Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aa allah rahmet eylesin hangi şehirde idiniz

kızlar dua edinde yarın yumurtalar büyümüş olsun benimkier inatçı biraz:)

Bitti canım çok şükür çok basit bi işlenmiş 40 dk baş aşağı yatrdılardogum koltugunda
Ayyyyy hadi gözün Aydın darısı bana, bana da yarın yapılacak muhtemelen aynı zamanda öğreniriz sonucu beraber bekleriz heyecanlı heyecanlı, o spekulum mudur ne zıkkım takılırken ağrımadı mı canım ya korkuyorum ben biraz

Bende istanbuldayım bezmialeme gidiyorum. Ben fatihe siz nereye gidiyorsunuz
doktorum vefat etmeden kendi kliniği vardı avrupa şafakta sonra şişlide açmıştı gidemedim şimdi çakmak erdem hastanesine gidiyorum anadolu yakasında oturdugum için yakın bana

Bende pzt menopor igneye baslicam adeti bekliyorum,femara ile istenilen sekilde buyumedi. İlk asilamam olacak benimde.menopor İgne kullanan oldu mu? Yumurta büyüdü mü? Kac gunde kac mm oldu arkadaslar

Takılırken değil de çıkartrken beynim zonkladı hiç ağrı yok geldim 2 saat sonra adet gibi sancım basladı

Bende pzt menopor igneye baslicam adeti bekliyorum,femara ile istenilen sekilde buyumedi. İlk asilamam olacak benimde.menopor İgne kullanan oldu mu? Yumurta büyüdü mü? Kac gunde kac mm oldu arkadaslar
Ben kullandım 7 tane , çatlatmadan da 2 tane büyüdü yumurtalar sonrada aşılama oldu sizinde büyür inşallah çok etkili iğneler 11 12 sonra aşılama yapıldı bende sizinde büyüme şekline göre doktorunuz yönlendirir

doktorum vefat etmeden kendi kliniği vardı avrupa şafakta sonra şişlide açmıştı gidemedim şimdi çakmak erdem hastanesine gidiyorum anadolu yakasında oturdugum için yakın bana
Ben bezmi ailemdeki tüp bebek bölümü doktoru pınar hocadan memnunum bir gün yolunuz düşerse o doktorada bi görünebilirsiniz sert bi hanım ama işinde çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…