şimdiden teşekkürler.

Günaydın kızlar,
Dün akşam rahimde şiddetli kasılmalar yaşadım yalancı doğum sancıları vücudu hazırlamaya başlıyor sanırım.Bu kadar net hissetmemiştim.Zaman geçiyor hazırlıklar yetişecek mi korkusu basıyor beni Aralıkta kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim ve çantamı da hazır edeceğim.En azından kafam rahat olsun.

Günaydın azulcum,
Duları not ettim çok teşekkürler.Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip eder inşallah.
Kaçıncı hafta da nst ye alıyorlar canım?

Günaydın canım:)
Son ay da daha uykusuz kalacağımızı okudum. Şimdilik uyku bölüyor minikler sonrasında tam ben geliyorum hazırlığı başlıyormuş:)

Günaydın canım,
Güzel günlerde kullansın miniğin cicilerini.
Ben arkadaşımdan aldım süt pompasını medela markası canım.

Ben Kraft marka aldım,en geniş olanlar oydu çünkü,renkleri pek güzel değildi ama aralarında en güzeli kırmızı deniz çapalı olan

modeliydi,başka bi ismi var mı bilmiyorum ama deseni öyle yani...

Güle güle kullanın...Ben çok geniş olmasını istemiyorum odadan diğer odaya rahat taşınması kolay olsun istiyorum.

Arkadaşlar bir sayfa açmışlar şubat annelerinin aldıkları ciciler die ama diğer 2013 subat anneleri açmış.Bizde açsak öyle bir sayfa nasıl olur ne dersiniz.

Günaydın belfücüm,sağolasın amin hepimize inş.

Ben haftaya 30. haftamda olcam,Perşembe randevum,

Bi makinaya bağlayıp bebeğin hareketlerini kalp atışlarını dinliyolarmış diye okudum ama işte merak ediyorum...

Gunaydin kizlar.. Yatktan kalkmak cok zor geiyo gun gectikce.. Şu gece uykusuzlugu bende de var.. Olmadik saatlerde gozlerim aciliveriyo.. Çok sık tuvalete gitmeye basladim. Ayrica goguslerim inanilmaz aciyo ve sari bi sivi geliyo. Sutyenlerimi kullanamiyorum cok acitiyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…