Inan tedirginlikten bu ay kesin olmayacak demekten daha guzel bi kafa.
Inan tedirginlikten bu ay kesin olmayacak demekten daha guzel bi kafa.
Sakin olmak zor ama sakin ol kan sonucunu bizimle paylas lutfenYarin kan veicem kriz halindeyim başka bir sey düsünemiyorum. Yok yani olmuyor.
Amin hadi inşallah Allah gönlüne göre versin canımAmin amin canım. Bi geliyomusum degerler tavan ikiz süphesiyle.coştum iyice
Sağol canım grubun hayalperesti olarak coşuyorum işte.Amin hadi inşallah Allah gönlüne göre versin canım
hayallerde guzel be meevecıgımSağol canım grubun hayalperesti olarak coşuyorum işte.
Yani nasıl bir grupsak benden başka herkesin karalar bağlayası var.hayallerde guzel be meevecıgım
enguzelıYani nasıl bir grupsak benden başka herkesin karalar bağlayası var.Ama ben
Mesajina emoji atiyorim ya öpücük de olsa keske.enguzelı
Çoş Tabi hep stres stres nereye kadarSağol canım grubun hayalperesti olarak coşuyorum işte.
Hayirlisi ins hepimiz ayni zamanlarda hamis oluruz insÇoş Tabi hep stres stres nereye kadar
Benimkilere baktın mı bugünİğnenin 8. Günü son durum güncellemesi, çizgi silikleşti, inşallah tamamen kaybolmaz hiç
Ya senin yüreğindeki umuda kurban olurum nasıl boncuk boncuk bekliyosun. Çok güzel anne olacaksınİşte bunlar hep var kasık ağrısı filan. Ama geçen ay da vardı bu iğne yapıyor böyle şeyler. Ama bu ay esktradan bir uyku başladı. bebem yeni yerleşmiştir inşallah benim de
Benimkilere baktın mı bugün
Bebeğim canım. Sen de o kadar balsın ki.Ya senin yüreğindeki umuda kurban olurum nasıl boncuk boncuk bekliyosun. Çok güzel anne olacaksın♥
Amiin çiçeğimmmBebeğim canım. Sen de o kadar balsın ki.ikimizde çok güzel anne olucaz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?