Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Maalesef.. 2. Aşılama da tutmadı.. artık tüp bebek tedavisini düşünüyorum.. Rabb'im inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.. bizler de hayırlısı ile mutlu haberler alırız..
merhaba cnm üzülme bende dun yaptım negatıf ilk asılamamdı sen hangı sehırdesın rabbım bir an once hayırllıca kucagımızı doldursun

benım ıkı gundur adet sancım vardı bugun yok ama vucudumu ateş basıyo bugun aşılama gununude sayarsam 13.gunu

Maalesef.. 2. Aşılama da tutmadı.. artık tüp bebek tedavisini düşünüyorum.. Rabb'im inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.. bizler de hayırlısı ile mutlu haberler alırız..
gelmesi gereken zamanda gelecek, vakti varmış daha,... Siz üzülürken, o geleceği zamanı bekliyor, inanın:) o yüzden umutsuzluğa kapılmak yok. büyük bir sabırla o anı bekleyin derim:)

Ayyy cok uzuldum canm ya amin insallh allh yar ve yardimcımiz olsun insllh buda bizim imtahanimiz ben de aslama yapcm bklim ne olacak rabbim kucklarimizi bos birakmasn insallah uzulme rabbim geciktiriyorsa en guzelini vercktir hayirlisi olsun motivasyonunu dusurme olacak insallh hepimizin cokta kafana takma akisinabirak birgun allhin izniyle hepimiz hamis haberini veririz birbirimize uzulmek yok cnm bnm

Canım benım ne guzel ayrıntılı anlatmışsın cok saol biz bıraz sabırsızısçz heralde hemen olsun istiyoruz zamanı ve yerı var biliyorum ama gel anlat işte dua etmekten Baska elimizden bısey gelmıyo hıç bır sorun yok hersey normal neden neden dıye kendimizi yeyıp bitiriyoruz ılk asılamam bu sefer kesin olur gözüyle bakıyoruz aslında umutlanıyoruz ama negatif görünce hayal kırıklığı yasıyoruz Allahtan ümit kesilmez hayat muzilerle dolu rabbım hıcbırimizi çaresiz bırakmasın

Merhaba benim üç yumurtam olusmustu ikisi 18 biri 22 olmak üzere eşimin hareketliliği yıkama sonrası %74 sperm sayısı 48 milyondu .Dün yani 24 şubatta aşılama yapıldı şuan beklemekteyim. Bugün adet olacakmış gibi ağrım var daha önce yaptıranlar var mı değerler nasıl sizce ? Eşimde ve bende hiçbir sorun yok dedi doktor heyecanla beklemekteyim

sperm sayısı 30 milyon üzerinde olması iyi bir tablo. içiniz rahat olsun. inş pozitif başlayıp, pozitif devam edecek. hiç ağrılardan korkmayın, kullandığınız ilaçlar zaten adet olmanıza büyük oranda engel olacaktır. ve inş güzel bir sonuç alacaksınız.:)

İnşAllah çok teşekkür ederim

Merhabalar
19.02 de asilama yaptirdim.
İlaclarin etkisinden sanirim hergun adet agrisi cekiyorum.
Aslinda hic kafama takmam diyordum da zaman bir turlu gecmiyor
ne zaman kan testi vermeliyim sizce?
Bu arada 6 yumurtam olusmus. Ama doktor boyutlarini soylemedi ona cok kafam takildi.
İstedigim kivamda dedi sadece.
4 u buyuk obur ikisi kucuk bagirsaklarin golgeliyor onlari dedi.
Bekliyoruz bakalim..

merhaba cnm üzülme bende dun yaptım negatıf ilk asılamamdı sen hangı sehırdesın rabbım bir an once hayırllıca kucagımızı doldursun
Kırklareli ndeyim.. İstanbul dan 2 tane tüp bebek uzmanı ile görüştüm.. tüm test sonuçlarımi yolladım.. ikisi de değerlerin İyi hatta 3. Aşılamayı da yaptırabilirsin dedi ama çok kararsız kaldım.. maalesef bu süreç çok yorucu.. eşim 1-2 ay ara verelim dedi.. sanırım önümüzdeki birkaç ay doğal akışına bırakacağım.. tüp bebek tedavisi için de İstanbul a gitmeyi düşünüyorum.. Dr. Eralp Başer ile görüştüm en son.. kendisi çok birçok konuda içimi rahatlattı sağ olsun.. Senin için de Rabbim hayırlısını nasip etsin.. sakın umudunu yitirme.. regl olunca benim de moralim çok bozuluyor sonra Allah a sığınıyorum.. içim yine umutla doluyor.. sen de içini ferah tut :)

gelmesi gereken zamanda gelecek, vakti varmış daha,... Siz üzülürken, o geleceği zamanı bekliyor, inanın:) o yüzden umutsuzluğa kapılmak yok. büyük bir sabırla o anı bekleyin derim:)
Allah razı olsun Rabb'im hepimizin yüreğini genişletsin.. umutla bekliyoruz.. inşallah güzel haberler alırız

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Allah razı olsun her ne kadar üzülsek de regl olunca Rabb'im çok şükür sabrını veriyor.. inanıyorum ki en kısa zamanda evlat müjdesini alacağız.. yeterki inancımızı yitirmeyelim :)

hakkında hayırlısı olsun cnm ben ara vermeyecegım zatEN ILK ASILAMAMDI ADET OLUNCA BIR SORUN OLMAZSA HEMEMN TEKRARLIYACAGIM

Kızlar bugun de test negatıf cıktı aşıma 13 ünde olmuştu adetı beklıyorum artık

bu saatten sonrada pozitif olmaz ..o kadar dıkkat ettım fakat tutmadı inş sizinkiler pozitıf cıkar rabbım aratmasın

Kızlar bugun de test negatıf cıktı aşıma 13 ünde olmuştu adetı beklıyorum artık
bir dahaki sefere olacak inş. kendiliğinden olsun tedaviye gerek kalmasın inşallah, amin:)

bu saatten sonrada pozitif olmaz ..o kadar dıkkat ettım fakat tutmadı inş sizinkiler pozitıf cıkar rabbım aratmasın
Aaa çok üzüldüm ya mesajı yeni gördüm hayırlısı olsun hakkında canım üzülme umudunu kaybetme öbür aya dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…