Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Canim cok gecmis olsun Allah sifa versin sana da bebisine de insallah simdi daha iyisinizdir insallah..

Bize de oyle demisti dr.umuz ama henuz net degil asil 16.haftanizi tamamlayinca netlesir demisti o yuzden bizde baslamadik henuz. Aslinda bi yandan da ates olcer, sut sagma mak., emzirme sutyen ve atleti gibi elzem seylere de baslasak hic fena olmaz sanki :))

aslında öyle şeyler almaya başlamak lazım..ama nedense bana daha erken gibi geliyor göbeğim falan çıkmadı ondan mı acaba bilmiyorum nasılsa alırız daha çok var diyorum :)) ama yavaş yavaş başlamak lazım gerçekten...

cok gecmis olsun rabbim tekrar yasatmasin

bende 15 gun once dr gittigimde bebegimizin hareket ettigini kollarini bacaklarini gordum ilk defa cok mutlu olduk tabi dr da hersey cok guzel hic bir problem yok dedi kanamam da azalmisti normal ektivitelerine devam edebilirsin dedi. bizde o gun esimle biraz gezdik biseyler yedik butun gun disardaydik yani. gece normalde kahverengi olan akintim kirmizi geldi panik olduk bebege biseymi oluyor kendimize nazarmi degdirdik diye hemen acile gittik. muayene ettiler aktif bir kanama yokmus drumu arayip bilgilendirdiler oda duphaston a devam evsin 15 gun boyunca hep yatsin sadece wc icin kalksin oturmasin ayakta durmasin hep yatsin demis. moralim bi anda coktu su 15 gun nasil gecti bilemiyorum. esim sagolsun hep yanimdaydi herseyimi o halletti. yata yata 15 gun gecirdim cok iyi bakildim ama insana saglamken hasta gibi yatmak koyuyor yani ben iyiyim herseyimi kendim yapabilirim ama aciz gibi birinden istemek zorunda kaliyorum gerci esim sagolsun ben istemeden her isimi yapti. hemen yatak icin sehpa aldi 2 tane ben yanliz kalmayayim diye benimle yatakta yedi yatakta isini yapti bide misafir bile agirladi ben yatarken :)) oda bisey olursa bebege diye cok korktu. dun dra gittik cok sukur hep heycanyildim ama bu sefer daha bi heyecanlandik vakit gecmedi falan bebegi gorduk sonunda kipir kipirdi uzun uzun baktik ultrasonla kameraya cektik o sirada hersey guzel bebek saglikliymis tam 12. haftadayiz dr 1 ay daha ilaca devam dedi kanamamin bitmesi icin. yatmana gerek yok ama cok yorma kendini dedi bunada cok sevindim. bugun bebek icin biseyler almak istedik gittigimiz yerde bisey begenemedik cinsiyeti de belli olmadigi icin sadece baktik (dr cinsiyeti 16. haftada goruruz dedi yani 1 ay sonra bir ay boyunca goremicez bebegimizi). markete girince yeni dogan bebekler icin bebek bezi aldik :)) arklarimiz alin simdiden diyordu. inanin onu alirken bile duygulandim cok. su 15 gon oyle korktumki simdi acip acip izliyorum ultrason videosunu.moral bozmamak icinizi sikmamak icin yazmadim bu surecte ama Allaha sukurler olsun ki simdi iyiyiz ikimizde...

bu duphaston yani progesteron hapini 3.aydan sonrada kullanan varmi? 16. aya kadar kullanilabilecegini soyledi benim gibi uzun zaman kullanan oldumu merak ediyorum...

Merhaba kizlar ben 9+2 hamileyim :)
Aslinda uzun zamandir uyeyim foruma ama cok aktif degilim arastirirken gordum konunuzu ve araniza katilmak istedim
Adim Rabia ve 24 yasindayim
En son Turkiyede 30 temmuzda doktora gittim 7+3 iken kalp atislarini gorduk masallah
Yurtdisinda yasiyorum tatilden buraya donunce sigorta islemleri felan daha doktora gidemedin zaten bulabildigim en yakin randevu tarihi 20 agustos o gune aldim randevu ama sigortam 24 de baslayacak ve 25 ine alacagim mecbur randevuyu 11 haftalikken gidecegim yani doktora
Butun kan tahlillerimide Turkiyede yaptirmistim sonuclarim guzeldi icim daha rahat bu yuzden
Burada ikili uclu test de yapmiyorlar istersen amiyosentez yapiliyir sadece

Kisaca boyle :)

Cok gecmis olsun icini ferah tut hicbirsey olmamistir bende 6.haftada acillik oldum kaninda iltihap cikti anribiyotik kullandim hamileleron kulanabilecegi antibiyotikti ama ikinci donemde kullanilabilirmis ama bisey olmadi cok sukur doktor zaten sorun olmayacagini soylemisti

Bende cok kilo verdim hic birsey yiyemiyorum yiyince cikartiyorum ve nasil ozledim yemek yemeyi kilo alsam daha iyi olurdu valla

bizde bugün ikili testimizi yaptırdık...inşallah güzel sonuçlar alırız...bu arada 4 kilo vermişim...benimde karnım hiç çıkmadı kimse anlamıyor hamile olduğumu

Güzel sonuçlar alırsın inşallah arkadaşım:)

Benim eşimde çok kilo aldın modun da beni çok etkiliyor.Bu konu da oldukça takık Bakalım bu ayki kontrolümüzde doktor ne diyecek bu duruma.Kilo almamak normal bu aylarda zaten başlıyormuş,:)

Bende de göbek var ama henüz bilmeyenler anlayamıyor :) Takıldım bi kere kiloya zamanla geçer, ya da bu aylarda dengelenir.

İkinizde güzel günlerde kullanın cicilerinizi :)

Arkadaşım çok çok geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda güzel haberlerini verirsin bize.
Herşeyin en önemlisi bebeklerimiz elbette.Tekrar çok çok geçmiş olsun.

Gözün aydın canım, aynı keyifle devam etsin hamişliğin inşallah

Canım bence acele etme.16-17 haftalardan sonra net belli olunca başlarsın.Ya da illa almak istersen ara renkler alabilirsin

canım çok geçmiş olsun allahım o korkuları yaşatmasın herşey güzel geçsin..pozitif düşünki herşey güzel olsun

Herkese merhaba, ben de 14. haftadayım. 2 hafta önce gittim doktora en son. İkili tarama testi yapıldı her şey normal çıktı çok şükür. Kollarını arkaya atmış yatıyordu:)) Doktor karnıma titreşim yaptı hafif ultrasyonla hemen kolunu attı öne doğru:) 3 ay olmuştu tam gittiğimizde doktor büyük ihtimalle erkek ama 3 hafta sonra belli olur dedi. Çok heyecanlandım. Bayramdan sonra tekrar gidicem iple çekiyorum. Cinsiyeti belli olsa da alışverişe başlasam diyorum. Dün bir tane sepet gördüm çoook tatlıydı ayıcıklı falan. Bebek şekeri koymak için çok güzeldi sonra da kullanılabilecek bir şey. Ama alamadım. Maviydi bir de kız derse doktor şimdi. Bekliyoruz bakalım:)))Bu arada o kadar çok acıkıyorum ki. Uzun süre aç kalmaya tahammülüm yok. Herkes yemek yediğinde bulanır ben aç kaldığımda bulanıyorum, kusuyorum. Açken kusmak daha da bir kötü. Acıktığımda krize giriyorum resmen, ellerim titriyor.Şimdiden böyle, bebeğim büyüdüğünde ne olacak bakalım.

herkese yeniden merhabalar.çok sık giremiyorum maalesef foruma ama girdikçe yazılanları takip etmeye çalışıyorum.alışveriş hazırlıkları başlamış bakıyorum da.gerçekten çok heyecan verici.biz de 12. haftayı tamamlıyoruz kısmetse.çarşamba doktor randevumuz var tüm tahliller ve 2li test yapılacak sanırım.bebişi 1 aydır görmüyorum ve iyidir inş diye dua ediyorum.hareketlenmeye bi başlasa da sinyal gönderse içerden rahatlıcam.Kızlar fikir alışverişlerinizi gerçekten çok verimli buluyorum.Bu şekilde doğuma kadar gideriz inş.
hepinize ve bebişlerinize kocaman öpücükler:))

Aynennn... Biz hatta gece midemiz kazinarak uyaniyoruz ve bisiyler yemezsek midemiz fena bulaniyo.. Sabahlarida normalde kalkar kalkmaz yiyemeyen bi insandim simdi acikarak uyaniyorum inanilmaz bi durum bi saat olmadi mesela yemek yiyeli ama simdiden ne yesem diye dolabi aklimda tariyorum resmen alisveris konusunda da bugun ebebek e gittik puset travel set sallanan besik vs baktik cok guzel seyler var insan neye bakacagini sasiriyo hayirlisiyla saglikli sihhatli dogsunlar insallah bebeklerimiz aminn

Maşallah ne çok oldu erkek olma ihtimali olan bebişlerimiz Böceklerin arasına çiçek kimden gelecek bakalım benim ağzımdan genelde kızım şeklinde çıkıyor ama ablamın kızını,kızım diye sevdiğimden midir yoksa Allah mı söyletiyor bilemiyorum

AmiinSiz büyüdünüz demek ki artık,biz hala sabah bulantılarıyla baş etmeye çalışıyoruz ama çok şükür ki eskisine oranla çok iyi,ya bünyem alıştı ya da etkisi azalıyor.Sık sık az az yiyorum ben de,bir meyve yesem arada 1 saat geçmeden karnımdan açlık işaretleri gelmeye başlıyor
Bebek eşyaları gerçekten çok çeşitli,bir o kadar da pahalı,sanırım almadan önce kullananlardan fikir almak daha iyi olacak.

Allahimiza sukur olsun 14.haftamizdan itibaren rahatladik, bulantilar ve tansiyon sorunumuz azaldi sadece birazcik koku hassasiyetimiz var ki o da olsun artik insallah sizinde hayirlisiyla normale doner yakin zamanda.
Yaa evet fiyatlar inanilmaz, dedigin gibi yakin zamanda bu guzelligi yasayanlardan fikir almak cok mantikli, mesela benim cok yakin bi arkadasim 5 ay once dogum yapti, bugun travel set arabalara bakarken biz concorde diye bi marka begendik hem ana kucagini koltuk yerine oturtup yonunu kendine de cevirebiliosun hem digerlerine gore oldukca hafif hem katlandiginda az yer tutuyo hem de elden fren sistemli (ne kadar da begenmisim say say bitiremedim ozelliklerini ) fiyati 1850 den 1400 e inmis. Hemen arkadasimi aradim sen napmistin diye sormak icin dediki; oncelikli kampanyali fiyatlara aldanmicakmisiz cunku habire kampanya oluyimus, henuz erken araba icin cok alternatif oldugu icin fiyatlarini ve ozelliklerini iyi arastirmak lazimmis, kendisi de digumundan 2 ay once yani bundan 7 ay once yine ebebek ten kraft almis az once saydigim ozelliklerin aynisi sadece ana kucagi biraz daha agir, o zaman bin tl den 800 e dusmus indirimli almis simdi de 1100 tl imis. Sonra ewe gelip netten baktik 700 tl ye bulduk yine kraft sadece ana kucagi klasik diger koltugun icine oturuyo onun disinda bi de kilit elden degil ayaktan ama digerinin yari fiyati.. Burda da kullanis durumunu goz onune almak lazim sanirim ama kesinlikli tavsiyeler ise yariyo

çok çok geçmiş olsun cnm..inş bundan sonra olmaz bi sıkıntın sağlıcakla kucağına alırsın bebişini
cnm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım...cinsiyet öğreninceye kadar dişimizi sıkacaz artık cnm..benim daha tahmin bile yok ortada sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyeti öğreneceğim günü..açlık konusu benimde öle çok çabuk acıkıyorum.her zman olmasada mide bulantısı oluyor acıkınca...sürekli bişiler yiyorum bende
mrhaba umarım tahlillerin ve ikili testin güzel çıkar...güzel haberlerle gelirsin bize..aynen cnm bebek nasıl diye soruyolar..hiç bilmiyorum daha sesi soluğu çıkmıyor diyorum..bi hareketlenseler bu kadar endişe yaşamıcaz kontrollere giderken

hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla kucağına alırsın inş...aldırmayı düşünmüyorsan eğer ikili üçlü testi yaptırmanın bir anlamı yok cnm ki kesinliğide yok bazen kötü çıkabiliyor sonuç ama bebek sağlıklı oluyor...anne hamilelik boyunca stres yaşıyor.türkiyedede kalksa

Hosbulduk
İnsallahhh sag sagli kucagimiza almayi nasip etsin yuce Rabbim
Zaten etrafimda gordugum kadariyla hep kotu diyorlar ikili uclu testin sonucunu sonra bebek saglikli oluyor bosuna moral bozma dedigin gibi bir suru stres anneye

Bu da kizlar sanirim benimde oglum olacak
Burada bir test var boy or girl diye 6. Haftadan sonra gosteriyor cinsiyeti idrar testi ama hamilelik testi gibi birsey degil
Onu yaptim erkek cikti
Herseyden once tek istegim sag saglim dogmasi tabi ki

bugün ikili test yaptıracaktım ama doktor izinliymiş çok sinir oldum 3 haftadır bekliyorum çarşambaya kaldı bakalım

Güle güle giyin canım cicilerini. Ne güzel kaç çeşit kıyafet almışsın ben daha elbiseden başka bişe bulamıyorum Pantolon vs çok lazım bana ama burada bahsedilen yandan düğmeli pantolonlar bana hiç denk gelmiyor Hani mağazadan almıştın cnm belki ben de bakabilirim haftasonu.Bu arada bende de beyaz bebiş ayakkabısı çorap zıbın vs. var. hep hayal ediyorum benim bebeğim mi giyecek bunları diye. Öpüp kokluyorum hep, ah ahh.

LufLee çok geçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasın.Kontrolün bugün sanırım bebiş de iyidir inş.aklına kötü bişe getirme.

bende bayan giyim mağazalarına bakıyorum ama çok fazla seçenek yok...hangi mağazadan aldın istanbulda mı....ben istanbuldayım da inşallah buralardadır da bizde birşeyler bakarız :)

Bende kıyafet bulamıyorum,daha tam hamile gibi değilim ya. Göbeğim azıcık çıktı,bedenim 38 ama sıktığı için 40ları deniyorum o da büyük oluyor. Tuhaf bir vücudum oldu:)
Bir de canım bence dr net bişe demeden kız kıyafetleri alma, çok da güvenilmiyor bu aylarda. İki cinsiyet için de giyilenlerden alabilirsin.Yada benim gibi ateş ölçer, bebek arabası puset filan bakabilirsin:) ben kıyafet olarak bakıyorum ama almıyorum şimdiden.

Aynen katılıyorum arkadaşım:)

zazzi çok geçmiş olsun inş. şimdi iyisinizdir canım. Ama bir cümlene çok kırıldım,moralimizi bozmamak içimizi sıkmamak için 15 günlük süreçte yazmadığını belirtmişsin. Hiç öle şey olur mu? Herşeyimizi hastalığımızı,sevincimizi paylaşmak için açmıştım bu sayfayı,çok da güzel dostluklarımız oldu.Bu sayfa bağımlılık yaptı hatta ben de:). Hayatımızdaki en önemli dönemi, aynı aylarda yaşıyoruz bundan güzel bişey var mı? O yüzden sakın böyle düşünme tekrar olur mu canım?

Oh oh maşallah annesi:) Ya öle tatlı şeyler satılıyor ki ben de almamak için kendimi zor tutuyorum:)

Selam canım, ben de senin gibi baya ara vermiştim, gitmemiştim doktora. sonra geçen hafta 2li için bir gittim, bebeğimi görünce çok tuhaf oldum hala aklıma gelince gözlerim doluyor. Hareketlendiğini muhtemelen görmedin daha önce gittiğinde. Kollarını bacaklarını tepişlerini görünce inanamayacaksın,kesinlikle eşini de götür:)

Bu da kizlar sanirim benimde oglum olacak
Burada bir test var boy or girl diye 6. Haftadan sonra gosteriyor cinsiyeti idrar testi ama hamilelik testi gibi birsey degil
Onu yaptim erkek cikti
Herseyden once tek istegim sag saglim dogmasi tabi ki

Hoşgeldin aramıza:) Sağlıkla kavuşursun inş. bebişine canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…