Aa o zaman bu gecmezse alayım yarin canım. Çok sağol.
Insallah güzel sonuçların olur.Merhabaevet ovulasyon testi yapiyorum. Gec yumurtlama oluyor bende. Bugun 15.gunumdu test yaptim hala silik. Bakalim 18. Gunume kadar yolu var, hayirlisi olsun.
8. Gün bildiğin opak beyazdı. Ben iğne etkisini çabuk atıyorum galiba. Çünkü 11.gün kan veriyorum 2 aydır. 0.0 hep. Yani biraz da olsa dalgalanma olması lazim bence ne bileyim sıfır küsür bile çıkmıyo.Rica ederim ☺ bende bir soru sorayım sana, iğneden kaç gün sonra ikinci çizgin kaybolmuştu. Ben 10. güne girdim bugün çok çok silik çıktı
Insallah güzel sonuçların olur.Aramıza hoşgeldin.
Ama benim durumumla kıyaslayıp yine de 2. Çizgi için ümıtlenme birinin 12. Güne kadar çıkmıs 13.gün negatifi görmüs. Ama inşallah sen negatifi görmezsin.Rica ederim ☺ bende bir soru sorayım sana, iğneden kaç gün sonra ikinci çizgin kaybolmuştu. Ben 10. güne girdim bugün çok çok silik çıktı
Akıllı adam ama di mi.
Aaa benim kocam da kova valla hiç sinirli değil çok sakin çok uyumlu çok akıllı maşallahAkıllı adam ama di mi.
Ama benim durumumla kıyaslayıp yine de 2. Çizgi için ümıtlenme birinin 12. Güne kadar çıkmıs 13.gün negatifi görmüs. Ama inşallah sen negatifi görmezsin.
Ay benimki de kavga etmez tartışmaz susar çıldırtır.evet akıllı ve fazla sabırlı bazen sabrı beni deli ediyor
Benimki de efendilik timsali.Aaa benim kocam da kova valla hiç sinirli değil çok sakin çok uyumlu çok akıllı maşallah
Hahahha aynen bende öyle gerçekten azlan burcu okarak başının etini yiyebiliyorumBenimki de efendilik timsali.Deli olan benim farkedildiği üzre.
Ya kızım allaşkına biriniz hamile olun. Var ya burdan hamile çıkartamazsak yeni topiği ben açmam bi daha uğurlu gelmedim diye.Bende 12. günden sonra kesin sonuç alırım diye düşünüyorum ama yine de merak ettim. Zaten 2 gün önce yaptığım daha belirgindi, bugünki hayalet çizgi gibiydi fotoğrafta gözükmüyor hatta iğnenin etkisidir muhtemelen yine. İnşallah koyulaşır ama çok da umutlu değilim bu aydan bende. Tekrar mart topiğinde buluşucaz gibi görünüyor ☺
Cok iyi anlıyorum seni bacımAy benimki de kavga etmez tartışmaz susar çıldırtır.
Ya kızım allaşkına biriniz hamile olun. Var ya burdan hamile çıkartamazsak yeni topiği ben açmam bi daha uğurlu gelmedim diye.
Yok yok yenilenecez. Yenilik iyidir. Yeni kişiler de gelir belki hem.Söz olursam ayağımı sürtücem peşimden gelin diyeyenisini açmayız burdan devam ederiz olmadı napalım
Bu ay değilsem bağdaş kurcam grubaYa kızım allaşkına biriniz hamile olun. Var ya burdan hamile çıkartamazsak yeni topiği ben açmam bi daha uğurlu gelmedim diye.
Tesyinizi yapın kasım annelerine uğurlayacağız sizi.Yarın test yapıcam inşallah hayırlısıyla ben başlatırım
İnşallah güzel haberle gelirsin mutlaka yaz merak ederimYarın test yapıcam inşallah hayırlısıyla ben başlatırım
Ben de bugün gittim ona.Bu ay değilsem bağdaş kurcam grubaYa şaka maka adet mi olcam yoksa bebiş mi bu sancıları veriyor bilmiyorum fena kasık sancım var Bugün eltilerin savaşında bebek beklentisi vardı ne kadar kendime benzettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?