- 11 Şubat 2021
- 72
- 64
- 8
- 40
Maalesef.. 2. Aşılama da tutmadı.. artık tüp bebek tedavisini düşünüyorum.. Rabb'im inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.. bizler de hayırlısı ile mutlu haberler alırız..Test yaptn mi canm insallah hamiş sin
merhaba cnm üzülme bende dun yaptım negatıf ilk asılamamdı sen hangı sehırdesın rabbım bir an once hayırllıca kucagımızı doldursunMaalesef.. 2. Aşılama da tutmadı.. artık tüp bebek tedavisini düşünüyorum.. Rabb'im inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.. bizler de hayırlısı ile mutlu haberler alırız..
Benımde tek yumurta cnm dıger tarafta kist var yanı aslında işimiz Allaha kaldı rabbım cok buyuk hakkımızda hayırlısı neyse o olsun benım asılamanın 12.gunü haberleşelim
hiç umutsuzluğa kapılma, benim için "kesinlikle hamile kalman imkansız, bir daha yumurtan oluşmaz", denilmişti. Hem de bir doktor değil beş ayrı doktor ve hepsi de Türkiye'de çok bilinen ve tüp bebek alanında en iyi doktorlardı. Üç ay boyunca yumurtam oluşmadı, adetlerim bitti (erken menopoz tanısı vardı) amh sayım çok çok çok düşük (0,05). daha sonra bir yumurta oluştu, toplandı, döllendi donduruldu. 5 ay boyunca her ay düzenli tüp bebek tedavisine girdim, bir ay hariç her ay yumurta oluştu, hatta bir ay üç tane oldu hepsi toplandı sırasıyla, iki kez döllendi de ama ilerlemedi. doktor, "tamam artık, vücudun da sen de çok yıprandın, bitiriyoruz tedaviyi, boşuna uğraşıyoruz, transfer yapacağız ve olmazsa tedaviyi sonlandıracağız, zaten enmriyo çok düşük kalite %10 ihtimal tutar" dedi. transfer yapıldı, tutmadı. Bitti tedavim. yurt dışındaki tedavileri araştırırken abimin ısrarı üzerine Memorial'de Semra Kahraman'a gittim. Adet dönemim değildi ara dönemimdi. yumurtam büyümüş kendiliğinden, ilk randevumdu, -acaba çocuğumuz olabilir mi, diye fikir almak için gitmiştik, aynı gün mucizevi şekilde büyüyen yumurtadan dolayı tedavi başladı, 5 gün sonra tek yumurta toplandı, döllendi, dondurulacak herhalde dedim, beni aradılar aniden üçüncü gün, bugün hoca transfere karar verdi iki saate hastanede olun dediler. her şey çok ani oluyordu. gittik eşimle, transfer oldu eve döndük, ben yine umutsuzdum.7. gün test yaptım negatif,8. gün yine yaptım ikinci çizgi vardı hayal gibiydi:) hamileydim ama değerlerim sağlıklı yükselmedi, 600'lere kadar çok uzun sürede yükseldi kese göründü ama boştu. bırak dedi ilaçları doktor, bıraktım ve düşük. kontrollerim devam etti, üç ay sonunda sağlıklı tek bir yumurta ile tekrar tedavi başladı ve orta kalite ir embriyo ile hamileydim. Her şey mükemmel gitti, ta ki; 6. hafta kanama başlayana kadar. Kanama 1 ay sonunda kontrol altına alındı ama bu defa da bebeğin ense su topluyordu, kalbi delikti, doktor "kesinlikle karnında kaybedeceğiz çocuğu ama ne zaman bilmiyorum, bu kadar büyük bir deliğe kalbi dayanmaz" dedi ama rahat etmedim ve farklı birkaç doktora daha gittim onlar daha da karamsardı. Cvs yapıldı, genetik hiçbir sorun yoktu ama kalbinde çok büyük kapanmayacak bir delik vardı, 1 damarı gelişmemişti, ve daha küçük küçük bir çok sorunu vardı, hep dua ettim eğer gidecekse hareket ettiğini hissetmeden beni bıraksın diye eğer kalacaksa da sağlıklı bir şekilde devam etsin diye. Ve cvs sonucunu alıp heyecanla doktora gittiğimiz gün kalbinin durduğunu öğrendim. Ekim ayında 13 buçuk hafta sonunda vedalaştık. imkansızdan iki gebelik oluştu. o yüzden hiç umudunu kaybetme, Allah'ın izni ile kesinlikle olacak:) "inanırsan olur" der hep bir arkadaşım. inan ve olduğunu gör :)
gelmesi gereken zamanda gelecek, vakti varmış daha,... Siz üzülürken, o geleceği zamanı bekliyor, inanın:) o yüzden umutsuzluğa kapılmak yok. büyük bir sabırla o anı bekleyin derim:)Maalesef.. 2. Aşılama da tutmadı.. artık tüp bebek tedavisini düşünüyorum.. Rabb'im inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.. bizler de hayırlısı ile mutlu haberler alırız..
Ayyy cok uzuldumMaalesef.. 2. Aşılama da tutmadı.. artık tüp bebek tedavisini düşünüyorum.. Rabb'im inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.. bizler de hayırlısı ile mutlu haberler alırız..
sperm sayısı 30 milyon üzerinde olması iyi bir tablo. içiniz rahat olsun. inş pozitif başlayıp, pozitif devam edecek. hiç ağrılardan korkmayın, kullandığınız ilaçlar zaten adet olmanıza büyük oranda engel olacaktır. ve inş güzel bir sonuç alacaksınız.:)Merhaba benim üç yumurtam olusmustu ikisi 18 biri 22 olmak üzere eşimin hareketliliği yıkama sonrası %74 sperm sayısı 48 milyondu .Dün yani 24 şubatta aşılama yapıldı şuan beklemekteyim. Bugün adet olacakmış gibi ağrım var daha önce yaptıranlar var mı değerler nasıl sizce ? Eşimde ve bende hiçbir sorun yok dedi doktor heyecanla beklemekteyim
İnşAllah çok teşekkür ederimsperm sayısı 30 milyon üzerinde olması iyi bir tablo. içiniz rahat olsun. inş pozitif başlayıp, pozitif devam edecek. hiç ağrılardan korkmayın, kullandığınız ilaçlar zaten adet olmanıza büyük oranda engel olacaktır. ve inş güzel bir sonuç alacaksınız.:)
Kırklareli ndeyim.. İstanbul dan 2 tane tüp bebek uzmanı ile görüştüm.. tüm test sonuçlarımi yolladım.. ikisi de değerlerin İyi hatta 3. Aşılamayı da yaptırabilirsin dedi ama çok kararsız kaldım.. maalesef bu süreç çok yorucu.. eşim 1-2 ay ara verelim dedi.. sanırım önümüzdeki birkaç ay doğal akışına bırakacağım.. tüp bebek tedavisi için de İstanbul a gitmeyi düşünüyorum.. Dr. Eralp Başer ile görüştüm en son.. kendisi çok birçok konuda içimi rahatlattı sağ olsun.. Senin için de Rabbim hayırlısını nasip etsin.. sakın umudunu yitirme.. regl olunca benim de moralim çok bozuluyor sonra Allah a sığınıyorum.. içim yine umutla doluyor.. sen de içini ferah tut :)merhaba cnm üzülme bende dun yaptım negatıf ilk asılamamdı sen hangı sehırdesın rabbım bir an once hayırllıca kucagımızı doldursun
Allah razı olsungelmesi gereken zamanda gelecek, vakti varmış daha,... Siz üzülürken, o geleceği zamanı bekliyor, inanın:) o yüzden umutsuzluğa kapılmak yok. büyük bir sabırla o anı bekleyin derim:)
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimAyyy cok uzuldumcanm ya amin insallh allh yar ve yardimcımiz olsun insllh buda bizim imtahanimiz ben de aslama yapcm bklim ne olacak rabbim kucklarimizi bos birakmasn insallah uzulme rabbim geciktiriyorsa en guzelini vercktir hayirlisi olsun motivasyonunu dusurme olacak insallh hepimizin cokta kafana takma akisinabirak birgun allhin izniyle hepimiz hamis haberini veririz birbirimize uzulmek yok cnm bnm
hakkında hayırlısı olsun cnm ben ara vermeyecegım zatEN ILK ASILAMAMDI ADET OLUNCA BIR SORUN OLMAZSA HEMEMN TEKRARLIYACAGIMKırklareli ndeyim.. İstanbul dan 2 tane tüp bebek uzmanı ile görüştüm.. tüm test sonuçlarımi yolladım.. ikisi de değerlerin İyi hatta 3. Aşılamayı da yaptırabilirsin dedi ama çok kararsız kaldım.. maalesef bu süreç çok yorucu.. eşim 1-2 ay ara verelim dedi.. sanırım önümüzdeki birkaç ay doğal akışına bırakacağım.. tüp bebek tedavisi için de İstanbul a gitmeyi düşünüyorum.. Dr. Eralp Başer ile görüştüm en son.. kendisi çok birçok konuda içimi rahatlattı sağ olsun.. Senin için de Rabbim hayırlısını nasip etsin.. sakın umudunu yitirme.. regl olunca benim de moralim çok bozuluyor sonra Allah a sığınıyorum.. içim yine umutla doluyor.. sen de içini ferah tut :)
bir dahaki sefere olacak inş. kendiliğinden olsun tedaviye gerek kalmasın inşallah, amin:)Kızlar bugun de test negatıf cıktıaşıma 13 ünde olmuştu adetı beklıyorum artık
Naptın canım yaptırdınmı test benim buğün progestana bakıldı 16.6 çıkmış değerimayyy inş yaa deyişir pozıtıf olur
Aaa çok üzüldüm yabu saatten sonrada pozitif olmaz ..o kadar dıkkat ettım fakat tutmadı inş sizinkiler pozitıf cıkar rabbım aratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?