Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
adet olman mı lazımdı ? Neden öyle dedinki. Bana 12. Gün test yaptır dediler salıya geliyo ama ben çarşamba yaptırayım diyorum
adet gunum gelmişti cnm o yuzden dedım ama bugun oldum bıyerde okumuştum asılama sonrası adet gununde deyişmeler oluyo dıye o yuzden merak ettım benımdemı gecıkecek dıye sorun kalmadı yarın tekrar doktora gıdecegım

Aaa anladım. Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim kolaylaştırsın inşaallah

evet bende de aynı sorun vardı amlıyat oldum ozelde basıt bır amalıyat rahım fılmı gbı o alan genısleştıldı

Merhaba siz hamile misiniz acaba benim de yumurtlamasan sonra bugün 15.gün hafif pembe bi lekelenmem o da peçeteye sildikçe oldu devamı gelmedi kan verdim ama sonuç 0.5 yerleşme kanaması mı adet başlaması mı anlamadım yerleşme kanaması olsa değer bu kadar düşük çıkmazdı heralde değil mi?

Merhaba ben evet gebe kaldım kan testini tekrarladınız mı

İnşallah hayırlı sonuç olur aşılama öncesi hsg cektirdinizmi
Daha önceden çektirip 2 kerede histereskopi oldum adını yanlış yazmış olabilirim :) t şeklinde ve dardı rahim düzelttiler 6 düşüğüm vardi

Daha önceden çektirip 2 kerede histereskopi oldum adını yanlış yazmış olabilirim :) t şeklinde ve dardı rahim düzelttiler 6 düşüğüm vardi
Çok geçmiş olsun bunca uğraşın sonucunda mutluluk seni bulur inşallah canım

Aynen canim destek oldun sagolasin cumartesi aşılama oldum 1 hafta olcak beklemedeyim sen nasilsin nasil gidiyo hamilelik
Yaaa inşallah hayırlı haberlerini alırız . Benim bol bulantılı geçiyor ama tuzu biberi buda gebeliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…