19 ila 22 ye kadar bekletiyolar canım doktor terciği birazmerhaba kızlar öncelıkle yenı üyeyim rabbım herkesin kalbıne göre versin bende 6 gündür menopur igne oluyorum ılk asılamam pek bılgım yok 4.ignemı olduktan sonra kontrol oldum doktorum 12mm olmuş dedi sizce bu oran ıyımı
Öyle söyleme bir tane spermin ulaşması bile yeter ğnitsiz olma psikolojin çok etkiliyo yapma ümidini kaybedersen kötüyü çağırırsın dua et Rabbim zorlaştırma kolaylaştır, Rabbim hayırla sonuçlandır bunu tekrar et içinden iyi gelicek kalbine inanBenim zaten umudum yok canım eşimin yıkamadan sonra değerleri iyce düştü
İnşallah canım nasipten öte yol yok hayırlısı olsun inşallah rabbim nasip edicek bi gün bugün olmasa bile bi günÖyle söyleme bir tane spermin ulaşması bile yeter ğnitsiz olma psikolojin çok etkiliyo yapma ümidini kaybedersen kötüyü çağırırsın dua et Rabbim zorlaştırma kolaylaştır, Rabbim hayırla sonuçlandır bunu tekrar et içinden iyi gelicek kalbine inanDualarım hepinizle
Bende de göğüs ağrısı var ağır kaldırmadığınız sürece bişey olmaz ben hep yatmaya çalışıyorum bakalım işe yarayacak mıBenim gögüslerim cok agrıyor ara sıra bel agrısı kasık agrısı oluyor ama genelde yatmak uzanmak gerekiyormus ben cok dikkat etmedim((
6 düşükten sonra ameliyat eden doktorum hsg cekti ve o buldu sorunu ilk ameliyat yaptıktan sonra bi daha cekti hsg 3 4 ay sonra bidaha yaptı ameliyatı bu sefer oldu bi daha çekmemize gerek yok dedi ama şimdi o doktoruma devam edemiyorum vefat etti 2 ay önce çok memnundumDüşük ve ameliyatlardan sonra tekrar hsg çektiler mi
amim inşallah :)buna cok sevındım guzel dıleklerınız cok tesekkur ederım rabbım bu çabalarımızı boşa cıkarmasın inş hepımiz hamiş olur burda anlatırız inş
Ayın 4 nde oldum asilama beklemedeyim 2. Asilamam benim :)Şubat ayında aşılama yaptırcakalr beraber bekleyelim
Ben de 4 te :)Merhabalar , 1 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım , 15 şubatı bekliyorum bakalım
İnsallah canimm ben 7. GunumdeyimYarım saat önce iğnemi oldum pazartesi sabah 11.30 aşılamam olacak Allahın izniyle. İnşAllah tutar hepimiz güzel haberler alırız
Oncelikle hamile kalsan ya da kalmasan bile belirtiler ayni oluyor canlarim bu yuzden kendnizi vucudunuzu dinleyerek strese sokmayin hicSizde var mı bi değişiklik vücudunuzda filan
10. Gunu yapma canim 13. Gunu yapBenim aşılama biraz enterasan aslında şuan adetime 12 gun var aslinda bana yumurtalar erken gelistigi için 9.gunde çatlatma iğnesi 11.gunde aşılama oldum devlet hastanesi asilmayi da o kadar harala gurele yaptılar ki bişey de diyemiyosuniz yoğunluk felaket Çarşamba aşılamanın 10.gunu bı test yapicam biliyorum yanlış ama ilacinda etkisi pozitif görmek iyi gelir
Benim 2. Asilamam ilk asilamamda kasiklarm sirtim belim cok agrirdi 2. De hicbrsey hissetmyorm :/ sadece suan goguslerim sis 7. GunumdeyimBenimde göğüs ağrım var çok hassaslaştı ama benimkisi adet belirtisi biraz
Benimde 2aşılamam canım sizinki erkek infertilesimiAyın 4 nde oldum asilama beklemedeyim 2. Asilamam benim :)
Evet canim eşim 1 yil once varikosel ameliyati oldu anca toparladi spermleri :)Benimde 2aşılamam canım sizinki erkek infertilesimi
Bizdede vaeıkosel var doktor önermedi bizeEvet canim eşim 1 yil once varikosel ameliyati oldu anca toparladi spermleri :)
Dua edin kızlar az kaldıHadi inşallah canım rahat ağrısız acısız geçsin ve bebişle sonuçlansın inşallah
Haber et canım bize deDua edin kızlar az kaldı
Hayırlısı oslun canım rabbim inşallah gönlüne göre verirDua edin kızlar az kaldı
Canim bayagi ilerlemisti benmki bizimde ameliyat olmasi gerekiyor dedi spermleri olduruyorms varikosel zehrlyorms cift tarafli oldu ameliyatBizdede vaeıkosel var doktor önermedi bize
He anladım canım aşılama olmassa tüp düşünüyomusunuz birde yaşınız kaçCanim bayagi ilerlemisti benmki bizimde ameliyat olmasi gerekiyor dedi spermleri olduruyorms varikosel zehrlyorms cift tarafli oldu ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?