Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

R ravza54 : HAMILE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi Bir kızı olacak
Muhtemel doğum tarihi: 15.11.2015- 2. denemesi
Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi İki tane kızı olacak.
Muhtemel doğum tarihi: 17.11.2015- 4. denemesi
dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi: 09.11.2015- 3. denemesi
Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir kızı olacak
Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi Bir kızı olacak
ceren20 : HAMİLE 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi: 20.12.2015- 1. denemesi
@@kiriziantem86:HAMİLE 5. Gün embriyosu 3 tane transfer edildi.
@@duyibo : HAMİLE 5.Gün embriyosu transfer edildi.
@@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer
@@miniss: HAMILE
@@Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi
@@tugba88guler: HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi
@@ilk_snf: HAMILE
@@sedef21: HAMİLE (TEDAVİSİZ)
@@astaravistama :HAMİLE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi.
@@serenalar: HAMİLE 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
@@papyonkılıklı: BEKLEMEDE

@@sultan1356: 19.06.2015 Test sonucunu bekliyor
@@Edilah : tedavi aşamasında
@@4343 : Tedaviye başlamak için bekliyor
@@SEMCAN:Tedaviye başlamak için bekliyor
@@jonguil: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@aysesahra: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@dnzderya: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@neseli41: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@nurse51 : Tedaviye başlamak için bekliyor

Kızlar hata ya da eksik varsa bildirin. Düzelteyim. Hamile arkadaşlar muhtemel doğum tarihini ve kaçıncı denemede hamile kaldıklarını yazarlarsa listeyi düzenleyeyim ona göre

Kizlar ben ramazin ilk uc gununu tutamiycam galiba cunku hem jel kulanyrum ve igne bide gunde uc defa hap aliyorum iki olsaydi belki ayarlrdm ama bilemiyorum tutup tutmamkta kararszm tabi tutmaktan yanayim allhim yrdmcimz olsun

Canim test sonucum ayin 20 de hastaneden arayip bi gun sonraya erteldiler

Ama cikarmi bilemiyorum 10gunum oluyo persembe cumartesi baktrmak istiyorm kanda negatif alicam die cok korkuyorm acikcasi cnku bende tik yok ilaclar bile etki etmiyomus gibi arkdsm yaa
Canim benim endişe etme Insallah gusel haberler verirsin yazarsin kocaman kizlarrrrrr hamileyim diye Allahim hayirlisiyla bizlerede nasipnolur yazmak sevgilerrrrr

Canim benim endişe etme Insallah gusel haberler verirsin yazarsin kocaman kizlarrrrrr hamileyim diye Allahim hayirlisiyla bizlerede nasipnolur yazmak sevgilerrrrr
Insallh arkdasim bu mubarek aylarin yuzu suyu hutmetine insalh hepimiz burdan haykiririz bagirmkla yetinmeyz alhim isteyen herkese hyrlisini nasib etsin

Kizlar crinone jel bnde puturlu puturlu dokuluyo arada acik pembemsi seklinde sizce neyin belirtsi sizdede boyle bisey oldumu

canlar size birşey soracağım; iki arada kaldım oruç tutmayı çok severim ben ama tutup tutmamak arasında kaldım. eşim kesinlikle tutma diyor, yüreğim el vermiyor...

canlar size birşey soracağım; iki arada kaldım oruç tutmayı çok severim ben ama tutup tutmamak arasında kaldım. eşim kesinlikle tutma diyor, yüreğim el vermiyor...

Doktorlarıma geçen hamileliğimde de bu sefer de sordum. İlk hamileliğimde doktorum tut ya da tutma diyemem bir gün dene ve kendin gör demişti. Tutmayı denedim ilk gün olmadı. Kan şekerim düştü ve bıraktım. Oğluma 6 aylık hamileydim. İkisi de kısmetime fıkıh bilgisi olan doktorlardı. Bu sefer de doktorum hamilelikte Allah sana bu hakkı tanırken zorlamanın ne gereği var dedi. Sana emanet edilmiş bir can var, onun da senin üzerinde hakkı var dedi. Kan değerlerim de sınırda, bu değerlerle olmaz dedi. En uzun oruçların tutulacağı dönemdeyiz. Ben olsam kan şekerimin bu kadar uzun süre düşmesine müsaade etmem. Yine de sen bilirsin, geçen sefer benim yaptığım gibi yapabilirsin belki bir gün dene, büyük ihtimal olmadığını göreceksin.

Kizlar crinone jel bnde puturlu puturlu dokuluyo arada acik pembemsi seklinde sizce neyin belirtsi sizdede boyle bisey oldumu
canım benim jelin topaklandığı oluyor herkeste olabiliyor jelden sonra evin içinde de olsa nutkala dolaş ki emilimi tam olsun. acık pembe lekeler de orayı tahriş ettiği için sıkıntı yok korkma...

Evet çok normal jelin o şekilde gelmesi hiç meraklanma. Pembelik de o bölge sanıyorum tahriş oluyor ondan pembe pembe geliyor. Ben hala kullanıyorum, hala aynı şekilde geliyor. Gönlünü ferah tut, inşallah hayırlı sonuçlar alacaksın.

günaydın canım. ben şahsen çok istememe rağmen oruç için ramazanda tedavime başlamadım çünkü bir ay daha bekleyebilirim. ama senin böyle bir lüksün yok artık hamilesin doğa da güzel söylemiş bir dene istersen ama rabbim sana bu konuda kolaylık göstermiş çok da zorlama tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…