Canim benim sagol insallah Opuya kadar kullanirim hayirlisiyla Transfer asamasina geliriz insallahhh Rabbim buyuk herkesin gonlune gore versin *KÜN FE YEKUN *aminnnn. aminnn aminnn
canım tedavi esnasında kullanmadım bunu. tedavi öncesi hazırlık 1 aya yakın kullandım 25 mg dhea günde 3 defa toplam 75 mg ve 200 mg quenzim q 10 ama arı sütü bal poleni hep kullandım taki opuya kadar.
transferini beklediğin günler, rüyan aklımda. ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. maşalllaahhh Allah uzun ömür versin sağlıkla sıhatle kucağına al inşallah. hayırlısı ile ben de kalp atışını duyayaım bir göreyim sıpayı sonrası daha mı kolay olur acaba?
Kuzum benim cok sagol oglusun olacakmis insallah zamaninda saglikla sihhatle eline aldirir hayirli bir evlat olsun insallahCanım hazır gıdalardan kesinlikle uzak dur. Taze sıkılmış havuç suyu, portakal suyu iç, eşine de özellikle havuç suyundan içir hergün. taze fındık, ceviz, badem ye bir avuç, sabah aç karnına incir, arı sütü bal polen karışımı. Ben de çok faydası oldu bunların. İnşallah bu sefer yüzün güler canım.
Aminnnnnnnn insallah rabbim bise BU duyguyu tattirirCanım benim Allahın izniyle hepsini göreceksin inşallah, gördükten sonra da endişe bitmiyor ama yine de biraz rahatlıyorsun. Dün akşam eşimle otururken ikimizin de gözleri doldu. Ben hüngür hüngür ağlamaya başladım sonra. Onca stres sıkıntı, iğneler ilaçlar, histereskopi falan filan hepsi geçti ve çok şükür bu günleri gördük. Ultrasonda oğlum el salladı bana "anne burdayım, iyiyim" der gibi. Allahım ne büyük, ne büyük diye ağladım.
Allahım sen herkese yaşat bu duyguyu, yavrularımızı da sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Kuzum benim cok sagol oglusun olacakmis insallah zamaninda saglikla sihhatle eline aldirir hayirli bir evlat olsun insallah
Ceren20 canim hayirli olsun Allah im saglikli hayirli bir oglan nasib etsin insallah gözün aydin kucaginda görmek bûyütmekte nasib olurr insallah
Maşallah tatlım rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi damatlığınıda görmeyi nasip etsin inşallah..Kızlar günaydın, biz cinsiyeti öğrendik. Bir oğlumuz olacakmış, hayırlısıyla.
Allah bu yolda emek veren, gözyaşı döküp dua eden herkese nasip etsin.
Kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
Herkese sağlıklı, imanlı, vicdanlı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
CANIMMMM BİZ HER ZAMAN NE DİYORUZ BİZİ BİZDEN BAŞKA KİMSE DAHA İYİ ANLAYAMAZ. BAZEN BENDE COK TAKILIYORDUM EŞİMİN TAVIRLARINA , KAVGALARIMIZDA OLUYORDU AMA SONRA BAKTIM Kİ O BENİ NE KADAR COK ANLAMAK İSTESEDE ANLAYAMAYACAK O YÜZDEN BEN BİR İMTAHAN DAYIM VE ALLAHIN İZNİ İLE SONUÇ ODAKLI OLACAĞIM . ÜZÜLMEYECEĞİM ÜZMEYECEĞİM DİYE SÖZ VERDİM KENDİME ... BÖYLE DÜŞÜN EŞLER BİRBİRLERİNİ TÖRPÜ OLARAK GÖRÜRLER HER İKİ TARAFTA KÖTÜ HUYLARINI KAŞSISINDAKİ İLE TÖRPÜLER. ..... HADİ ÜZME TATLI CANINI ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR. VE EŞLER ARASINDA Kİ BİR ÇOK KAVGANIN SEBEBİDE SEYTANDANDIR. ŞEYTANI SEVİNDİRMEYELİM CANIM BENİMMM.ÖPÜYORUM SENİ ÇOKKK...öyle ama kalbimi gerçekten çok çok kırdı hiç duymadığım hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım. insan bunları sevdiğine sinir anında bile söylemez gerçekten seviyorsa....
canım benim tebrik ederim hayırla doğsun hayırlı bi evlat olsun, Allah bir de kız kardeş versin inşallahhhhKızlar günaydın, biz cinsiyeti öğrendik. Bir oğlumuz olacakmış, hayırlısıyla.
Kızlar günaydın, biz cinsiyeti öğrendik. Bir oğlumuz olacakmış, hayırlısıyla.
inan okuyunca aynısı benim de aklıma geldi süper olur:)Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah.
Bizim tedavi listesini de güncelleyip bebeklerimizin cinsiyetlerini/olası doğum tarihlerini eklesek mi?
Maşallah tatlım rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi damatlığınıda görmeyi nasip etsin inşallah..
canım benim tebrik ederim hayırla doğsun hayırlı bi evlat olsun, Allah bir de kız kardeş versin inşallahhhh
Allah razı olsun canlarım. Listeyi güncelleyeyim hemen. Cinsiyetleri yazmaya başlamıştık ama doğum tarihleri hamilelik takvimimizde yazıyor ama biz yine de yazalım. Ayrıca kaçıncı deneme olduğunu yazalım bence. Diğer arkadaşlara da fikir olur.Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah.
Bizim tedavi listesini de güncelleyip bebeklerimizin cinsiyetlerini/olası doğum tarihlerini eklesek mi?
inşalllahhhh canımın içi inşalllaahhhh...Canım benim Allahın izniyle hepsini göreceksin inşallah, gördükten sonra da endişe bitmiyor ama yine de biraz rahatlıyorsun. Dün akşam eşimle otururken ikimizin de gözleri doldu. Ben hüngür hüngür ağlamaya başladım sonra. Onca stres sıkıntı, iğneler ilaçlar, histereskopi falan filan hepsi geçti ve çok şükür bu günleri gördük. Ultrasonda oğlum el salladı bana "anne burdayım, iyiyim" der gibi. Allahım ne büyük, ne büyük diye ağladım.
Allahım sen herkese yaşat bu duyguyu, yavrularımızı da sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Allah razı olsun canlarım. Listeyi güncelleyeyim hemen. Cinsiyetleri yazmaya başlamıştık ama doğum tarihleri hamilelik takvimimizde yazıyor ama biz yine de yazalım. Ayrıca kaçıncı deneme olduğunu yazalım bence. Diğer arkadaşlara da fikir olur.
canımcım senin kontrolün ne zaman? ne zaman keseyi göreceksin?inşalllahhhh canımın içi inşalllaahhhh...
09.11.2015 MUHTEMEL DOĞUM, 3. DENEMEMTÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
@@ravza54 : HAMILE5. Gün embriyosu tek transfer edildi Bir kızı olacak
@@Doga14 : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi İki tane kızı olacak.
@@dianthus : HAMILE3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir oğlu olacak
@@Spring2014: HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir kızı olacak
@@Karpuzcilek_d: HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi Bir kızı olacak
@@ceren20 : HAMİLE3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Bir oğlu olacak
@@kiriziantem86:HAMİLE5. Gün embriyosu 3 tane transfer edildi.
@@duyibo : HAMİLE5.Gün embriyosu transfer edildi.
@@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
@@miniss: HAMILE
@@Annecik75 : HAMILE3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@@tugba88guler: HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@@ilk_snf: HAMILE
@@sedef21: HAMİLE(TEDAVİSİZ)
@@astaravistama :HAMİLE5. Gün embriyosu tek transfer edildi.
@@serenalar: HAMİLE5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
@@papyonkılıklı: BEKLEMEDE
@@sultan1356: Test sonucunu bekliyor
@@Edilah : tedavi aşamasında
@@4343 : Tedaviye başlamak için bekliyor
@@SEMCAN:Tedaviye başlamak için bekliyor
@@jonguil: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@aysesahra: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@dnzderya: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@neseli41: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@nurse51 : Tedaviye başlamak için bekliyor
Kızlar hata ya da eksik varsa bildirin. Düzelteyim. Hamile arkadaşlar muhtemel doğum tarihini ve kaçıncı denemede hamile kaldıklarını yazarlarsa listeyi düzenleyeyim ona göre
Aminn ecmainn canim insallah hayirlisiyla tûm arkadaslarimizada nasib etsin rabbimSaolun canlarım benim. Kader arkadaşlarım. İnşallah hepimiz için herşeyin en güzeli en hayırlısı olur.
Canim muhtemel dogum tarihim 15.11.15 dogru yazmisin bir kizim olcak insallah hayirlisiyla ikinci denemem ellerine saglikTÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
@@ravza54 : HAMILE5. Gün embriyosu tek transfer edildi Bir kızı olacak
@@Doga14 : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi İki tane kızı olacak.
@@dianthus : HAMILE3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir oğlu olacak
@@Spring2014: HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir kızı olacak
@@Karpuzcilek_d: HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi Bir kızı olacak
@@ceren20 : HAMİLE3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Bir oğlu olacak
@@kiriziantem86:HAMİLE5. Gün embriyosu 3 tane transfer edildi.
@@duyibo : HAMİLE5.Gün embriyosu transfer edildi.
@@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
@@miniss: HAMILE
@@Annecik75 : HAMILE3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@@tugba88guler: HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@@ilk_snf: HAMILE
@@sedef21: HAMİLE(TEDAVİSİZ)
@@astaravistama :HAMİLE5. Gün embriyosu tek transfer edildi.
@@serenalar: HAMİLE5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
@@papyonkılıklı: BEKLEMEDE
@@sultan1356: Test sonucunu bekliyor
@@Edilah : tedavi aşamasında
@@4343 : Tedaviye başlamak için bekliyor
@@SEMCAN:Tedaviye başlamak için bekliyor
@@jonguil: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@aysesahra: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@dnzderya: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@neseli41: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@nurse51 : Tedaviye başlamak için bekliyor
Kızlar hata ya da eksik varsa bildirin. Düzelteyim. Hamile arkadaşlar muhtemel doğum tarihini ve kaçıncı denemede hamile kaldıklarını yazarlarsa listeyi düzenleyeyim ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?