- 24 Ocak 2021
- 395
- 185
- 18
- 33
Dusunyorz canim esim 26 ben 28 yasindaym :) 3 yila yakndr evlyz istyorm artk bebek hergn cevremdem hamile haberleri gelyor valla bazen hayal gbi geliyor artikHe anladım canım aşılama olmassa tüp düşünüyomusunuz birde yaşınız kaç
Banda öyle sanki hiç olmıycakmış gibi biz 4senedir evliyizDusunyorz canim esim 26 ben 28 yasindaym :) 3 yila yakndr evlyz istyorm artk bebek hergn cevremdem hamile haberleri gelyor valla bazen hayal gbi geliyor artik
Aa allah rahmet eylesin hangi şehirde idiniz6 düşükten sonra ameliyat eden doktorum hsg cekti ve o buldu sorunu ilk ameliyat yaptıktan sonra bi daha cekti hsg 3 4 ay sonra bidaha yaptı ameliyatı bu sefer oldu bi daha çekmemize gerek yok dedi ama şimdi o doktoruma devam edemiyorum vefat etti 2 ay önce çok memnundum
istanbuldayım siz hangi şehirdeAa allah rahmet eylesin hangi şehirde idiniz
Bitti canım çok şükür çok basit bi işlenmiş 40 dk baş aşağı yatrdılardogum koltugundaHaber et canım bize de
Amin canımHayırlısı oslun canım rabbim inşallah gönlüne göre verir
Aolucak insallaah yuregni ferah tut canimBanda öyle sanki hiç olmıycakmış gibi biz 4senedir evliyiz
Bende istanbuldayım bezmialeme gidiyorum. Ben fatihe siz nereye gidiyorsunuzistanbuldayım siz hangi şehirde
Hayırlısı inşallahAolucak insallaah yuregni ferah tut canim
Ayyyyy hadi gözün Aydın darısı bana, bana da yarın yapılacak muhtemelen aynı zamanda öğreniriz sonucuBitti canım çok şükür çok basit bi işlenmiş 40 dk baş aşağı yatrdılardogum koltugunda
doktorum vefat etmeden kendi kliniği vardı avrupa şafakta sonra şişlide açmıştı gidemedim şimdi çakmak erdem hastanesine gidiyorum anadolu yakasında oturdugum için yakın banaBende istanbuldayım bezmialeme gidiyorum. Ben fatihe siz nereye gidiyorsunuz
Takılırken değil de çıkartrken beynim zonkladı hiç ağrı yok geldim 2 saat sonra adet gibi sancım basladıAyyyyy hadi gözün Aydın darısı bana, bana da yarın yapılacak muhtemelen aynı zamanda öğreniriz sonucuberaber bekleriz heyecanlı heyecanlı, o spekulum mudur ne zıkkım takılırken ağrımadı mı canım ya korkuyorum ben biraz
Ağrıdı yaniTakılırken değil de çıkartrken beynim zonkladı hiç ağrı yok geldim 2 saat sonra adet gibi sancım basladı
Hayır bende senin gibi gittim ama çok kolaydıı asıl bitince 2 saat sonra agrılar başladı halen agrıyoAğrıdı yaniooofffff korkuyorum yaaaa, hakkımızda hayırlısı olsun
Darısı başıma bakalım haber veririmHayır bende senin gibi gittim ama çok kolaydıı asıl bitince 2 saat sonra agrılar başladı halen agrıyo
Ben kullandım 7 tane , çatlatmadan da 2 tane büyüdü yumurtalar sonrada aşılama oldu sizinde büyür inşallah çok etkili iğneler 11 12 sonra aşılama yapıldı bende sizinde büyüme şekline göre doktorunuz yönlendirirBende pzt menopor igneye baslicam adeti bekliyorum,femara ile istenilen sekilde buyumedi. İlk asilamam olacak benimde.menopor İgne kullanan oldu mu? Yumurta büyüdü mü? Kac gunde kac mm oldu arkadaslar
Ben bezmi ailemdeki tüp bebek bölümü doktoru pınar hocadan memnunum bir gün yolunuz düşerse o doktorada bi görünebilirsiniz sert bi hanım ama işinde çok iyidoktorum vefat etmeden kendi kliniği vardı avrupa şafakta sonra şişlide açmıştı gidemedim şimdi çakmak erdem hastanesine gidiyorum anadolu yakasında oturdugum için yakın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?