Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bnim aşılamayı saymasaak 3 günüm adet olucakmışım giibi ağrılarım başladı daha yeni

Adetim 26 ayın doktor adet günün gecikirse test yap dedi

kızlar benim 11. günüm yumurta takip için gittim büyümemiş hala 8 mm kaldı pazartesi bi bakılacak duruma göre büyümesse aşılama bu ay iptal olcak ilk defa başıma böyle bişey geliyo normalde büyüyolardı tık yok şaşırdım böyle olan varmı daha önceden ..

Ayy ne güzel, inşallah kac mm de asilamaniz oldu peki . Bir de igneler icin rapor cikarttiniz mi? Ne kadara aldınız?
En son 17 idi ama 2 gün sonra yapışfı 20 gilan olmuştur , rapor çıkartmadım evzaneye sordum belli şartlar var dedi hastaneye sormayı unuttum acaba sağlıyor muyuz diye , iğnelerin tanesini 75 tl ye satıyolardı

Büyümüş mü naptınız merake ettim
en alta yazmıstım canım büyümemiş ya merak ettim ben sordum kac mm diye 8 mm dedi pazartesi bi daha gidicem duruma göre iptal edicez aşılamayı bilemedim kafam karıştı ilk defa büyümedi yumurtalar

Canım bazı aylarda bu şekilde olması normalmiş ama ilacın dozunu filan artırmadı mı doktor

Canım ilk çocuksa ve aşılama olacaksa rapor çıkıyor şartlar bunlar

en alta yazmıstım canım büyümemiş ya merak ettim ben sordum kac mm diye 8 mm dedi pazartesi bi daha gidicem duruma göre iptal edicez aşılamayı bilemedim kafam karıştı ilk defa büyümedi yumurtalar
Olabilir ya bu her ay değişen bişey bu ay belki yumurtalar yavaş çalışmış olabilir hiç modunuzu düşürmeyin inşallah büyür büyümezsede canınız saolsun bi daha ki ay tekrar gidersiniz her ay değişiyor vücudumuz bu ay böyle oldu demek ki

bakalım tüp bebeğe yönlendiricem olmazsa dedi pazartesi bi daha gidiyim de devlette şartlar nasıl acaba tüp bebek için

bakalım tüp bebeğe yönlendiricem olmazsa dedi pazartesi bi daha gidiyim de devlette şartlar nasıl acaba tüp bebek içi
bakalım tüp bebeğe yönlendiricem olmazsa dedi pazartesi bi daha gidiyim de devlette şartlar nasıl acaba tüp bebek için
Devlette nasıl bende bilmiyorum benim gittiğim yarı özel yarı devlet vakıf üniversitesi . Tabi yumurtalar büyümüzee tüp bebek için olan yumurtalarını toplamak daha mantıklı ve bebek ihtimali daha yüksek öyle hamile kalan çok oluyormuş rabbim bunaltmasın hiç moralini bozma her ay değişiyo yumurtalar bu aylık bişeydir belki

Yaa inşallah çok teşekkür ederim siz suan hangi surectesiniz inşallah Rabbım isteyen tüm herkese nasip etsin

inşallah canım rabbim ol derse olur 12 senedir cabalıyorum biraz daha beklerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…