Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tek bir yumurta bir sperm yetiyor asla umutsuz olma. Ol desin yeter ki inşallah guzel haberi alırsınız

10. Gunu yapma canim 13. Gunu

10. Gunu yapma canim 13. Gunu yap
Ya merhaba ben carsmaba yaptım bişey çıkmadı şimdi bı daha test yapti
Aynı gün aşılama olmuşuz bende 15 inde kan vericem hayırlısı olsun
Merhaba ben ben bugün test yaptım dayanamadım ama silik bı çizgi çıktı sizce hala ilacin etkisi mi sizinle aynı gün aşılama olmuştuk hiç baktiniz mi testlerden

Ay insallaah pozitifitir canimmm silik ciktgnda bildgme gore pozitif oluyor

Çok teşekkür ederm. o ağrı geçmiyo galiba ilaçta alamadım sanki içersem pişman olacakmışım gibi bir his var içimde.. geceye göre bu gün iyiyim hiç birşey yapmıyorum yatarak geçirdim bütün günü kafamı hareket ettirdikçe birşeyler oluyo içinde sanki bu yüzden sakin yatıyorum masajda bir işe yaramadı masaj aletiyle ovdum eşim geceden beri çırpınıyo geçer belki diye masaj yapıyo daha da kötü oluyo bıraktım artık geçer elbet

İnşallah ama belki çatlatma iğnesi in etkisidir diye umutlanmak istemiyorum canım sen yaptın mı

Bende belirti var hayırlısı olsun pazartesi haberlesiriz o zaman
Tamam kuzumm ilknde boyle olmstu adet oldum ama bu belirtilerle hamileyim diyende cok

Kıyamam yaaa migreni olan birisi olarak baş ağrısının ne kadar kötü olduğunu anlıyorum.. senin için dua edicem inşallah Allah in izniyle ağrın geçer ve bizim gibi evlat hasreti çeken herkes hamilelik müjdesini alır, sağlıklı bir şekilde evladimizi kucağımıza alırız

Kızlar adet ağrısı çeken varmı sankı adet olucakmışıöö gibi hissesiyorum çatlama iğnesinin etkisimidir

Sağolasın kuzum ya İnşAllah geçer yine şiddetlenmeye başladı sabır diyorum Rabbim İnşAllah güzel bir hediyeyle mükafatlandırır bu çabalarımızı

Ben de 8. Gundeyim ve kasıklarım adet olacakmisim gibi sızlıyor böyle hissettikce moralim bozuluyor maalesef.. gün içerisinde moralim bir yükseliyor bir düşünüyor.. inşallah bunlar hamilelik belirtileridir..
İnsallah canim benim 2. Ya dha cok sinir olyom ama yapcak bisy yokk bu belirtilerle hamile kalanda var napalm bekliycez bdenkasklarmda hafif belim ve bacaklarmda

İnsallah canim benim 2. Ya dha cok sinir olyom ama yapcak bisy yokk bu belirtilerle hamile kalanda var napalm bekliycez bdenkasklarmda hafif belim ve bacaklarmda
Benim de 2. Aşılamam.. 2. Aşılamada tutma şansı daha yüksekmiş.. akrabalarimdan biri de 2. Aşılamada hamile kaldı hatta doğurdu bile darısı başımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…