Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canlarım, kader arkadaşlarım, topikdaşlarım Ramazanınız hayırlı ve mübarek olsun. Gönlünüzden geçeni gerçek eylesin Rabbim, tüm günahlarınız af, tüm dualarınız kabul olsun. Emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla versin Rabbim, kucaklarımız dolsun, yuvalarımız neşelensin. Negatif gören tedavi aşamasında ve bekleyen tüm arkadaşlarım bebişlerine kavuşsun inşallah.

Arkadaşlar size sormak istediğim birşey var. biliyorsunuz dün crinone jelin topak topak siyah gelmesi ve kahverengi az da olsa akıntı nedeniyle dr a gittim. jel hala siyah olarak geliyor çok korkuyorum bir de vajinada zonklama şeklinde ağrım var neden olur acaba yaşayan var mı?

Arada benimde geliyor Dr kanama alanı var demisti belki öyle geliyordur zonklama neden olur bilmiyorum gönlünü ferah tut dinlen canım

S.a canlarim mubarek ramazan ayimiz hayirli olsun rabbim bu mubarek aylarda muradimizi yerine getirsin inslh ben test yaptim sonuc negatif cikti ama diger pozitifi gosteren cjzgi tamamen kirmiziya burundu dagildi cizgi tamamen anlaymdim szce neden boyle oldu

canım ya bayağı korkuyorum ama elden ne gelir. iş yerindeyim oturuyorum. inşallah sorun olmaz wc ye gitmeye korkuyorum
Korkma cnim arkdsm bol bol dua et allhim yavrunu sana bagislasin inslh bi sadaka soyle ver hemen insalh sadaka yerini bulur bebisin seninle olur ve olacakta inslh

Canim bence varsa bi test daha yap bazen bozuk cikabiliyormus.. Bence pozitif olacak sonuc.. Böyle mübarek bir günde güzel haber alicaz insallah senden

canım benim test bozuk olabiliyormuş yıpratma kendini yarın git bi kan ver hayırlısıyla

canım benim test bozuk olabiliyormuş yıpratma kendini yarın git bi kan ver hayırlısıyla
Cumrtesi test tarhim ogun gidicem gece oyle guzel ruya goruyodumki test yapiyodum pozitif cikiyodu karnimin sistgini goruyodum uyanmak istemedim bian alllahim bu mubarek gunde rabbim ne sikintida oldugumu goruyo elbet insalh sikintimi hafifletir hyirli bi kapi acar bana hamd olsun vardir bundada bi hayir

Canım idrar testi için adetinin 10 gün geçmesi garanti sonuç verir. Geç tutunmalarda idrarda negatif çıkabilir. Garanti olan kan testi, hemen ümitsizliğe kapılma.

Sakin ol tatlım, zonklama idrar yolu enfeksiyonundan falan olabilir. Siyah akıntın da kanamalarından içinde kalanlar olabilir. Yeni kanama olmadığı sürece endişe etme. Bebişin seninle, sev göbüşünü, konuş onunla ve teyzesinden de selam söyle olurmu :)

Kizlar sonucum negatif eczaci arkadsim vardi sordu fazla idrar koydgumdan dolayi oyle olmus test kismet degilmis demk daha icim daraliyo nefes alamiyorum sanki allhm hayrli kapilar acsin inslh

Canım idrar testi için adetinin 10 gün geçmesi garanti sonuç verir. Geç tutunmalarda idrarda negatif çıkabilir. Garanti olan kan testi, hemen ümitsizliğe kapılma.
Bugun 10 gunum zaten arkdsim kan testi yapsamda sonuc ayni olcak cunku hic mi bi belirti olmaz ilaclarin da etkisi hic yok yani kismet be gülüm alhim sikintlrimzi hafifletsin insallh

Kizlar merkezi aradim yarin gelip test yapayim dedim cumartesi gel dediler idrar testinde nagatif oldugunu soyledim idrarda gorunmez dediler ancak kanda belli olurmus anliycagnz iki gun daha beklicem hakkinzi helal edin kendi sorunlrmla basinizi agrittim bu mubarek gunde allhim hepinizden razi olsun insalh

canım idrarda kan değeri 120 olup da çıkmayan var en iyi yol kan tahlili

Evet kendimi çok dinliyorum ama sizden başka kime yazarım ki. öyle bir belim ağrıyor ki anlatamam. bacağıma vuruyor sağ taraf. adetimde böyle ağrıları çok yorulursam yaşardım. ah be kızlar nasıl korkuyorum anlatamam Allahım affetsin vesvese ben de hat safhada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…