Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Hayatım daha adet günün gelmemiştir. Transfer sonrası 10. günün. Kan testi kesin sonuç. Benim de hiç belirtim yoktu, ilaç etkileri de yoktu sıkma canını.

kızlar birşey söyleyin ya lütfen internette bu ağrıların düşük belirtisi olduğunu yazıyor ya çok korkuyorum önceki kanamamdan birkaç gün önce de böyle ağrılarım oldu napıcam ben ya

Canım hepimiz birbirimize destek olmak için buradayız ve heyecanla sonucunu bekliyoruz ne demek baş ağrıtma. Her zaman buradayız ve sevincine ortak olacağız inşallah.

kızlar birşey söyleyin ya lütfen internette bu ağrıların düşük belirtisi olduğunu yazıyor ya çok korkuyorum önceki kanamamdan birkaç gün önce de böyle ağrılarım oldu napıcam ben ya
Bebeğim yat dinlen, kendine güzel bir süt koy,ü hamileliğin keyfini çıkar. Evet kendini çok dinleme, rahat ol azcık. Bebeğin için dua et, Rabbim nasip edip te doğacaksa hiçbirşeycik olmaz. Sadece yıpratmakla kalırsın kendini. Düşük ağrısız da olabiliyormuş, kendini düşüğe odaklarsan kaçınılmaz sonuç olur. Bebebeğine odaklan, sağlıklı gebeliğe odaklan ve bol bol dua et. Hem kendini, hem bebişi, hem de bizleri üzüyorsun.

Tatlim bende dun oyleydim izin aldim bugun evdeyim izin alip ciksana, is yerinde surekli oturmakda agri yapti bende evde kasik agrilarim devam etse de dunki kadar siddetli degil izin alamiyormusun iki gun izin al dinlen biraz

Canım hepimiz birbirimize destek olmak için buradayız ve heyecanla sonucunu bekliyoruz ne demek baş ağrıtma. Her zaman buradayız ve sevincine ortak olacağız inşallah.
Sagol cnm arkdsm sizde olmasaniz heralde simdye kafayi siyirmstim buraya yzdkca rahtliyrm szden baska kimse bilmiyo zaten tup bebek yptrdgmi hic kimseye soyleme geregi duymadm alhim bize hayrli evlatlar nasib etsin insalh

Kalbini bozma yine de iki gun daha sabret insallah gec cikacaktir

Canım lütfen kendini dinleyip durma, internetten de okuma artık şöyle şeyler. Ağrılar benim de oldu. kasıklarımda, adet ağrım olmazdı benim normalde, ama hamile kaldığımı öğrendikten sonra oldu, belim ağrıdı sırtım ağrıdı. Yapma güzelim, rahat bırak bebişini yada bebişlerini de. Sen ne kadar rahat olursan onlar da o kadar huzurlu olacaklar orda. İşine konsantre olmaya çalış, başka şeylerle uğraş. Jel ben kullanmadım ama öyle akıntılar geliyormuş çok okudum burda. Vücut şuan da afallamış durumda, iğne ilaç vs bunun yanında bir de bebek geldi. Vücut bebeği yabancı madde olarak algılarmış, ağrılar, bulantılar hep ondan olurmuş. Kitapta öyle yazmış doktor. Allaha güven, dua et, konuş onlarla gerisini boşveerrrrrrrrrr
Seni topiğimizin huzursuz şirini ilan ettim.

Insalh cnm dua edin bana su iki gun bana iki ay gibi gelecek galiba gecmk bilmez daha gunler
Canım herkese söylüyorum, yapmayın şu idrar testlerini. ben 12 gün sabrettim.sonra kan testi direk.
İdrar testleri hatalı oluyor yada erken olduğu için çıkmıyor.
Lütfen içini karartma. kötü düşünme, umutlu ol. İnşallah güzel haberler vereceksin bize.

Insalh cerencim yaa burdan bende bagiririm hamileyimmm die ay allhim duy sesimi ne olurrŕrrrrrrrrr

evet evet o benim kabul ediyorum verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim

Anam kıyamam ne rahatsızlığı kuzum. Ben seni daha rahatlatmak için öyle yazdım. Sen içini ferah tut. Allah yardım edecek inşallah. bebişlerin seninle olacak canım benim. Üzüldüm bak öyle düşünme sakın.

Canimm hep aklimda dualarimdasin.. Annesii artık rahatla.. Bebisini de kendini de uzme lutfen.. Hcg tamam kese gorme tamam pitpitlar da tamam ee o zaman geriye oynamak kaliyooo. Bak burdaki bi cok arkadasimizda bu agrilar ve akintilar olmus takma kafana nolur.. Sen hamilesin ve insallah 8 ay kadar sonra kucagina alacaksin kotu dusunceleri sil at.. Bebise benden de selam soyle bu arada

Kızlar eşim bu yıllık izne çıktı. Haliyle çok bağlanamıyorum ve takip yapmakta zorlanıyorum. Bu konuda beni affetseniz olurmu? Benim yerime takibi eğer onun içinde uygunsa dnzderya arkadaşımız yapsa olur mu? Veya duası okunan arkadaş sıra kendine gelince takibi yapsa olur mu?

Dünden bu yana okuyacak listesi aşağıda hadi kızlar sayı 41 tamamlayacağız :)

1- @neşeli41 ............................. :
2- sultan1356 .......................... : 3
3- 4 4343 ................................... : 1
4- ceren20 ............................... :
5- dnzderya ............................ :
6- Nautilus .................................. : 3
7- dianthus .............................. :
8- R ravza54 ............................... :
9- @kriziantem86........................:
10- @jonguil..................................:
11- @duyibo..................................:
12- @ayşesahra.............................:
13- SEMCAN .................................: 2
14- EdilaH ...................................:
15- astaravistama .......................:
16- nurse51 .................................:
17- Spring2014 ............................:
18- NursELmira .........................: 1
19- papyonkilikli .........................:
20- @serenalar..............................:
21- M miranaz ................................:
22- prensess38 ...........................:
23- @serzenis87 :...........................:
24- Karpuzcilek_d :......................:
25- Doga14 :.................................:
26- miniss : ..................................:
27- Annecik75 :.............................:
28- izmirinsani :...........................: 1
29- gygry :....................................:
30- A ahalli :...................................:
31- I ilk_snf :..................................:
32- sedef21 :.................................:
33- birkadin :...............................: 2

Toplam: 13

Canım benim bu testler her bünyede doğru çalışmıyor. Benim tüp bebekten önce ikinci çizgi bariz çıktı sonuç negatif. Herkesin dediği gibi kan testini beklemek garanti sonuç veriyor. Kimseninde başını ağrıtmıyorsun veya ağrıtmıyoruz. Hepimiz burada kendi dert ortaklarımızla berbaber konuşup içimizi rahatlatıyoruz. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın. Bu aralar çok giremiyecem ancak dualarım seninle. İnşallah cumartesi bayram yapıcağız

Canım şimdi gördüm. Valla ceren20 haklı. İnternette göre hepimizde herşey oluyor. Rahat bırak şu bebek veya bebişleri. Diyeceksin sen hamile değilsin sana konuşması kolay. Ancak stres yap kendini ve onlarıda üz diyemiyorum. bunun sana bir faydası yok. Dün sana yolladığım bebeğin annesi 7 ay neler çekti. Ta en başından bir sürü şey dendi ama çok şükür bebeğine ve kendine inandı. Her ağrı ila kötü değildir. Hamilelikte rahimin genişlediği yeni gelen bebeği kabullenme sürecinde bu tür sıkıntıların olduğunu okuyoruz hep. Bu korkular hiç bitmeyecek ama seninde bu süreci iyi geçirmen çok önemli. Hepimiz seni çok seviyoruz. Cumartesi hayırlı haberlerini alacağız inşallah

Canim bel agrilarin normL ben 3 ay cektim onu belime vurup bacagima geciodu geceleri uyuyamadim bile cok sanci yapiiodu icini kaybetme korkusu cok fazla kaplamis azcik da olsa rahat birak kendini bunlar normal de degisiosun vúcudun alisio minigine ben jel kullanmadim ama arkadaslarda fikrini söyledi zate agrilarin hepsii normal emin ol sikma kendini

Insalh cnm cumartesiyi bekliycem cok sagol cnm arkdsm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…