adet gunum gelmişti cnm o yuzden dedım ama bugun oldum bıyerde okumuştum asılama sonrası adet gununde deyişmeler oluyo dıye o yuzden merak ettım benımdemı gecıkecek dıye sorun kalmadı yarın tekrar doktora gıdecegımadet olman mı lazımdı ? Neden öyle dedinki. Bana 12. Gün test yaptır dediler salıya geliyo ama ben çarşamba yaptırayım diyorum
Aaa anladım. Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim kolaylaştırsın inşaallahadet gunum gelmişti cnm o yuzden dedım ama bugun oldum bıyerde okumuştum asılama sonrası adet gununde deyişmeler oluyo dıye o yuzden merak ettım benımdemı gecıkecek dıye sorun kalmadı yarın tekrar doktora gıdecegım
evet bende de aynı sorun vardı amlıyat oldum ozelde basıt bır amalıyat rahım fılmı gbı o alan genısleştıldıkatılıyorum cnm destek önemlı sana 12 gun demişler bana 15 gun dedılıer benım test yaptırmama 4gun var adetıme bır hafta var o nasıl olacak bılmıyorum
rahım kucuk ve t şeklınde dedı cocugun buyuyecegı yer dar düşükle karsılasabılırız dedı ben bıraz araştırdım bunun amalıyatı varmış
Merhaba siz hamile misiniz acaba benim de yumurtlamasan sonra bugün 15.gün hafif pembe bi lekelenmem o da peçeteye sildikçe oldu devamı gelmedi kan verdim ama sonuç 0.5 yerleşme kanaması mı adet başlaması mı anlamadım yerleşme kanaması olsa değer bu kadar düşük çıkmazdı heralde değil mi?Arkadaşlar test yapmadan önce 14. Günde bende de kan geldi ama adet kanaması olmadığından emindim ama acaba mı dedim sanki bi yerim yara olurda çok az bulaşırya peçeteye öyle gelmişti sizde bi bakın adet kanamasından farklı mı benziyo mu diye
Merhaba ben evet gebe kaldım kan testini tekrarladınız mıMerhaba siz hamile misiniz acaba benim de yumurtlamasan sonra bugün 15.gün hafif pembe bi lekelenmem o da peçeteye sildikçe oldu devamı gelmedi kan verdim ama sonuç 0.5 yerleşme kanaması mı adet başlaması mı anlamadım yerleşme kanaması olsa değer bu kadar düşük çıkmazdı heralde değil mi?
Canım merhaba ne yaptın çok sevindim bak yumurta oluşmaya başlamış her ay değişiyo demiştim vücudumuzBugün çok şükür 1 tane 14 mm olmus yumurta çarşamba bidaha gidicem sonrası aşılama dua edin kizlar
Aynen canim destek oldun sagolasin cumartesi aşılama oldum 1 hafta olcak beklemedeyim sen nasilsin nasil gidiyo hamilelikCanım merhaba ne yaptın çok sevindim bak yumurta oluşmaya başlamış her ay değişiyo demiştim vücudumuz
İnşallah hayırlı sonuç olur aşılama öncesi hsg cektirdinizmiAynen canim destek oldun sagolasin cumartesi aşılama oldum 1 hafta olcak beklemedeyim sen nasilsin nasil gidiyo hamilelik
Daha önceden çektirip 2 kerede histereskopi oldum adını yanlış yazmış olabilirim :) t şeklinde ve dardı rahim düzelttiler 6 düşüğüm vardiİnşallah hayırlı sonuç olur aşılama öncesi hsg cektirdinizmi
Amin inşallahİnşallah hayırlı sonuç olur aşılama öncesi hsg cektirdinizmi
Çok geçmiş olsun bunca uğraşın sonucunda mutluluk seni bulur inşallah canımDaha önceden çektirip 2 kerede histereskopi oldum adını yanlış yazmış olabilirim :) t şeklinde ve dardı rahim düzelttiler 6 düşüğüm vardi
Amin canim allah razı olsun kimin gönlünde varsa kucağına versin rabbim 1 hafta sonra belli olcak bakalimÇok geçmiş olsun bunca uğraşın sonucunda mutluluk seni bulur inşallah canım
Yaaa inşallah hayırlı haberlerini alırız . Benim bol bulantılı geçiyor ama tuzu biberi buda gebeliğinAynen canim destek oldun sagolasin cumartesi aşılama oldum 1 hafta olcak beklemedeyim sen nasilsin nasil gidiyo hamilelik
Insallah canim önümüzdeki hafta test yapicam sabırsızlıkla bekliyorumYaaa inşallah hayırlı haberlerini alırız . Benim bol bulantılı geçiyor ama tuzu biberi buda gebeliğin
Bende heyecanlandım inşallah güzel haberler duyarızInsallah canim önümüzdeki hafta test yapicam sabırsızlıkla bekliyorum
Bende heyecanlandım inşallah güzel haberler duyarız
Çok aminn ınsallah bu ara pek bişey hissetmiyorum çok hafif arada göbeğim altı agriyo gibi :)Bende heyecanlandım inşallah güzel haberler duyarız
Maalesef regl oldumMerhaba ben evet gebe kaldım kan testini tekrarladınız mı
Ağrı iyidir yumurta çatlama ağrısı imişÇok aminn ınsallah bu ara pek bişey hissetmiyorum çok hafif arada göbeğim altı agriyo gibi :)
Hayırlısı olsun o minnoşda zamanını bekliyor hiç üzülmeyinMaalesef regl oldum
Insallah oyledir cnm bugün 8. Gün fazla bişey kalmadı bi yanım umutlu daha onceden hamile kaldim diye bi yanimda tutmazsa diye umitlenmek istemiyorum rabbime sığındım :)Ağrı iyidir yumurta çatlama ağrısı imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?