Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

hayırlısı olsun be güselimmm.. salı olursanız yavrucuklarımız aynı gün gelmiş olacaklar dünyaya
Allah hepimize hayırlısı ile sağlıkla kucaklarımıza almamızı ve büyütmemizi nasip etsin inşallah kzucuklarımızı amiiinnnnn

anammmm hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah, sizden 24 saat sonrada hayırlısı ile biz de kavuşacağız inşallah oğluşumuza Allahın izniyle sağlıkla alırız inşallah yawrucuklarımızı kucaklarımıza amiinnnn.. inşallah kolay doğumlarımız olur canımmmmmmm şimdiden gözümüz aydın olsunnnn

masallah yeni annelerimize hayirli olsun subat enneleri subat gelmeden dogurmaya basladi bile :) subatin sonuna kadar hep guzel haberler alacagiz tahlildi testdi ilacti derken dogumlar basladi ya cok heyecanli hepimiz icin hayirlisi olsun

Ceyzim daha iyi olmana cok sevindim

Oyy sağlıkla gelsin kuzun ne guzel kavuşuyorsunuz :) darısı bizlere

Kuzu seninde az kalmış saglikli haberlerinibekliyoruz

Ben de doğurmak istiyorum artık (

allah analı babalı büyütsün. maaşallah oğluşuna.

Canım zormus gercekteni istersen 3. bir doktora da git, ben olsam herhalde oyle yapardım.

Canım tebrik ederim, ne güzel kavusmussun bebişine, kilosu da çok iyi maaşallah:))

Tebrikler canım, ne güzel ya sağlıkla kavusuyorsunuz bebişlerinize, darısı biz kalanların başına inşallah:)))

kızlar ben geldiimmm
çok şükür oğluma kavuştum
evdeyiz dikiş ağrılarım var yatıyorum
rahat ge.ti şükür doğumum oğlum 6 saat kuvözde kaldı ciğerine benım amniyon sıvım kaçmış
ama çok şükür şuan iyi
size tavsiyem hastaneye mutlka hanı kilot şeklinde bezler var ya onlardan götürün innaılmaz rahat
şimdi çıkıyorum kısa zamanda görüşürüz inşalalh
hepinize sağlıklı doğumlartFONT]

Canım hadi gözün aydın. İyi haberlerini aldık neyseki merak etmiştik. Habersiz birakma bizi. Detayları yazzzzz :)

Meraktaydik valla :) iyi olmanıza cok sevindik canım. Habersiz bırakma bizi.
Dikiş ağrıları da hızla gecer inşallah

Kızlar tebrik ederim. Allah anali babalı büyütsün miniklerinizi .Darısı başımıza.ayrıntıları bekliyoruz.

Son düzenleme:
doğum yapan aannelerimize çook geçmiş olsunkızlar sezeryan yapanlar nasıl bir duygu bebişlerinşze rabbim sağlık versin inşallah

doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun hepinize aynı zamanda allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın inş hep böyle güzel haberler duyarız okudukça heyecanım daha da artıyor maşallah ya çok sevindim hepinize :)

Canım kolay bir dogum olur inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

şu 2 üç gün geçsin bu forumda hamile kalmayacak:)))
doğum yapan arkadaşlar Allah mutlu mesut etsin evlatlarınızla inşallah darısı başımıza hayırlısıyla

doğum yapan anneler bebişlerinizle sağlıklı huzurlu ömürler diliyorum doğum benim gibi daha doğum yapmamış anne adaylarınada sabır korkusuz kolay doğumlar diliyorum ben 36 haftalık hamileyim bu doğum korkusu beni benden aldı sezeryan olacağım büyük ihtimalle ama ondanda korkuyorum nerdeyse içimde kalsın doğurmayayım diyecem o derece yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…