eminmisin canım ya bana yok gibi geldi,gerçi ben oto koltugunu yakından inceleyemedim hiç ama nette gördüğüm kadarıyla tente yok gibi..hatta concord dan vazgeçme sebebim oydu..hala almadım gerçi araba ama..
Gunaydin kizlar.. Yatktan kalkmak cok zor geiyo gun gectikce.. Şu gece uykusuzlugu bende de var.. Olmadik saatlerde gozlerim aciliveriyo.. Çok sık tuvalete gitmeye basladim. Ayrica goguslerim inanilmaz aciyo ve sari bi sivi geliyo. Sutyenlerimi kullanamiyorum cok acitiyolar..
evet skmamak gerekiyomus yoksa emzirme gerceklesiyo diye rahim kasiliyomus oyle okumustum.
Günaydın belfücüm,sağolasın amin hepimize inş.
Ben haftaya 30. haftamda olcam,Perşembe randevum,
Bi makinaya bağlayıp bebeğin hareketlerini kalp atışlarını dinliyolarmış diye okudum ama işte merak ediyorum...
Gunaydin kizlar.. Yatktan kalkmak cok zor geiyo gun gectikce.. Şu gece uykusuzlugu bende de var.. Olmadik saatlerde gozlerim aciliveriyo.. Çok sık tuvalete gitmeye basladim. Ayrica goguslerim inanilmaz aciyo ve sari bi sivi geliyo. Sutyenlerimi kullanamiyorum cok acitiyolar..
o sarı sıvıyı saıkn sıkmayın arkadaşlar ve göğüs ucunu kaşımayın.emzirme döneminde resmen fışkırıyo.kaşıdıkça ucu açılıyo.benim öle çok sütüm boşa gitti.çok üzüldüm.ama şimdi akıllandım.dokunmuyorum bile kaşınıyo acıyo ama tutuyorum kendimi.gece uykusuzluğu bendede var.ağrılarım arttı.daha 2 buçuk ay var nasıl durucaz bilmem.gerçi allah dayanma gücü veriyo da annelik zor.
Kızlar günaydın,
Arada bir yazmaya fırsat buluyorum ama çoğunlukla okuma halindeyim. Takipteyim yani, merak etmeyin :)
Şeker çıkan arkadaşlar olmuş, herşey yoluna girer sıkıntıya sokup en baştan yıpratmayın kendinizi. Allah çaresiz dert vermesin. Ben de bu haftasonu gideceğim yüklemeye, bakalım neler olacak..
Benim kaburga ağrılarım artık dayanılamayacak hale geldi, sanırım kızım duruşunu değiştirmemekte kararlı bir süre daha. Bazen ağlayacak gibi oluyorum; ki ağrıya tahammül edebilirim, bir migren hastası olarak yüksektir eşiğim.. Bildiğim bulabildiğim hiçbir yöntem de yok bu ağrılar için.. Sonuna kadar çekeceğim sanırım :) Minnoşum iyi olsun da, gerisi boş gerçi.
Bu arada ben de tamamen normal doğum taraftarıyım başından beri; Allah kısmet ederse bir sorun çıkmazsa sonuna kadar direteceğim yani :) Kesinlikle hem anne hem de bebeğin sağlığı için en en doğrusu bu.
Bebek arabasını 1,5 ay önce almıştık; Jané Rider modeline karar verdik uzun araştırmalar sonrası, Matrix ana kucağıyla birlikte. Fiyatı biraz tuzluydu ama en çok içimize sinen bu olmuştu. Matrix ana kucağı diğer ana kucaklarına nazaran biraz ağır ama özelliği 180 derece yatabiliyor ve böylece portbebe oluyor. Ayrıca uzmanların oto tipi anakucağında bebeğinizi 2 saatten fazla bırakmayın uyarılarını da düşünecek olursak, tam yatırabilmek gittiğiniz her yerde size kolaylık sağlayacak ve bebeğe de düzgün bir uyku imkanı verecek bir seçenek.
Bu arada biz odamızı tamamladık. Modoko'daki fiyatlar çok yüksek gelince, eşimle İkea'da karar kıldık. Gittik, aldık, montajını yaptırdık; çok da güzel oldu. Bütçe sıkıntısı olan arkadaşlara tavsiye ederim. Karyola, dolap, şifonyer ve koltuk (emzirme için) aldık toplamı 2.000 TL olmadı diyebilirim. Ki benim sorduğum takımlar 4.500 TL falan olmuştu Meltem Modüler'de bile zam gelince. Bir de emzirme koltuğu eklenince 5.000 TL gibi birşey olacaktı sanırım..
Size bu noktada bir sorum olacak; bizim karyolanın ölçüsü 60x120 cm. Şimdi uyku seti bakıyorum yatak için, hani şu yanlarda korumaları olanlardan ama genelde 70x130, 80x140 gibi ölçülere rastlıyorum. Aslında benim asıl derdim bu yatak koruyucuları. Bir tek Mothercare'de ayrı satıldıklarını gördüm, orda da uzun olanları 170 TL miydi neydi.. Çok çok pahalı yani.. Var mı bana fikir verebilecek?
Herkesi ve minişlerini öpüyorum!
canım bu arada yatak koruyucusu almasan olmazmı derken mothercare in 170 tl olanını almasan olmaz mı demek istedim, yoksa alınması şart tabi:d:d
canım bu arada yatak koruyucusu almasan olmazmı derken mothercare in 170 tl olanını almasan olmaz mı demek istedim, yoksa alınması şart tabi:d:d
Kuşum yatak koruyucusu derken aslında kastettiğim alez değil, hani karyolanın etrafında dönenler var ya, bebiş kafasını çarpmasın, elini ayağını dışarı çıkarmasın diye.. Tam adını bilmiyorum onunhem baş tarafında oluyor hem de parmaklıkların olduğu her 2 tarafa boylu boyunca bağlanıyor. Funnababy'nin uyku setlerinin içinde var e-bebekte. İngilizcesi "cot bumper" olarak geçiyor.
Günaydın belfücüm,sağolasın amin hepimize inş.
Ben haftaya 30. haftamda olcam,Perşembe randevum,
Bi makinaya bağlayıp bebeğin hareketlerini kalp atışlarını dinliyolarmış diye okudum ama işte merak ediyorum...
Kızlar günaydın,
Arada bir yazmaya fırsat buluyorum ama çoğunlukla okuma halindeyim. Takipteyim yani, merak etmeyin :)
Şeker çıkan arkadaşlar olmuş, herşey yoluna girer sıkıntıya sokup en baştan yıpratmayın kendinizi. Allah çaresiz dert vermesin. Ben de bu haftasonu gideceğim yüklemeye, bakalım neler olacak..
Benim kaburga ağrılarım artık dayanılamayacak hale geldi, sanırım kızım duruşunu değiştirmemekte kararlı bir süre daha. Bazen ağlayacak gibi oluyorum; ki ağrıya tahammül edebilirim, bir migren hastası olarak yüksektir eşiğim.. Bildiğim bulabildiğim hiçbir yöntem de yok bu ağrılar için.. Sonuna kadar çekeceğim sanırım :) Minnoşum iyi olsun da, gerisi boş gerçi.
Bu arada ben de tamamen normal doğum taraftarıyım başından beri; Allah kısmet ederse bir sorun çıkmazsa sonuna kadar direteceğim yani :) Kesinlikle hem anne hem de bebeğin sağlığı için en en doğrusu bu.
Bebek arabasını 1,5 ay önce almıştık; Jané Rider modeline karar verdik uzun araştırmalar sonrası, Matrix ana kucağıyla birlikte. Fiyatı biraz tuzluydu ama en çok içimize sinen bu olmuştu. Matrix ana kucağı diğer ana kucaklarına nazaran biraz ağır ama özelliği 180 derece yatabiliyor ve böylece portbebe oluyor. Ayrıca uzmanların oto tipi anakucağında bebeğinizi 2 saatten fazla bırakmayın uyarılarını da düşünecek olursak, tam yatırabilmek gittiğiniz her yerde size kolaylık sağlayacak ve bebeğe de düzgün bir uyku imkanı verecek bir seçenek.
Bu arada biz odamızı tamamladık. Modoko'daki fiyatlar çok yüksek gelince, eşimle İkea'da karar kıldık. Gittik, aldık, montajını yaptırdık; çok da güzel oldu. Bütçe sıkıntısı olan arkadaşlara tavsiye ederim. Karyola, dolap, şifonyer ve koltuk (emzirme için) aldık toplamı 2.000 TL olmadı diyebilirim. Ki benim sorduğum takımlar 4.500 TL falan olmuştu Meltem Modüler'de bile zam gelince. Bir de emzirme koltuğu eklenince 5.000 TL gibi birşey olacaktı sanırım..
Size bu noktada bir sorum olacak; bizim karyolanın ölçüsü 60x120 cm. Şimdi uyku seti bakıyorum yatak için, hani şu yanlarda korumaları olanlardan ama genelde 70x130, 80x140 gibi ölçülere rastlıyorum. Aslında benim asıl derdim bu yatak koruyucuları. Bir tek Mothercare'de ayrı satıldıklarını gördüm, orda da uzun olanları 170 TL miydi neydi.. Çok çok pahalı yani.. Var mı bana fikir verebilecek?
Kızlar günaydın,
Günaydın kızlar,
Ben aldıklarımı paylaşayım istedim park yatak olarak kraft pr001 tercih ettik, bebek arabası baby2 go marvel travel aldım aslında biraz ağır gibi geldi sonra ama yinede açılıp kapanması ve sürüşü rahat, ev tipi anakucagı almadım onun yerine kraft dondy aldım benim için cok kullanıslı olacakmıs gibi hissediyorum. Bebek şekerlerine kadar hazır kızımın eşyaları bitek süt pompası almadım henüz alan ya da bu konuda bi fikri olan varsa şimdiden teşekkürler.
Herkese günaydın hanımlar,okuduğum kadarıyla herkes iyi,rahatsızlığı olanlara da acil şifalar diliyorum,
Ceyzcim kolay doğum için dua sormuşsun,ben de araştırdım buldum bi tane,
Allah'ın isimlerinden Ya Hannan'ı doğuma yakın,yani son aylarda sanırım çok çok okumak gerekiyomuş,
İnşirah suresi ayrıca her işte kolaylaştırmak için okunur,
Bir de ben her gün Allah'ın Ya Tamm ismini okuyorum,bu da çocuğun düşmemesi normal süresini tamamlaması için okunuyo,
Benim de sık sık karnımda adet sancısı gibi sancılar oluyo,sanırım çocuğun ağırlığı arttıkça rahme baskı yapıyo ondan,
Bir de vücut kendini doğuma göre hazırlıyo olabilir endişe etmemek lazım,
Kızlar NST'ye gireniniz oldu mu hiç?Ben haftaya giricem de merak ediyorum valla...
slm kızlar hepinizeee herkes iyidir umarım
çok teşekkür ederim cnm incelicem bunuda ama sanırım almaktan vazgeçtim ankaraya gidince görerek karar vercem netten karar vermek çok zor
burada böyle cnm hiç kimsenin kiracı khakkından falan haberi yok..ben doğuma gidinceye kadarda oturacam çıkramazda gitsin mahkemeye versin yiyorsa ama veremez. çünkü bunkarın hiçbi işi yasal diil kirayı alıyor ama vergisini falan vermiyor...alan kişide avukat biliyormusun buranın avukatları bile herşeyden bi haber...bakalım artık şartlar beni nereye sürüklicek ama cidden sinir bozucu ben eşimi yaalız bırakmak istemiyordum o da şimdi kızından ayrı kalacak(
cnm adaçayının ne gibi bi zararı var evet o dediğini bi de elma sirkesi-tuz,limon tuz ile gargara yapıyorum ilerlemesi durdu ama eşimdende grip kapıyorum sanırım ikisi bir araya gelmez umarımçok teşekkürler tavsiyen için
ebe yeni normal doğum yapmış bir arkadaşım epidural normal önerdi bana kendisi pişman olmuş epidural normal yapmadığına bakalım bende öle düşünüyorum
Günaydın kızlar,
Ben aldıklarımı paylaşayım istedim park yatak olarak kraft pr001 tercih ettik, bebek arabası baby2 go marvel travel aldım aslında biraz ağır gibi geldi sonra ama yinede açılıp kapanması ve sürüşü rahat, ev tipi anakucagı almadım onun yerine kraft dondy aldım benim için cok kullanıslı olacakmıs gibi hissediyorum. Bebek şekerlerine kadar hazır kızımın eşyaları bitek süt pompası almadım henüz alan ya da bu konuda bi fikri olan varsa şimdiden teşekkürler.
hımm anladım:) uyku setinin içinde oluyor onlar,ben bunu almıştım. kenarındakini söylüyorun dimi canım.
Eki Görüntüle 557889
Deneyimlerini bizim paylaş tatlım:) Bakalım nasıl bir his :)
Göğüslerle oynamamak gerek kuzucum.O sarı sıvı çok lazım olcak bebeğimize :)
Bizimde ilk tercihimiz ikeaydı ama alternatif uygun takım bulunca durumlar değişti.Güzel günlerde sağlıkla kullansın miniğin herşeylerini canım.
Yatak yan korumalarını ayrıca da satıyorlar.Hatta bugün limango da gördüm.İstersen bir incele canımcım.Çok yüksek rakamlar vermeye gerek yok diye düşünüyorum.
Deneyimlerini bizim paylaş tatlım:) Bakalım nasıl bir his :)
Göğüslerle oynamamak gerek kuzucum.O sarı sıvı çok lazım olcak bebeğimize :)
Bizimde ilk tercihimiz ikeaydı ama alternatif uygun takım bulunca durumlar değişti.Güzel günlerde sağlıkla kullansın miniğin herşeylerini canım.
Yatak yan korumalarını ayrıca da satıyorlar.Hatta bugün limango da gördüm.İstersen bir incele canımcım.Çok yüksek rakamlar vermeye gerek yok diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?