yaa güzelim güveniyorsan doktorunun teşhislerine o başka. ben şahsen eşim müsade etse burdan 1 saat uzakta edirnede de iyi hastane var hemen ordaki doktorlara gideceğim çünkü doktoruma hiç güvenmiyorum. nefret ediyorum ondan hatta.eşimle çok kere kavga ettik ona gitmeyeceğim diye.acil bişi olsa nasıl gideceğiz burdaki devlete gidelim daha iyi diyo.ama devleti de ben istemiyorum. demkki benim doktorun hafızası kötü. e zaten hep diyorum oküüüzzzzzzzzzz......
neyse canım sen bilirsin ozaman.içindeki durumunu en iyi bilen sensin.en doğru kararı sen kendin vereceksin.dua edicez bolbol.
yaa güzelim güveniyorsan doktorunun teşhislerine o başka. ben şahsen eşim müsade etse burdan 1 saat uzakta edirnede de iyi hastane var hemen ordaki doktorlara gideceğim çünkü doktoruma hiç güvenmiyorum. nefret ediyorum ondan hatta.eşimle çok kere kavga ettik ona gitmeyeceğim diye.acil bişi olsa nasıl gideceğiz burdaki devlete gidelim daha iyi diyo.ama devleti de ben istemiyorum. demkki benim doktorun hafızası kötü. e zaten hep diyorum oküüüzzzzzzzzzz......
neyse canım sen bilirsin ozaman.içindeki durumunu en iyi bilen sensin.en doğru kararı sen kendin vereceksin.dua edicez bolbol.
Doktordan doktora fark eder. Benim doktorum beni hatta eşimi tanıyor.birgün eşim arkadan geldi eşiniz nerde yanliz mi geldiniz dedi :)))
Bilgisayara bakıp değerleri tabiki oradan kontrol ediyor ama oda çok normal aklında tutması imkansız.
aynen cnm. mecburiyet dışında gidilmez.zoraki gidilir ancak. zaten çeyz in kararı belli baştan ama boşuna kendine evham yapıyo galiba. zaten bize sezeryan diyen doktorlara anında şüpheyle yaklaşıyoruz.
bende dün gece çok ağladım doktorumdan dolayı, sizler burada neden ona devam ediyosunuz dedikçe daha çok içime oturuyo.resmen zorla kolumdan tutulup gidiyorum.eşim hep abartıyosun deyip hemen oflayıp pufluyo bu adamı istemiyorum deyince, tabii kendisi doğurmayacak ya.doktorum saygısız ilgisiz. ben bi sıkıntımı anlatırken arkadaşının telefonuna cvp verip geyik yapan bi adam. eşim de illa bu diyor.neymiş ben işin magazinel boyutundaymışım. adam oğlumuzun sağlığıyla ilgileniyormuş bense doktorun beni motive etmesini istiyormuşum.lüks istiyormuşum. benle ilgilenmesini oğlumun fotoğrafını göstemesini istiyormuşum vs vs. bunlar olmayacaksa ben devlete giderdim. bide neyin bilgilisi.30. haftadan sonra 37. haftaya gel demesi normalmi, muayene sırasında yüzümüze bakmayıp somurtması normalmi. tsh hormonu 3,5 çıktığında tamam iyi işte niye bana gösteriyosun demesi normlami(gebelerde 2,5in altında olmalıymış yoksa zeka geriliği vs oluyormuş), çatı muayenesi yapmadan tamam ya yaparsın büyük ihtimalle normal doğum demesi normalmi. değil elbet sizde biliyosunuz öküzümü. devlette doğuranlarda Allahın kulu bende bu hafta hemen devlette bi doktora gideceğim.artık son gün cesaretimi toplayıp bu radikal kararı alıyorum. hala daha içimde ya bişi olursa eşimi dinlemedim korkusu var ama nefret ediyorum bu öküzden. en olmadı 1 saat ötede edirneye sevk ederler.napiim
ya çok özür dilerim hakkınızı helal edin çok geriliyorum.hep doktor muhabbetim var, sizide sıktım artık. ama başka bu adam hakkında bişi yazmayacağım. başka gitmeyeceğim o şerefsize. hamilelik heyecanımı aldı benden
Selam kızlar, geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim. İnşallah iyisinizdir. Dün akşam kayınvalidem de geldi. Annem zaten burdaydı. Pazartesi doğuma hazırlanıyoruz. Bavulları kontrol ettiler birlikte. Kayınvalidem çok güzel şeyler getirmiş. Oğlumun bebek şekeri, kapı süsü, çikolatalar, tulumlar, ceketler....Oğlumu karşılamaya hazırız yani.Pazartesi 7:30'da hastanede olucaz ve saat 9'da alacaklar sezeryana. 2 gece kalacakmışız hastanede. Bu biraz canımı sıktı. Ama olsun oğlum da ben de kontrol altında oluruz daha iyi olur diyorum artık.
Bu arada dün uzun zamandır gelmeyen ablam geldi evime. Yazmıştım daha önce ilgisizliğini. Ben doğuma 1-2 saat uğrar gider diye düşünüyordum. Ama dün bomba bir soru sordu bana inanamadım. Eşi bankacı, müdüründen izin alamıyormuş ne zamandır, müdür de izni önümüzdeki pazartesi-salı için vermiş. Bular da cumadan itibaren 4 günlük tatile gitmeyi planlıyormuş. Soruya gelince "doğumda ilk anda ben olmasam olur mu? Bana ihtiyacın varsa gitmeyeceğiz ama ihtiyaç yoksa tatile gideceğiz" dedi. Beynimde şimşekler çaktı duyunca. İHTİYAÇ? Tam dilimin ucuna geldi "hastanede tek başıma olsam, sana ihtiyaç duysam bile hiç sana gitme der miyim? Sen kalmayı gönülden istemedikten sonra ben sana kal der miyim? Sen tatile gönül rahatlığıyla gidebileceksen ben hastanedeyken ne diyebilirim sana?" diyecektim ki annemle göz göze geldik. 2 hafta önce ablamın ilgisizliğinden şikayet ettiğimden dolayı annemle kavga ettik. Çok ağlamıştım. O yüzden kayınvalidem de yola çıkmış geliyorken ağlamak kavga etmek istemediğimden ablama "teşekkür ederim ihtiyacım yok, git sen" dedim. O gittikten sonra annem konuyu açtı. Ona söyledim ama "gönülden kalmak istemedikten sonra ben kal der miyim" dedim. "İşte bak aramızdaki fark bu, ben olsaydıım asla gidemezdim" dedim. Annem de "gitmezdin sen" dedi. Valla işte böyle, eşime ve ailesine yine mahcup oldum. Çünkü onlar bir ablanın böyle bir günde kardeşini desteklememesini anlayamıyorlar. Çok ayıp olarak görüyorlar. Çok uzun yazdım kusura bakmayın. Artıkk kesinlikle biliyorum ablam gerçekten bencil. Ondan hiç birşey beklememeliyim.Haksız olduğumu düşünen var mı merak ettim çok. O yüzden başınızı ağrıttım. Kkusura bakmayın.Sağlıcakla kalın.
Kizlar merhabalar,
kac gündür aklim sizdeydi. Bikmadan usanmadan, biriken sayfalari tek tek okudum.
Hic biriniz beni merak etmemissiniz, ben de bi bi atar yapsam.
Saka bi yana, internetim yoktu yaklasik iki haftadir, kafayi yiyordum evde can sIkIntisindan, zaten kaynanayla beraber gün gecmiyor.
Ben iyim cok sükür, geceleri nefes almakta zorlaniyorum, midemde cok acayip bi baski var, sanki geyiresim var ama geyiremiyorum gibi bi durum.
Bide Lutfe'nin dedigi gibi, yürürken, yada ayaktayken bebek tam idrar torbasina öyle bi baski yapiyor ki, sanki kendimi tutmasam afederseniz, donuma edicem gibi bi his. Sanki saatlerdir tualete gitmiyormusum gibi.
Kizlar bu arada bide tasinma problemim cikti, ev ariyorum, acilen tasinmam lazim, suanda oturdugum bina yikilicak subatta. Ben bu halde nasil ev tasicam, nereye tasinicam, nasil dolaplari yerlestiricem, bu arada dogurursam nolur, hamileyken nasil tasinirim, bebek dogdugunda nasil tasinirim bu sogukta inanin bilmiyorum, ve suan ne dogumu nede baska biseyi düsünecek durumda degilim.
Zaten maddi acidan da cok zor durumdayiz, bide kira derdi cikicak, kaynanada sadece yanimda oturuyor, bu halde ona yemek hazirliyorum, kahvalti hazirliyorum, bütün gün oturup televizyon izliyor, hic bir ise yaradigi yok, bide görümcelerim sürekli telefon acip, e annemde yanimda yardimi oluyordur sana hem "maddi" hem "manevi" demiyorlar mi.
Kadin bana cikarip 100 lira verdi gecen maasindan, zaten yedigi ictigi hergün banyosu o kadar eder. Ayyy bu aralar cok sinirliyim.
Kandilde bol bol dua ettim, esimlede aramiz cok sogudu, daha dogrusu ben sogudum, artik evde onlar ve ben diye bi durum var, cekiliyorum köseme sizi takip ediyorum.
Allah hepimize yardim etsin.
İlk defa geçmişi okumadan direk konuya girdim kafam çooook karışık.İnş. herkes iyidir doğum yapan vs varmı bakamadım.
Bugün kontrolüm vardı,kızım 39+3 günlük olmuş kilosu 4kilo 90 gr çıktı dr.dahil şok olduk son hafta uçmuşuz. Acil nst yaptırmamı istedi,onda da çok sancım çıktı.Bir de sancıdan sonra kalp atışı biraz yavaşlayıp normale dönüyormuş.Bu hafta acil sezeryana alınmam lazımmış çünkü bebek kilosundan dolayı aşağı inemeyip yukarda sıkışıyormuş.Ya salı günü ya da cuma günü sezeryan olacam.
Önceden de yazmıştım sezeryandan çok korkuyorum,kendi doktorumdan çıkıp zeynep kamile gittim. Acilde çatı muayenesi yapıldı ben cıyakladım azıcık:) sonra nst ve ultrason. orda da 38+1 gün ve 3kilo 622 gr çıktı. 'Normal doğum için bekleyebilirsin. çatın sancı çektiğinde açılabilir ya da bebek o zaman aşağı inebilir' dedi.
Şimdi kızlar kendi doktorum bebeğin zorlandığını inemediğini tehlikeli olabileceğini söyüyor,devlet hastanesi de farklı bilgi veriyor. Ben ne yapayım sizce? Sanki devlete gitsem yok yere sancı çekip sezeryana alınmak var,hatta Allah korusun bebeğim tehlikedeyse belki de kaybedeceğim.Ayy nolur akıl verin
SLM KIZLAR GEÇMİŞİ OKUYAMADIM ben doktorun acilen çağırmasıyla cumartesi spinal sezeryan oldum bebeğimde bende çok iyiyiz çok şükür. bugün çıktık hastaneden bebeğim 3.800 doğdu. kimler doğum yaptı bilemiyorum.Allahım yardımcınız olsun, bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın. öpüyorum hepinizi
SLM KIZLAR GEÇMİŞİ OKUYAMADIM ben doktorun acilen çağırmasıyla cumartesi spinal sezeryan oldum bebeğimde bende çok iyiyiz çok şükür. bugün çıktık hastaneden bebeğim 3.800 doğdu. kimler doğum yaptı bilemiyorum.Allahım yardımcınız olsun, bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın. öpüyorum hepinizi
kızlar bir kaç gündür yazdıklarınızı okuyamadım çünkü cuma akşam saat 19,00 da oğlum Kemal Ata dünyaya geldi. normal başlayıp sezeryanla dünyaya geldi. her ikimiz de gayet sağlıklıyız. 2800 gr. ve 50 cm doğdu oğlum. Doğum yapan arkadaşlar varsa hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün yaşı uzun olsun diyorum. doğum yapacak arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar diyorum. korkmadan, stressiz bir şekilde gidin aynen öyle evinize geri geliyorsunuz. daha sonra detayları yazarım. sağlıcakla kalın hepiniz.
kızlar bir kaç gündür yazdıklarınızı okuyamadım çünkü cuma akşam saat 19,00 da oğlum Kemal Ata dünyaya geldi. normal başlayıp sezeryanla dünyaya geldi. her ikimiz de gayet sağlıklıyız. 2800 gr. ve 50 cm doğdu oğlum. Doğum yapan arkadaşlar varsa hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün yaşı uzun olsun diyorum. doğum yapacak arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar diyorum. korkmadan, stressiz bir şekilde gidin aynen öyle evinize geri geliyorsunuz. daha sonra detayları yazarım. sağlıcakla kalın hepiniz.
canımmm hani bi tane dr.a gitmiştiniz karşıdaydı ama sanırım eşinin patronu mu önermişti yanlış mı hatırlıyorum yoksa, böbreklerle ilgili sıkıntı olduğu zamandı sanırım hani.. o dr.a bi görünsen 3.bi göz olarak... o ihtimal yoksa da ben olsam kendi dr.uma güvenirdim sonuçta başından beri o takip ediyo.. Allah hayırlısını nasip etsin güselim inşallah.. bu arada dr. olarak altunizade academic hosp. ertan beye gidiyorum ben canım 3 yıl filan oldu sanırım devam ediyorum ona çok memnunuz biz, ümraniyeye de yakın hem.. güzel haberlerini bekliyoruz ceyzimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?