Sağol canım İnşallah senin de ameliyatın iyi geçer cKızlar Allaha emanet olun inşallah güzel. Haberler alinnnönce sağlık bunu asla unutmayın lütfen bana duanızda yer açın ameliyatım güzel geçsin diye dua etmeyi unutmayın lütfen Ben cuma günü tarih Alicam büyük ihtimal gene de adet siz şekildedir bakalım dedi.
Bu iyi birsey tabi catlatma ignesini de 2 yumurta olunca yapiyolar genelde. Cok yumurta ihtimali arttirir. Hatta cogul gebelik ihtimali bile artar.Kızlar bugün kontrole gittim ben henüz yumurtlama yok cuma günü tekrar gidicem doktor dedi ki birden fazla yumurta geliscek gibi duruyor dedi bu ne demek iyi mi kötü mü moralim bozuldu soramadım da
Bu iyi birsey tabi catlatma ignesini de 2 yumurta olunca yapiyolar genelde. Cok yumurta ihtimali arttirir. Hatta cogul gebelik ihtimali bile artar.
Benim de benzer şekilde artık çizgi yok. Ama kan vermeye acele etme bence 2 gün daha geçsin çok acelecisinEki Görüntüle 2592067
Üstteki dün.
Alttaki bugün.
Dünkü de kuruma çizgisi olmuş sonradan pembe olarak belirginleşmemiş. Bugün 10.gün yarın kan vericem. Bekleyemem daha fazla.@Dasmeer Optimussprime
Koyu çizgi oluyor değil mi ama anlamak biraz karışık gibi değil miÖyle mi hayırlısı inşallah canım bakalım cuma günü ne dicekben ovulasyonla da takip yapiyorum bugün yarın yumurtlama olcak gibi
Evet çok sabırsızım ama erken değil kan için. Gecen ay 11.gün 0.0dı yani igne etkisi bende zaten kalmiyo varsa bir seyler çıkar diye düsünüyorum.Benim de benzer şekilde artık çizgi yok. Ama kan vermeye acele etme bence 2 gün daha geçsin çok acelecisin
Guzucum kendin icin bari bu kadar ustune dusme sonu olmazsa cok uzulursun baska ugraslar bul kendineEki Görüntüle 2592174 Eki Görüntüle 2592177 Eki Görüntüle 2592179
Soran olursa hayalet çizgilerle kafayı yedi dersiniz.
Yarin kan veicem kriz halindeyim başka bir sey düsünemiyorum. Yok yani olmuyor.Guzucum kendin icin bari bu kadar ustune dusme sonu olmazsa cok uzulursun baska ugraslar bul kendine
Bugun cizgi var mıydı kuzucum, ben tam bakamadım bakarken kör oldu gözlerimYarin kan veicem kriz halindeyim başka bir sey düsünemiyorum. Yok yani olmuyor.
Sabah yoktu hiç. Son attığımı az önce yaptım. Hayalet çizgiyi görüyorum ben. Fotoğrafa cıkamamıs.Bugun cizgi var mıydı kuzucum, ben tam bakamadım bakarken kör oldu gözlerim
Yaaaa merveee çok tatlısınYarin kan veicem kriz halindeyim başka bir sey düsünemiyorum. Yok yani olmuyor.
Burda kadin dogum hastanesi yok maalesef. Ve devletin acili var gidebilecegim onlar da yapmiyoruz yasak filan dediler kavga etmeye de enerjim yoktu ciktim. Yarin sabah aile hekimliginde vericem aksamustune dogru e-nabiza düsmüs olur.Yaaaa merveee çok tatlısınBencede yaptır canım.son hamileligimde benim belirtiler adet geçtikten sonra baslamisti tek adet oncesi iki belirtim vardi yorgunluk ve goguslerde sizlama hatta sut geliyordu.mide bulantilarim kalp atışını duyduktan sonra başlamıştı adet gelmeden idrar testleri çok bilgi vermiyor 1 gun bile farkediyor.az da olsa degerden belli olur adet öncesi bütün belirtileri yaşıyoruz hep beraber ama adet sonrası gerçek belirtiler gelince onlarda neymiş dedirtiyo..bence sen acile git Acil de yaptır olduğun yerde kadın doğum hastanesi varsa mesai dışı hekim oluyor 9 a kadar onada gidebilirsin.inşallah güzel haberlerle gelirsin
İnsallah yarin buralarda kutlama yaparızO zaman yarın senden güzel haberleri bekliyoruz
Valla o kadar güzel istiyor ve inanıyorsun ki açılışı sen yap istiyorum ayağını sür de bizde gelelim pesindenİnsallah yarin buralarda kutlama yaparızben bi başlangıç yapayım da gerisi gelsin.
Amin amin canım. Bi geliyomusum degerler tavan ikiz süphesiyle.Valla o kadar güzel istiyor ve inanıyorsun ki açılışı sen yap istiyorum ayağını sür de bizde gelelim pesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?