Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

canım çok geçmiş olsun
ama çok sağlam grip olan kocandan uzak durr
sakın sana bulaşmasın
çantanı da hazırla artık ne olur olmaz

tatlım nasıl bir tadı var,oralet gibi bi şeye benziyor.öyleyse eğer almıcam,renklendirici falan var sanırım içinde.

bende sütü tek başına içemediğimden ötürü akşamları yatmadan evvel muzla beraber içiyodum ama muz kocaman süt dolu bardağım kocaman tabi sonunda dr. aydı duruma sen nabion bakim de böyle kilo alıosun dedi, dedim böööle böleee adam bastı kahkahayı ama sen kendin için almışsın yawrum kilocukları diye sonrada sütle muz şahane besin takviyesi olur bebiş için ama mümkünse akşam değil de öğlen yada akşam üzeri yemek öncesi yap ki kilo sana kalmasın dedi

ismiyle yaşasın canım yakışıklı oğluşunnnn

Kızlar dun gece rahat uyuyamadım, şimdi iş yerinde uyukluyorum(( Nasıl gececek bu saatler....

Selamlar güzel anneler nasılsınız. 3 gündür giremiyorum özledim sizleri. Herkes iyidir inş.

Belfüm doğum yaptım diye korkuttum seni yaa,son zamanlarda kafam hep orda da sanki heran doğacak gibi psikolojiye girdim Ama öyle bir durum olsa hemen ararım canım yazamasam da:)

Lufflecim sizin iş durumlarını da okudum Allahtan haklarını almışsın,tek üzüldüğüm izin 6 aya çıkarsa 6 aya yakın maaşını da verip sonra çıkarsalardı keşke,üstelik çıkarmak da suç. çok insafsızlarmış. Bizim de firma taşınıyor bugün,eşyalarımızı koliledik. benm son 2 günüm kaldı sonra izinliyim. Geçen haftadan beri herkes vedalaşıyor çok çıkanlar oldu,ben de umursamıyordum açıkçası çıkarsam çıkayım diye bakıyordum. Ama devammış benim durum. Artık hayırlısı herşeyin.Allah güzel kapılar açsın hepimize. Bebişin için de üzülme canım kızlar da yazmışlar, protein ağırlıklı beslenince kısa zamanda normal kilosuna çıkar inş.Ohh bol bol ye herşeyden ben de öyle yapıyorum,sanki bir daha bu kadar kilo mu alacaz:)

Lohusa şerbeti konuşulmuş ya ben de bikaç gündür onu araştırıyordum denk gelmiş:) Lohusa bardak süsü vs aldım okadar ama ortada şerbet yok doğumdan sonra hemen aldırayım diyorum eşime,nerde satılırki kızlar,bilginiz varmı. Arkadaşlarım tarif filan verdi ama hiç yapamam güvenmiyorum kendime.

Kızlar dun gece rahat uyuyamadım, şimdi iş yerinde uyukluyorum(( Nasıl gececek bu saatler....

Artık ben de uyuyamıyorum geceleri, bi tuhaf oldu bu iş yahuu ağrı, wc ihtiyacı vs yüzünden kaç kere kalkıyoruz, doğum sonrasına hazırlık. Malum ozaman da bebişler ağlayacak yine kalkcaz nöbete,alışmak lazım

Canım çantanı bence hazır et çünkü sonradan baktıkça eksikler çıkıyor ve koyduğun fazlalıkları görüp çıkarıyorsun. Benim öyle olmuştu. Bu arada ben ayrı ayrı 2 çanta hazırlamadım, bebişimin ve benimkiler ufak boy tekerlekli bavul içinde. Hemşireye vereceğimiz hastane çıkışını da ayrı bir hurca koydum aynı bavula, biberon bez krem vs eşyalar ayrı bir bölme var oraya koydum okadar.

Tatlım geçmiş olsun zor ama dayanmak lazım mecbur Maşallah bebiş 3 kilo olmuş,darısı bize:) galiba ilk çatı muayenesi olanımız sensin,rahatsız bir durum oluyor mu ben biraz çekiniyorum da. Bu ay doğum yapacakları okuyunca bacaklarım titriyor yaa, nasıl geçti bunca ay anlamadım:):)

kızlar merhabalar bayadır giremediim umarım herkes iyidir bebişlerde sağlıklıdır. fırsat bulmuşken bi selam verim dedim. benim evde işler aldı başını yürüyo. kapılar boyandıı şu anda da badana yapılıyor. bu hafta badana biterse inş haftaya da 2 gün temizlikçi girecek ondan sonra da oğluşun cicilerini yıkayıp hazırlamam lazım onları hiç elleyemedim daha ya. dün de doktora gittik 32 hafta çalışabilir raporumu da aldım ama bu bir ay içinde oğluşum 1 kilo falan almış 32 haftalık olması lazımken 33+5 falan çıktı 2183 gr olmuş maşallah. ben bu ay 1,5 kilo almışım 9 kilo almış durumdayım baştan bu yana umarım bu son ay çok almayız. herkesein bebişlerine kocaman maşallah

anaammmm kııısssss (bu da yalan dünya zerrin kaakterinden takıldı dilime..) ne kadar azıcık kalmış... bizim de c.tesi kontrolümüz var kısmetse bakalım bize de tarih verir heralde artıkınnnnn... bu arada maşallah kuzunaaaa

aaa bunlar ne güselmiş.. benim bildiklerim kocaman kocaman sabun kalıbı gibi.. bunlara bayıldımmmm

slm hamişlerrr naber nasılsınız??? walla ev hanımlığı ne güzelmiş yaaa. ohhh yan gel yat.. annem, babam, eşim tüm işlerimi yapsın güzelmiş tavsiye ederim

hoşgeldin canımmm, aman sen koli filan kaldırayım deme sakınnnn şeker aktarlarda var bizim burda ama kalıp sabun gibi satılıyo, termesossunkiler gibi minik küpler halinde değil.. yapılışıda inanılmaz kolay yaparsın eminim ki

:) hb canım yok kaldırmam,zaten koliler kocaman ama çekmecemi zor boşalttım eğilmedim hiç
ben tarifi çıktı almıştım, annemle beraber malzemeleri alıp hazır tutayım ozaman, inş. tadını tutturabiliriz şerbet yapıldıktan sonra buzdolabında saklanıyor değil mi, ne kadar dayanır dolapta? ben hiç içmedim ve de uzaktan yakından tanımam da sorunca saçma gelebilir gülmeyin sakın

aynen canım, dolapta tutabilirsin,ne kadar dayanır kısmına net bi yanıt veremem çünkü bizde yapılmasıyla bitmesi nerdeyse bir oluyooo

her gü eni bi şey oluyor valla. 2-3 gündür ayakta iken ya da yürürken aniden ksığımda ya da bazen iki tarafta da sanki bi boşalma oluyo, kalıyorum olduğum gibi. bazen aniden ayağım kasıktan itibaren boşa gidiyo gibi oluyo biraz ağrıyla beraber. Bebişin bir yerimi geliyo anlamadım,dün çok sık oldu hatta. sizde de var mı?
bi de dün tansiyonum 14 / 7 çıktı. Dr.umu aradım cumaya kadar ölç birkaç kez ve bana haber ver. Küçüğü yükselmemiş , küçük 9 larda olsaydı riskliydi ama sen arada ölçüm yap ve bana bilgi ver gene dedi. gerçi önceki akşam çok üzülmüştüm belki ondan oldu. sonraki ölçümler iyi çıktı hep.

aynen canım, dolapta tutabilirsin,ne kadar dayanır kısmına net bi yanıt veremem çünkü bizde yapılmasıyla bitmesi nerdeyse bir oluyooo

Canım bendeki listede malzeme olarak şunlar var, bir bakabilirmisin. Belki senin tarifte bu kadar çok malzeme yoktur:) Daha kolaysa seninkini istiyim:)

Su,tarçın,muskat,havlucan,yenibahar,karanfil,karabiber,zencefil,bal yada toz şeker,lohusa şekeri,ceviz-badem-fındık

slm hamişlerrr naber nasılsınız??? walla ev hanımlığı ne güzelmiş yaaa. ohhh yan gel yat.. annem, babam, eşim tüm işlerimi yapsın güzelmiş tavsiye ederim

ben de yarın itibariyle ev hanımıyımmmm
yuppiiiiiii
raporumu bile eşim alamaya gidecek
o kadar ev hanımı oldum yanii

ben de yarın itibariyle ev hanımıyımmmm
yuppiiiiiii
raporumu bile eşim alamaya gidecek
o kadar ev hanımı oldum yanii

Ayy ne güzel benim de son 2 günüm yarın ve p.tesi kaldı sadece,çok seviniyorum :)

Ben daha hayatta eşime aldırmam rapor filan, çalışabilir raporumu benm istediğim tarihten 1 hafta öncesine aldırmıştı(doktor ne zamana yazayım diye sormuş,o da saçma.eşim napsın),sonra kendim düzelttirdim:) Kızdım başta ama seviyorum bu adamı yaa kıyamıyorum geçen hafta çıkıyordum onun hesaba uysaydım.

Ne kadar nazlanırsak o kadar iyi,bugünler geri gelmez:) Benim de en çok annem çekiyor kahrımı. Kayınvalidem desem 9 aydır evimize bile gelmedi,biz ona gitmesek darılıyor.Bebeğin odasını hiiç merak etmiyor,onun hakkında konuşmuyor,bişe aldıysa bile doğumdan sonra verecek eminim.bu konuları konuşmaz bile ama yapısı öyle, kabullendim artık napayım. torun çok istiyordu,olunca da içten yaşıyor hislerini heralde.

Ben ev hanımı olur olmaz annemle ilk yapacaklarımız; perdeler ve koltuk örtüleri yıkanacak,halılar silinecek, cam silinecek,banyo-mutfak fayansları ve dolaplar silinecek. Amaan iş çokmuş ya izne çıkmasam daha iyi

Ohhh herkes ev hanımı oldu bizim daha 3 haftamız vaaar
Daha bugün aldık çalışabilir raporumuzu,33 hafta yazdı dr,şimdi ben 4 hafta mı aktarabiliyorum?öyle yazmışsınız ama anlamadım ben neden öyle olduğunu
Neyse kuzucum iyiymiş,2350 gram olmuş minikim annesi de 64e dayandıı,16 kiloyla tamamlıcaz galiba oooh yarasıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…