Canım ben de aynı durumdayım. Ancak Rabbim hamilelere kolaylık tanımış. Hem bebiş te besliyoruz, iki canlıyız. Borç olarak kalacak benim. Sonra tutacağım Allah izin verirsecanlar size birşey soracağım; iki arada kaldım oruç tutmayı çok severim ben ama tutup tutmamak arasında kaldım. eşim kesinlikle tutma diyor, yüreğim el vermiyor...
TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
R ravza54 : HAMILE5. Gün embriyosu tek transfer edildi Bir kızı olacak
Muhtemel doğum tarihi: 15.11.2015- 2. denemesi
Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi İki tane kızı olacak.
Muhtemel doğum tarihi: 17.11.2015- 4. denemesi
dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi: 09.11.2015- 3. denemesi
Spring2014 : HAMILE 5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir kızı olacak
Karpuzcilek_d : HAMILE 2. Gün embiryo transfer edildi Bir kızı olacak
ceren20 : HAMİLE 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi: 20.12.2015- 1. denemesi
@kiriziantem86:HAMİLE5. Gün embriyosu 3 tane transfer edildi.
@duyibo : HAMİLE5.Gün embriyosu transfer edildi.
@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
miniss : HAMILE
Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
izmirinsani : HAMILE 3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
gygry : HAMILE 5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
A ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
I ilk_snf : HAMILE
sedef21 : HAMİLE (TEDAVİSİZ)
astaravistama :HAMİLE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi.
@serenalar: HAMİLE5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
@papyonkılıklı: BEKLEMEDE
sultan1356 : 20.06.2015 Test sonucunu bekliyor
EdilaH : tedavi aşamasında
Nautilus : Tedaviye başlamak için bekliyor
4 4343 : Tedaviye başlamak için bekliyor
@SEMCAN:Tedaviye başlamak için bekliyor
@jonguil: Tedaviye başlamak için bekliyor
aysesahra : Tedaviye başlamak için bekliyor
dnzderya : Tedaviye başlamak için bekliyor
neseli41 : Tedaviye başlamak için bekliyor
nurse51 : Tedaviye başlamak için bekliyor
Insalh arkdsm bnm cok sagol allhim hepinizin gonlune gore versncanım benim jelin topaklandığı oluyor herkeste olabiliyor jelden sonra evin içinde de olsa nutkala dolaş ki emilimi tam olsun. acık pembe lekeler de orayı tahriş ettiği için sıkıntı yok korkma...
örgü mü örüyor o bizim isimlerin yanındakiler
sonrasında kaza edersiniz bende aynı durumdayımm
Doktorlarıma geçen hamileliğimde de bu sefer de sordum. İlk hamileliğimde doktorum tut ya da tutma diyemem bir gün dene ve kendin gör demişti. Tutmayı denedim ilk gün olmadı. Kan şekerim düştü ve bıraktım. Oğluma 6 aylık hamileydim. İkisi de kısmetime fıkıh bilgisi olan doktorlardı. Bu sefer de doktorum hamilelikte Allah sana bu hakkı tanırken zorlamanın ne gereği var dedi. Sana emanet edilmiş bir can var, onun da senin üzerinde hakkı var dedi. Kan değerlerim de sınırda, bu değerlerle olmaz dedi. En uzun oruçların tutulacağı dönemdeyiz. Ben olsam kan şekerimin bu kadar uzun süre düşmesine müsaade etmem. Yine de sen bilirsin, geçen sefer benim yaptığım gibi yapabilirsin belki bir gün dene, büyük ihtimal olmadığını göreceksin.
günaydın canım. ben şahsen çok istememe rağmen oruç için ramazanda tedavime başlamadım çünkü bir ay daha bekleyebilirim. ama senin böyle bir lüksün yok artık hamilesindoğa da güzel söylemiş bir dene istersen ama rabbim sana bu konuda kolaylık göstermiş çok da zorlama tatlım
sağolun canlar cevaplar içinCanım ben de aynı durumdayım. Ancak Rabbim hamilelere kolaylık tanımış. Hem bebiş te besliyoruz, iki canlıyız. Borç olarak kalacak benim. Sonra tutacağım Allah izin verirse
sağolun canlar cevaplar için
canlarım bir soru daha sultandan aklıma geldi kanamanın olduğu günden beri jel bazen siyah bazen kahverengi tortu şeklinde geliyor. endişelenmeli miyim?
canlarım bir soru daha sultandan aklıma geldi kanamanın olduğu günden beri jel bazen siyah bazen kahverengi tortu şeklinde geliyor. endişelenmeli miyim?
ay içim rahatladı :) senin bu kuzenle tanışsakta birbirimizin kafasını yesek :)Canım sana bahsettiğim kuzende öyle oluyor doktor kanama alanının kabuk bağladığını ve jelle yumusayarak zamanla koyu kahve siyah renge yakın döküldugunu soylemis.
bende de sivilce çıktı canım ki normalde öyle çok sivilce çıkarmam afedersin popomda bile çıktı oturamıyorum bazen :) benim de ağrılarım arada devam ediyor. çok şiddetli olmadıkça endişelenme.ben de bu tortu meselesini çok araştırdım en son doktora sordum normal dedi, benim kanamam olmadı ama jel arada kahverengi siyah top top geliyor, ilk başlarda beyazdı şimdi mutlaka kahverengili geliyor, içeriye tampon yapıyor temizliyor heralde diye düşünüyorum :)
ben de bişey sorsam: benim ağrılarım hala devam ediyor, iş yerinde çok oturmaktan da olabilir diye kendimi ferahlatıyorum ama korkuyorum da, bide adet dönemi gibi sivilce de çıktı, çok mu kendimizi dinliyoruz :)
hafta içi tutmayacağım zaten ama hafta sonu belki denerim bilemedim. evde olucam ya zaten tatlım. bakalım Allahım affetsin parasını ödeyeceğim sanırımHerkesin ramazanı hayırlı olsun kızlar inşallah hepimizin için hayırlı bereketli bir ramazan oldur.papyonkilikli bu ramazan hem çok uzun ben de daha ilk aylar troiddi, kan değerleriydi derken bizim için en riskli dönem, açıkcası ben bi kere düşündüm düşünürken bile cesaret edemedim
bende de sivilce çıktı canım ki normalde öyle çok sivilce çıkarmam afedersin popomda bile çıktı oturamıyorum bazen :) benim de ağrılarım arada devam ediyor. çok şiddetli olmadıkça endişelenme.
ay içim rahatladı :) senin bu kuzenle tanışsakta birbirimizin kafasını yesek :)
hafta içi tutmayacağım zaten ama hafta sonu belki denerim bilemedim. evde olucam ya zaten tatlım. bakalım Allahım affetsin parasını ödeyeceğim sanırım
TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
R ravza54 : HAMILE5. Gün embriyosu tek transfer edildi Bir kızı olacak
Muhtemel doğum tarihi: 15.11.2015- 2. denemesi
Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi İki tane kızı olacak.
Muhtemel doğum tarihi: 17.11.2015- 4. denemesi
dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi: 09.11.2015- 3. denemesi
Spring2014 : HAMILE 5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir kızı olacak
Karpuzcilek_d : HAMILE 2. Gün embiryo transfer edildi Bir kızı olacak
ceren20 : HAMİLE 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi: 20.12.2015- 1. denemesi
@kiriziantem86:HAMİLE5. Gün embriyosu 3 tane transfer edildi.
@duyibo : HAMİLE5.Gün embriyosu transfer edildi.
@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
miniss : HAMILE
Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
izmirinsani : HAMILE 3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
gygry : HAMILE 5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
A ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
I ilk_snf : HAMILE
sedef21 : HAMİLE (TEDAVİSİZ)
astaravistama :HAMİLE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi.
@serenalar: HAMİLE5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
@papyonkılıklı: BEKLEMEDE
sultan1356 : 20.06.2015 Test sonucunu bekliyor
EdilaH : tedavi aşamasında
Nautilus : Tedaviye başlamak için bekliyor
4 4343 : Tedaviye başlamak için bekliyor
@SEMCAN:Tedaviye başlamak için bekliyor
@jonguil: Tedaviye başlamak için bekliyor
aysesahra : Tedaviye başlamak için bekliyor
dnzderya : Tedaviye başlamak için bekliyor
neseli41 : Tedaviye başlamak için bekliyor
nurse51 : Tedaviye başlamak için bekliyor
İçin rahat olsun canım, çok normal.canlarım bir soru daha sultandan aklıma geldi kanamanın olduğu günden beri jel bazen siyah bazen kahverengi tortu şeklinde geliyor. endişelenmeli miyim?
Canım bildiğim kadarıyla rahatsızlığı sürekli olan, hiçbir zaman oruç tutamayacak olan yani şeker hastaları gibi onlar orucun kefaretini ödüyor. Bizim sonradan tutabilme imkanımız olacağından borumuz olarak kalacak. Sonrasında tutabiliyorsun.hafta içi tutmayacağım zaten ama hafta sonu belki denerim bilemedim. evde olucam ya zaten tatlım. bakalım Allahım affetsin parasını ödeyeceğim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?