Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canım oykuelif bir ara uğrayıp beni de alır mısınız demiş ama ondan sonra bir daha görünmemiş topikte. prenses38 den sonra 3 kişi kaldınız
Canim ben oykuelifle görûsüorum benide ekleyin dediginde neselimiz görmemis oda ondan girmemis dûn konustum benide ekleyin dedi

Arkadaslar nasilsiz?? Ben yine sizlere bisey sormak istyrm tup bebek sonrasi adetlerde duzensizlik oluyormus sanirim.. Benim negatifi aldktan sonra ilaclari kesince hemen gelmisti adetim ama bu ay daha olmadi 30. Gundeyim 28 gunde hemen gelirdi oysa.. Gecenlerde hastnye gitmstm bel agrsndan bi anormallik yok demisti doktor. Sizler ne kadar surede regl olmustunuz

Canım benimde hep 28 gundur. İlk tup bebek denememde negatifti ilaclari kesince hemen geldi. Bir sonraki ay baya gecikmisti. O da toplanmayan yumurtalar bir sonraki ayin yumurtasi ile birlesince kistlesmisti. Bu son denemem kimyasal gebelik oldu. İlaclar kesildikten ve kanda betahcg sifirlaninca regli oldum. Ne malesefki bu ay 9 gun sonra regli oldum. Şimdi reglinin 3 gününde yapılan tahlilleri yaptırıp doktora gidecem. Betahcg bakildi azda olsa kanımda yine çıktı. Doktorda hatta şaşırdı geçen ay en son 0,1 ölçülmüştü. İdrar testi ilki hayalet şeklinde ikinci çizgi çıktı. Geç tutunmadan şüphelendik. İstersen bir kan testi var. Yoksa doktorun la mutlaka gorus.Reglinin 35 güne kadar gecikmesi normal kabul ediliyormuş. Ancak benim gibi öncesinde normal zamanda hiç gecikmedi ise doktor ile gorusmekte fayda varmış.

Hmmm anladm canim valla benim acayip bel agrim oluyor hatta burayada yazmstm dayanamayip doktra gttm dye. Muayenede kist gormedi anormal bisey yok dedi rahim kalinligi 15mm olmus biraz kalinlasmis dedi yakin zamanda adet olursun gibi biseyler dedi ama 1 hafta oldu doktora gideli.. Olmazsa kendi doktrmu arayayim canim cok saol..

Benimde belim ama en çok rahmim ve yumurtaligim ağrıdi. Sürekli batma ve gerginlik oluyordu. Çok uykum vardı. Sürekli uyumak istiyordum ama sonuç gecikmeli olarak regli başladı. Umarım yakın zamanda olursun

Benimde belim ama en çok rahmim ve yumurtaligim ağrıdi. Sürekli batma ve gerginlik oluyordu. Çok uykum vardı. Sürekli uyumak istiyordum ama sonuç gecikmeli olarak regli başladı. Umarım yakın zamanda olursun
Canim acaba bu ayda gebelik olustu ama tutunamadi mi dersin? Cnku o kadar zamandan sonra hala kanda betahcg kalir mi.. Kac cikti kanda hcg ?? Ve reglin normal mi geliyor tekrarlasaydin belki ustune gorme gibi bi durum olabilr mi

Canlarim s.a bugun dktra gttim en son dun bta hcg yaptirmistim o sonuca istinaden degerler cok yavas seyrettiginden dr olumlu bakmadi keza bizde cok beklentide olmadikta zaten cnku transferimden 23 gun gecmesine ragmen ve transferimiz 1 adet blastosist emriyosuydu fakat deger halen az yetersiz katlanmasi gerekirdi dr ümit vermedi acikcasi dogal olarak esimle ortak karar alarak ilaclari kestik bugun itibari ile fakat dr haftaya cuma gelin son bor kontrol yapalim ama dedigim gibi ben pek saglikli bakmiyorum dedi ama haftaya yine baktirin isterseniz degerinize dedi ona gore bi karar verelim diye anliycaginiz canlarim yeni umutlarla yeni hayirli kismetlerle birdahakine baslamamiz dilegiyle ne diyelim tabi istegimiz kendiliginden olmasi ki öyle bi ihtimalimizde var kismet diyelim herkesten allah razi olsun sizleri seviyorum a.e.olun

Canimsn umut var oldukca cok sukur Rabbe sığındkca nasip olur hersey.. Belki de bir mucize oluverir haftaya ben burdayim ki diyiverir.. Senin hissttiklerini su an en kalbi duygularla derinden hissdyrm.. Rabbim insallah bizimde yuzumuzu guldurur umudumuz hep var elhamdullillah..

Belki bi mucize olur onumuzdeki hafta.. Olmazsa da rabbim tez zamanda Bebisini gonderir insallah sana canim.. Rabbim kolaylik sabir versin bu yolda hepimize..

Belki bi mucize olur onumuzdeki hafta.. Olmazsa da rabbim tez zamanda Bebisini gonderir insallah sana canim.. Rabbim kolaylik sabir versin bu yolda hepimize..
Ilaclri dktor kesmemi soyledi ama yinede cuma vunu bidaha btbcg bktir dedi ama nm pek umudum yok tu taa en basindan allhim hyrli hamilelikler nasib etsin insalh kismet canlrim uzulmedim cunku rabbim benim icin demek boyle hayrli gormus sizlerin hyrli haberlrni almak dilegyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…