- 8 Nisan 2008
- 417
- 8
- 96
Canım maşallah hafızan ne kadar kuvvetliymiş:) benm odoktor hiç aklıma gelmemişti:) bugün daha rahat düşünebiliyorum ya,ailemin ve sizin desteğinizle. doktorumun bu hafta söylediği tarihte sezeryan olacam,belki de sancım çıkarsa salı günü olacam. napalım normal doğum nasip değilmiş.
Kızlar süper haberler ya çook öpün koklayın bizim yerimize de.Allah nazarlardan korusun. Hepberaberden de haber yok iyilerdir inş.
Kızlar merhaba, hepinize cevap yazamadım çok fazla bakamıyorum internete. Bir kaç gün yazamayacağım. Yarın 9'da inşallah kavuşacağım oğluma. Hastanedeyken yazamam size büyük ihtimalle. Bu sürede hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. İnşallah sağlıklı , kolay doğumlar nasip olur hepimize. Benim için de dua ederseniz sevinirim. Hepinizi öptüm.
Canım maşallah hafızan ne kadar kuvvetliymiş:) benm odoktor hiç aklıma gelmemişti:) bugün daha rahat düşünebiliyorum ya,ailemin ve sizin desteğinizle. doktorumun bu hafta söylediği tarihte sezeryan olacam,belki de sancım çıkarsa salı günü olacam. napalım normal doğum nasip değilmiş.
Kızlar süper haberler ya çook öpün koklayın bizim yerimize de.Allah nazarlardan korusun. Hepberaberden de haber yok iyilerdir inş.
Kızlar merhaba, hepinize cevap yazamadım çok fazla bakamıyorum internete. Bir kaç gün yazamayacağım. Yarın 9'da inşallah kavuşacağım oğluma. Hastanedeyken yazamam size büyük ihtimalle. Bu sürede hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. İnşallah sağlıklı , kolay doğumlar nasip olur hepimize. Benim için de dua ederseniz sevinirim. Hepinizi öptüm.
hayırlısı olsun be güselimmm.. salı olursanız yavrucuklarımız aynı gün gelmiş olacaklar dünyaya
Allah hepimize hayırlısı ile sağlıkla kucaklarımıza almamızı ve büyütmemizi nasip etsin inşallah kzucuklarımızı amiiinnnnn
kızlar bir kaç gündür yazdıklarınızı okuyamadım çünkü cuma akşam saat 19,00 da oğlum Kemal Ata dünyaya geldi. normal başlayıp sezeryanla dünyaya geldi. her ikimiz de gayet sağlıklıyız. 2800 gr. ve 50 cm doğdu oğlum. Doğum yapan arkadaşlar varsa hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün yaşı uzun olsun diyorum. doğum yapacak arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar diyorum. korkmadan, stressiz bir şekilde gidin aynen öyle evinize geri geliyorsunuz. daha sonra detayları yazarım. sağlıcakla kalın hepiniz.
İlk defa geçmişi okumadan direk konuya girdim kafam çooook karışık.İnş. herkes iyidir doğum yapan vs varmı bakamadım.
Bugün kontrolüm vardı,kızım 39+3 günlük olmuş kilosu 4kilo 90 gr çıktı dr.dahil şok olduk son hafta uçmuşuz. Acil nst yaptırmamı istedi,onda da çok sancım çıktı.Bir de sancıdan sonra kalp atışı biraz yavaşlayıp normale dönüyormuş.Bu hafta acil sezeryana alınmam lazımmış çünkü bebek kilosundan dolayı aşağı inemeyip yukarda sıkışıyormuş.Ya salı günü ya da cuma günü sezeryan olacam.
Önceden de yazmıştım sezeryandan çok korkuyorum,kendi doktorumdan çıkıp zeynep kamile gittim. Acilde çatı muayenesi yapıldı ben cıyakladım azıcık:) sonra nst ve ultrason. orda da 38+1 gün ve 3kilo 622 gr çıktı. 'Normal doğum için bekleyebilirsin. çatın sancı çektiğinde açılabilir ya da bebek o zaman aşağı inebilir' dedi.
Şimdi kızlar kendi doktorum bebeğin zorlandığını inemediğini tehlikeli olabileceğini söyüyor,devlet hastanesi de farklı bilgi veriyor. Ben ne yapayım sizce? Sanki devlete gitsem yok yere sancı çekip sezeryana alınmak var,hatta Allah korusun bebeğim tehlikedeyse belki de kaybedeceğim.Ayy nolur akıl verin
SLM KIZLAR GEÇMİŞİ OKUYAMADIM ben doktorun acilen çağırmasıyla cumartesi spinal sezeryan oldum bebeğimde bende çok iyiyiz çok şükür. bugün çıktık hastaneden bebeğim 3.800 doğdu. kimler doğum yaptı bilemiyorum.Allahım yardımcınız olsun, bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın. öpüyorum hepinizi
kızlar bir kaç gündür yazdıklarınızı okuyamadım çünkü cuma akşam saat 19,00 da oğlum Kemal Ata dünyaya geldi. normal başlayıp sezeryanla dünyaya geldi. her ikimiz de gayet sağlıklıyız. 2800 gr. ve 50 cm doğdu oğlum. Doğum yapan arkadaşlar varsa hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün yaşı uzun olsun diyorum. doğum yapacak arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar diyorum. korkmadan, stressiz bir şekilde gidin aynen öyle evinize geri geliyorsunuz. daha sonra detayları yazarım. sağlıcakla kalın hepiniz.
kızlar ben geldiimmm
çok şükür oğluma kavuştum
evdeyiz dikiş ağrılarım var yatıyorum
rahat ge.ti şükür doğumum oğlum 6 saat kuvözde kaldı ciğerine benım amniyon sıvım kaçmış
ama çok şükür şuan iyi
size tavsiyem hastaneye mutlka hanı kilot şeklinde bezler var ya onlardan götürün innaılmaz rahat
şimdi çıkıyorum kısa zamanda görüşürüz inşalalh
hepinize sağlıklı doğumlartFONT]
Canim gozun aydin cok sevindim hayirli ugurlu olsun Allah kuzunu anali babali buyutsun tebrikler :)(null)
kızlar ben geldiimmm
rahat ge.ti şükür doğumum oğlum 6 saat kuvözde kaldı ciğerine benım amniyon sıvım kaçmış
ama çok şükür şuan iyi
size tavsiyem hastaneye mutlka hanı kilot şeklinde bezler var ya onlardan götürün innaılmaz rahat
SLM KIZLAR GEÇMİŞİ OKUYAMADIM ben doktorun acilen çağırmasıyla cumartesi spinal sezeryan oldum bebeğimde bende çok iyiyiz çok şükür. bugün çıktık hastaneden bebeğim 3.800 doğdu. kimler doğum yaptı bilemiyorum.Allahım yardımcınız olsun, bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın. öpüyorum hepinizi
kızlar ben geldiimmm
ama çok şükür şuan iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?