- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 53
- 28
Gunaydin hayirlisi bklmGünaydın bebeklerim birazdan kan vermeye gidicem.
Ben de dayanamıyorumKizlar sabredebilirsem in martin 2.de 20 gun olucak o zmna gelen gden olmazsa gidip kan vercem bnde
Ben de dayanamıyorumYa sabır diye dolanıyorum mide bulantım yine kandırıyor beni
[/QUOT
Dha o kadar ne belli olmaz gulum galiba mide bulantim tiksinmem halsizligim kusmam yemek yiyememem hic olmadi bilmiyom yine de ama cok erken bnm sabah uyanir uyanmaz hafif bi bas donmemem oluyodu bide uyku istegi sik idrara cikmadan basja belirtim yoktu oladi
İnşallah canımHayirlisi ins hepimiz ayni zamanlarda hamis oluruz ins
Ben kullanmıyorum canım günde 2 tane ama ilaç 81 tl ve içinde 20 tablet var bu ay başladım bakalım.Dr en az 3 ay kullanmalısın dediKızlar aranızda inofolic kullanan var mı? İlk defa duydum burda ne olduğunu merak ettim hamile kalanlar da olmus bayağı
Cnm nptinGünaydın bebeklerim birazdan kan vermeye gidicem.
Kan verdim sonuç yarın çıkar dediler ama e nabizdan bakiyorum ben aksamustu cikmis olur.Cnm nptin
Cnm insallah olumlu cikarKan verdim sonuç yarın çıkar dediler ama e nabizdan bakiyorum ben aksamustu cikmis olur.
Hayilrisi olan inş cnmCnm insallah olumlu cikar
Canım soğan suyunu 6 ayda 1 için deniyor bildiğim kadarıylaKızlar bu ay 1 hafta sogan kuru yaptim tutmadi onumuzde ki ay cakşır suyumu ablam ki yeni bu ay icin yoksa sogan 2 ay etki eder mi ki
Onu yapmayacagm cnm simdi hemen sogan suyundan sonra cakşır kökü kullansam bir sakinca olur muCanım soğan suyunu 6 ayda 1 için deniyor bildiğim kadarıyla
Olmaz sanırım aynı anda bile bi çok kür uygulayanlar oluyorOnu yapmayacagm cnm simdi hemen sogan suyundan sonra cakşır kökü kullansam bir sakinca olur mu
Kullanmıyor musun kullanıyor musun anlamadım canım. Günde 1 yeterli olur gibime geliyor bana pcos yoksa. Doktoruma bir soracağım bu ilacı bakalımBen kullanmıyorum canım günde 2 tane ama ilaç 81 tl ve içinde 20 tablet var bu ay başladım bakalım.Dr en az 3 ay kullanmalısın dedi
Geldi mi kırmızılarBu arada Ben sezonu kapattım malesef kızlar
Cnm neden yarin sen nerelisin bn turkiyenin en kucuk ilindeyim burda 1 saatte cikyoKan verdim sonuç yarın çıkar dediler ama e nabizdan bakiyorum ben aksamustu cikmis olur.
Yalovadayım. Aile hekiminde verdim. Kanları toplayıp labarotuvara gönderiyor olabilirler.Cnm neden yarin sen nerelisin bn turkiyenin en kucuk ilindeyim burda 1 saatte cikyo
Hmm o zmn olbilir blki ama yalnis hatrlamiyorsam bnm bulundugum mahlledeki saglik ocaginda 11 e kadr toplanip 11 de hastaneye gidiyo kanlar ogleden sonrada cikyo die bilmiyom ama blki sonradan degsmis olblir
Yalovadayım. Aile hekiminde verdim. Kanları toplayıp labarotuvara gönderiyor olabilirler.e-nabızdan takip ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?