Cudiscim bana da 2 tane yazar mısınSağol arkadaşım kaç adet okuduğunu belirttirsen sevinirim. Böylece kaç adet eksik var takip ederiz :)
Arada benimde geliyor Dr kanama alanı var demisti belki öyle geliyordur zonklama neden olur bilmiyorum gönlünü ferah tut dinlen canımArkadaşlar size sormak istediğim birşey var. biliyorsunuz dün crinone jelin topak topak siyah gelmesi ve kahverengi az da olsa akıntı nedeniyle dr a gittim. jel hala siyah olarak geliyor çok korkuyorum bir de vajinada zonklama şeklinde ağrım varneden olur acaba yaşayan var mı?
canım ya bayağı korkuyorum ama elden ne gelir. iş yerindeyim oturuyorum. inşallah sorun olmaz wc ye gitmeye korkuyorumArada benimde geliyor Dr kanama alanı var demisti belki öyle geliyordur zonklama neden olur bilmiyorum gönlünü ferah tut dinlen canım
Korkma cnim arkdsm bol bol dua et allhim yavrunu sana bagislasin inslh bi sadaka soyle ver hemen insalh sadaka yerini bulur bebisin seninle olur ve olacakta inslhcanım ya bayağı korkuyorum ama elden ne gelir. iş yerindeyim oturuyorum. inşallah sorun olmaz wc ye gitmeye korkuyorum
Canim bence varsa bi test daha yap bazen bozuk cikabiliyormus.. Bence pozitif olacak sonuc.. Böyle mübarek bir günde güzel haber alicaz insallah sendenS.a canlarim mubarek ramazan ayimiz hayirli olsun rabbim bu mubarek aylarda muradimizi yerine getirsin inslh ben test yaptim sonuc negatif cikti ama diger pozitifi gosteren cjzgi tamamen kirmiziya burundu dagildi cizgi tamamen anlaymdim szce neden boyle oldu
canım benim test bozuk olabiliyormuş yıpratma kendini yarın git bi kan ver hayırlısıylaS.a canlarim mubarek ramazan ayimiz hayirli olsun rabbim bu mubarek aylarda muradimizi yerine getirsin inslh ben test yaptim sonuc negatif cikti ama diger pozitifi gosteren cjzgi tamamen kirmiziya burundu dagildi cizgi tamamen anlaymdim szce neden boyle oldu
Cumrtesi test tarhim ogun gidicem gece oyle guzel ruya goruyodumki test yapiyodum pozitif cikiyodu karnimin sistgini goruyodum uyanmak istemedim bian alllahim bu mubarek gunde rabbim ne sikintida oldugumu goruyo elbet insalh sikintimi hafifletir hyirli bi kapi acar bana hamd olsun vardir bundada bi hayircanım benim test bozuk olabiliyormuş yıpratma kendini yarın git bi kan ver hayırlısıyla
Canım idrar testi için adetinin 10 gün geçmesi garanti sonuç verir. Geç tutunmalarda idrarda negatif çıkabilir. Garanti olan kan testi, hemen ümitsizliğe kapılma.Cumrtesi test tarhim ogun gidicem gece oyle guzel ruya goruyodumki test yapiyodum pozitif cikiyodu karnimin sistgini goruyodum uyanmak istemedim bian alllahim bu mubarek gunde rabbim ne sikintida oldugumu goruyo elbet insalh sikintimi hafifletir hyirli bi kapi acar bana hamd olsun vardir bundada bi hayir
Sakin ol tatlım, zonklama idrar yolu enfeksiyonundan falan olabilir. Siyah akıntın da kanamalarından içinde kalanlar olabilir. Yeni kanama olmadığı sürece endişe etme. Bebişin seninle, sev göbüşünü, konuş onunla ve teyzesinden de selam söyle olurmu :)Arkadaşlar size sormak istediğim birşey var. biliyorsunuz dün crinone jelin topak topak siyah gelmesi ve kahverengi az da olsa akıntı nedeniyle dr a gittim. jel hala siyah olarak geliyor çok korkuyorum bir de vajinada zonklama şeklinde ağrım varneden olur acaba yaşayan var mı?
Bugun 10 gunum zaten arkdsim kan testi yapsamda sonuc ayni olcak cunku hic mi bi belirti olmaz ilaclarin da etkisi hic yok yani kismet be gülüm alhim sikintlrimzi hafifletsin insallhCanım idrar testi için adetinin 10 gün geçmesi garanti sonuç verir. Geç tutunmalarda idrarda negatif çıkabilir. Garanti olan kan testi, hemen ümitsizliğe kapılma.
canım idrarda kan değeri 120 olup da çıkmayan var en iyi yol kan tahliliKizlar merkezi aradim yarin gelip test yapayim dedim cumartesi gel dediler idrar testinde nagatif oldugunu soyledim idrarda gorunmez dediler ancak kanda belli olurmus anliycagnz iki gun daha beklicem hakkinzi helal edin kendi sorunlrmla basinizi agrittim bu mubarek gunde allhim hepinizden razi olsun insalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?