- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Tek bir yumurta bir sperm yetiyor asla umutsuz olma. Ol desin yeter kievet cnm bende aşılama tedavısındeyım çatlatma iğnemi aksam vuruldum beklıyorum bel kasık agrısı var yarın aşılama olacak cok heyecanlıyım benım sol tarafta 30mm kıst var sagdakı yumurtam en son 18dı işallh tutar tek taraf oldugu için bıraz umudum azaldı
10. Gunu yapma canim 13. Gunu
Ya merhaba ben carsmaba yaptım bişey çıkmadı şimdi bı daha test yapti10. Gunu yapma canim 13. Gunu yap
Merhaba ben ben bugün test yaptım dayanamadım ama silik bı çizgi çıktı sizce hala ilacin etkisi mi sizinle aynı gün aşılama olmuştuk hiç baktiniz mi testlerdenAynı gün aşılama olmuşuzbende 15 inde kan vericem hayırlısı olsun
Ay insallaah pozitifitir canimmm silik ciktgnda bildgme gore pozitif oluyorYa merhaba ben carsmaba yaptım bişey çıkmadı şimdi bı daha test yapti
Merhaba ben ben bugün test yaptım dayanamadım ama silik bı çizgi çıktı sizce hala ilacin etkisi mi sizinle aynı gün aşılama olmuştuk hiç baktiniz mi testlerden
İnşallah ama belki çatlatma iğnesi in etkisidir diye umutlanmak istemiyorum canım sen yaptın mı testAy insallaah pozitifitir canimmm silik ciktgnda bildgme gore pozitif oluyor
Çok teşekkür ederm. o ağrı geçmiyo galiba ilaçta alamadım sanki içersem pişman olacakmışım gibi bir his var içimde.. geceye göre bu gün iyiyim hiç birşey yapmıyorum yatarak geçirdim bütün günü kafamı hareket ettirdikçe birşeyler oluyo içinde sanki bu yüzden sakin yatıyorum masajda bir işe yaramadı masaj aletiyle ovdum eşim geceden beri çırpınıyo geçer belki diye masaj yapıyo daha da kötü oluyo bıraktım artık geçer elbetÇok geçmiş olsun.. benim de ara ara başım ağırdı ama ben de ilaç almak istemedim hatta doktorum ağrın olursa parol kullanabilirsin demişti ama insan yine de çekiniyor.. bol bol su için.. eşinizden ensenize aşağıdan yukarıya doğru masaj yapmasını isteyin ve çay, kahve gibi kafein içeren içeceklerden uzak durun..
Yok yapmadm ama adet belirtlerm basladi ya neyse arrk herseyn hayirlisintesti ptesi yapcam :/İnşallah ama belki çatlatma iğnesi in etkisidir diye umutlanmak istemiyorum canım sen yaptın mı test
İnşallah ama belki çatlatma iğnesi in etkisidir diye umutlanmak istemiyorum canım sen yaptın mıAy insallaah pozitifitir canimmm silik ciktgnda bildgme gore pozitif oluyor
Bende belirti var hayırlısı olsun pazartesi haberlesiriz o zamanYok yapmadm ama adet belirtlerm basladi ya neyse arrk herseyn hayirlisintesti ptesi yapcam :/
Hayırlı haberlerle beraberİnşallah ama belki çatlatma iğnesi in etkisidir diye umutlanmak istemiyorum canım sen yaptın mı
Bende belirti var hayırlısı olsun pazartesi haberlesiriz o zaman
Tamam kuzumm ilknde boyle olmstu adet oldum ama bu belirtilerle hamileyim diyende cokİnşallah ama belki çatlatma iğnesi in etkisidir diye umutlanmak istemiyorum canım sen yaptın mı
Bende belirti var hayırlısı olsun pazartesi haberlesiriz o zaman
İnşallah hamilesindir canım benim Allah'tan ümidini kesmeTamam kuzumm ilknde boyle olmstu adet oldum ama bu belirtilerle hamileyim diyende cok
İnsallah canimmmİnşallah hamilesindir canım benim Allah'tan ümidini kesme
Kıyamam yaaaÇok teşekkür ederm. o ağrı geçmiyo galiba ilaçta alamadım sanki içersem pişman olacakmışım gibi bir his var içimde.. geceye göre bu gün iyiyim hiç birşey yapmıyorum yatarak geçirdim bütün günü kafamı hareket ettirdikçe birşeyler oluyo içinde sanki bu yüzden sakin yatıyorum masajda bir işe yaramadı masaj aletiyle ovdum eşim geceden beri çırpınıyo geçer belki diye masaj yapıyo daha da kötü oluyo bıraktım artık geçer elbet
Ben asilamanin 9. Gunundeym adet belirtlerm basladii :/Kızlar adet ağrısı çeken varmı sankı adet olucakmışıöö gibi hissesiyorum çatlama iğnesinin etkisimidir
Sağolasın kuzum ya İnşAllah geçer yine şiddetlenmeye başladı sabır diyorumKıyamam yaaamigreni olan birisi olarak baş ağrısının ne kadar kötü olduğunu anlıyorum.. senin için dua edicem inşallah Allah in izniyle ağrın geçer ve bizim gibi evlat hasreti çeken herkes hamilelik müjdesini alır, sağlıklı bir şekilde evladimizi kucağımıza alırız
Ben de 8. Gundeyim ve kasıklarım adet olacakmisim gibi sızlıyorBen asilamanin 9. Gunundeym adet belirtlerm basladii :/
İnsallah canim benim 2. Ya dha cok sinir olyom ama yapcak bisy yokk bu belirtilerle hamile kalanda var napalm bekliycezBen de 8. Gundeyim ve kasıklarım adet olacakmisim gibi sızlıyorböyle hissettikce moralim bozuluyor maalesef.. gün içerisinde moralim bir yükseliyor bir düşünüyor.. inşallah bunlar hamilelik belirtileridir..
Benim de 2. Aşılamam.. 2. Aşılamada tutma şansı daha yüksekmiş.. akrabalarimdan biri de 2. Aşılamada hamile kaldı hatta doğurdu bile darısı başımıza..İnsallah canim benim 2. Ya dha cok sinir olyom ama yapcak bisy yokk bu belirtilerle hamile kalanda var napalm bekliycezbdenkasklarmda hafif belim ve bacaklarmda
Amin canim insallah tutan cook zaten ama birazcikta şans meselesi diyelm :))Benim de 2. Aşılamam.. 2. Aşılamada tutma şansı daha yüksekmiş.. akrabalarimdan biri de 2. Aşılamada hamile kaldı hatta doğurdu bile darısı başımıza..
Akıntın varmı canım benim süt kesiği giibi akıntım başladıBen asilamanin 9. Gunundeym adet belirtlerm basladii :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?