Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım İnşallah senin de ameliyatın iyi geçer c

Kızlar bugün kontrole gittim ben henüz yumurtlama yok cuma günü tekrar gidicem doktor dedi ki birden fazla yumurta geliscek gibi duruyor dedi bu ne demek iyi mi kötü mü moralim bozuldu soramadım da

Kızlar bugün kontrole gittim ben henüz yumurtlama yok cuma günü tekrar gidicem doktor dedi ki birden fazla yumurta geliscek gibi duruyor dedi bu ne demek iyi mi kötü mü moralim bozuldu soramadım da
Bu iyi birsey tabi catlatma ignesini de 2 yumurta olunca yapiyolar genelde. Cok yumurta ihtimali arttirir. Hatta cogul gebelik ihtimali bile artar.

Bu iyi birsey tabi catlatma ignesini de 2 yumurta olunca yapiyolar genelde. Cok yumurta ihtimali arttirir. Hatta cogul gebelik ihtimali bile artar.

Öyle mi hayırlısı inşallah canım bakalım cuma günü ne dicek ben ovulasyonla da takip yapiyorum bugün yarın yumurtlama olcak gibi

Öyle mi hayırlısı inşallah canım bakalım cuma günü ne dicek ben ovulasyonla da takip yapiyorum bugün yarın yumurtlama olcak gibi
Koyu çizgi oluyor değil mi ama anlamak biraz karışık gibi değil mi çok anlamadım ben açıkcası

Benim de benzer şekilde artık çizgi yok. Ama kan vermeye acele etme bence 2 gün daha geçsin çok acelecisin
Evet çok sabırsızım ama erken değil kan için. Gecen ay 11.gün 0.0dı yani igne etkisi bende zaten kalmiyo varsa bir seyler çıkar diye düsünüyorum.

Soran olursa hayalet çizgilerle kafayı yedi dersiniz.

Yarin kan veicem kriz halindeyim başka bir sey düsünemiyorum. Yok yani olmuyor.
Yaaaa merveee çok tatlısın Bencede yaptır canım.son hamileligimde benim belirtiler adet geçtikten sonra baslamisti tek adet oncesi iki belirtim vardi yorgunluk ve goguslerde sizlama hatta sut geliyordu.mide bulantilarim kalp atışını duyduktan sonra başlamıştı adet gelmeden idrar testleri çok bilgi vermiyor 1 gun bile farkediyor.az da olsa degerden belli olur adet öncesi bütün belirtileri yaşıyoruz hep beraber ama adet sonrası gerçek belirtiler gelince onlarda neymiş dedirtiyo..bence sen acile git Acil de yaptır olduğun yerde kadın doğum hastanesi varsa mesai dışı hekim oluyor 9 a kadar onada gidebilirsin.inşallah güzel haberlerle gelirsin

Burda kadin dogum hastanesi yok maalesef. Ve devletin acili var gidebilecegim onlar da yapmiyoruz yasak filan dediler kavga etmeye de enerjim yoktu ciktim. Yarin sabah aile hekimliginde vericem aksamustune dogru e-nabiza düsmüs olur. ayrica sen daha cok tatlisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…