Aminn canım inşaallah rabbim tüm isteyenlerin ve bizim de kucağımızı doldursun aratmasın inşaallah. Bu ilaçlar iyice şişiriyo insanı yaÇok teşekkür ederim, güzel dileklerin için:) inşallah seninle birlikte tüm bebek isteyenler pozitif sonucu görüp 9 ayın sonunda da bebeklerini kucaklarına alırlar... Amin:)
Benim bu aşılamamım sonucu pozitif çıkarsa bu bir mucize olur:)
hormonlarım bir türlü yükselmedi ilaç dozları sürekli arttırıldı ona rağmen yükselmedi, kendi rızamla bu ay fsh yüksek olmasına rağmen (24 fsh) tüp bebek tedavisine yeniden başladım, tek yumurtam vardı, ilaçlara rağmen yumurta 15,5 mm'ye kadar ancak ulaşabildi, tüp bebek iptal edilip aşılama protokolüne geçildi... davul gibi şiştim ilaçlardan on günde 3,5 kg aldım ama her şeye rağmen mutluyum en azından deneyecek şansımız var ve devam ediyor:)
İnşallah bu defa olur ama olmazsa da Allah'ın izniyle muhakkak olacak, inanıyorum:)
inş cnm yaa sen ne durumdasın kacıncı günun inş senın yuzun gulerAaa çok üzüldüm yamesajı yeni gördüm hayırlısı olsun hakkında canım üzülme umudunu kaybetme öbür aya dua edelim
Sagol canm benim allh cumlemizden razi olsunGüzel dilekleriniz için teşekkür ederimAllah razı olsun her ne kadar üzülsek de regl olunca Rabb'im çok şükür sabrını veriyor.. inanıyorum ki en kısa zamanda evlat müjdesini alacağız.. yeterki inancımızı yitirmeyelim :)
Yaa seninde mi negatifBen bugün kan verdim ve sonuç beklediğim gibi negatif olduğu için şaşırmadım. hayırlısı böyleymiş. en doğru zamanda en güzel şekilde Allah hepimize sağlıklı güzel çocuklar nasip edecek inş:)
idrar testlerinin güvenirliliğinin de yüzde yüz olduğu bir kez daha gördüm:)
geride kalanlar inş hepinizin sonucu pozitif olur:)
Bugün tam bir hafta oldu benim progesterona bakıldı bugün 16.6 çıktı 12. Günü hamilelik testi ver dedi yani salı yada çarşamba. Akıntım hiç yok kesildi belimde hafif ağrı var. Bilmiyorum ne olcak inşaallah olurinş cnm yaa sen ne durumdasın kacıncı günun inş senın yuzun guler
Hepimiz öyleyiz canım.. bir an çok umutlu oluyorum bir an umutttan eser Yok.. gözlerim dolu dolu oluyor.. inşallah aşılaman İyi geçer ve güzel haberler alırsın.. dua et bol bol.. beslenmene dikkat et :)Sagol canm benim allh cumlemizden razi olsunaynen oyle insallh alacagz inancmizi kaybetmemk lazm ben de bekliyorm mrt ayinda aslama olcm insllh sabrszlikla ama dusunmemeye calisiyorm icimde bir umutsuzlukvar ama umudumu genede kaybetmiyorm hayirlisi diyorm devrelerim yandi resmen
Sagol canm benim insllh allh razi olsun cnmHepimiz öyleyiz canım.. bir an çok umutlu oluyorum bir an umutttan eser Yok.. gözlerim dolu dolu oluyor.. inşallah aşılaman İyi geçer ve güzel haberler alırsın.. dua et bol bol.. beslenmene dikkat et :)
Canım doktor mu cagırdı progestan ini ölçmek için bana öyle bısey denmedi bu ne için acaba yumurta catladımı dıye baktılar acabaAaa çok üzüldüm yamesajı yeni gördüm hayırlısı olsun hakkında canım üzülme umudunu kaybetme öbür aya d
Yok canım Ben devlet hastanesinde yaptırdığım için aşılamadan sonra 20 dk yattım kalkıp giyinince hemşire elime tutuşturdu. Bu tarihte gelip kan vericeksin progesteron hormonuna bakılacak senlik bişey yok biz takip için yapıyoruz dedi. Kan vermeye gittiğimdede hemşire dediki aşılamanın 7. Gün progesteron baktırma yeni prosedür demekki uygulamaya koymuşlar dediCanım doktor mu cagırdı progestan ini ölçmek için bana öyle bısey denmedi bu ne için acaba yumurta catladımı dıye baktılar acaba
Ayy bendede çok şişkinlik ve çok gaz oldu ya aşılamadan sonra 4-5 gün gaz sancısı çektimAşılama işleminde bu iğne ve çatlatma iğnesi bin karında şişkinlik yapabileceğini duydum doktorumda öyle söyledi ama bende bu durum çok rahatsız edici bı halde yatarken dahi yan dönmekte zorlanıyorumbugün aşılama oldum ,bu durumu yaşayan varmiydi
Benimde akıntı vardı ona takılma. Aşılamadan önce bi daha muayene etmiyolar. Ben klomeni kullandıktan sonra gittim çarşamba günüydü o gün ultrasonla bakıldı yumurtaların büyümüş dedi bugün gece 11.30 da çatlatma iğneni vurdur cuma sabah gel demişti. Benle birlikte klomen kullanıp yumurtası büyümeyenleri iki gün sonra gene gel diye geri yollamıştı. Ama benim devlet hastanesi özelde yaptırıyorsan farklıdır belki aşamalarıÇatlama iğnesini vurmadan akıntı yaşayan var mı ? Dün akşam iğneyi vurdum fakat dün gündüz akıntım vardı. Birde aşılama yapılmadan önce muayne oluyor mu yine?
anladım cnm ben özelde yaptırdım böyle bısey denmedıde merak ettım bu arada ben adet olmadımYok canım Ben devlet hastanesinde yaptırdığım için aşılamadan sonra 20 dk yattım kalkıp giyinince hemşire elime tutuşturdu. Bu tarihte gelip kan vericeksin progesteron hormonuna bakılacak senlik bişey yok biz takip için yapıyoruz dedi. Kan vermeye gittiğimdede hemşire dediki aşılamanın 7. Gün progesteron baktırma yeni prosedür demekki uygulamaya koymuşlar dedi
Teşekkürler özel yaptırıyorum ama akıntıya kafam takıldı iğne olmadan olması. Dün iğneyi vurdum bugün bel ağrısı var bakalım yarın nasıl olucakBenimde akıntı vardı ona takılma. Aşılamadan önce bi daha muayene etmiyolar. Ben klomeni kullandıktan sonra gittim çarşamba günüydü o gün ultrasonla bakıldı yumurtaların büyümüş dedi bugün gece 11.30 da çatlatma iğneni vurdur cuma sabah gel demişti. Benle birlikte klomen kullanıp yumurtası büyümeyenleri iki gün sonra gene gel diye geri yollamıştı. Ama benim devlet hastanesi özelde yaptırıyorsan farklıdır belki aşamaları
adet olman mı lazımdı ? Neden öyle dedinki. Bana 12. Gün test yaptır dediler salıya geliyo ama ben çarşamba yaptırayım diyorumanladım cnm ben özelde yaptırdım böyle bısey denmedıde merak ettım bu arada ben adet olmadım
Yumurtalar büyüyünce bel ve kasık ağrısı oluyo akıntıda olur yumurta büyüyünce bunları düşünmeTeşekkürler özel yaptırıyorum ama akıntıya kafam takıldı iğne olmadan olması. Dün iğneyi vurdum bugün bel ağrısı var bakalım yarın nasıl olucak
Benim asilama 13.00 gibi yapildi. Hastaneye 1 saat once gel dedi doktor hazirlik icin.Çatlama iğnesini vurmadan akıntı yaşayan var mı ? Dün akşam iğneyi vurdum fakat dün gündüz akıntım vardı. Birde aşılama yapılmadan önce muayne oluyor mu yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?