Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba evet ovulasyon testi yapiyorum. Gec yumurtlama oluyor bende. Bugun 15.gunumdu test yaptim hala silik. Bakalim 18. Gunume kadar yolu var, hayirlisi olsun.
Insallah güzel sonuçların olur. Aramıza hoşgeldin.

Rica ederim ☺ bende bir soru sorayım sana, iğneden kaç gün sonra ikinci çizgin kaybolmuştu. Ben 10. güne girdim bugün çok çok silik çıktı
8. Gün bildiğin opak beyazdı. Ben iğne etkisini çabuk atıyorum galiba. Çünkü 11.gün kan veriyorum 2 aydır. 0.0 hep. Yani biraz da olsa dalgalanma olması lazim bence ne bileyim sıfır küsür bile çıkmıyo.

Rica ederim ☺ bende bir soru sorayım sana, iğneden kaç gün sonra ikinci çizgin kaybolmuştu. Ben 10. güne girdim bugün çok çok silik çıktı
Ama benim durumumla kıyaslayıp yine de 2. Çizgi için ümıtlenme birinin 12. Güne kadar çıkmıs 13.gün negatifi görmüs. Ama inşallah sen negatifi görmezsin.

Ama benim durumumla kıyaslayıp yine de 2. Çizgi için ümıtlenme birinin 12. Güne kadar çıkmıs 13.gün negatifi görmüs. Ama inşallah sen negatifi görmezsin.

Bende 12. günden sonra kesin sonuç alırım diye düşünüyorum ama yine de merak ettim. Zaten 2 gün önce yaptığım daha belirgindi, bugünki hayalet çizgi gibiydi fotoğrafta gözükmüyor hatta iğnenin etkisidir muhtemelen yine. İnşallah koyulaşır ama çok da umutlu değilim bu aydan bende. Tekrar mart topiğinde buluşucaz gibi görünüyor

Ya kızım allaşkına biriniz hamile olun. Var ya burdan hamile çıkartamazsak yeni topiği ben açmam bi daha uğurlu gelmedim diye.

Ya kızım allaşkına biriniz hamile olun. Var ya burdan hamile çıkartamazsak yeni topiği ben açmam bi daha uğurlu gelmedim diye.

Söz olursam ayağımı sürtücem peşimden gelin diye yenisini açmayız burdan devam ederiz olmadı napalım

Bu ay değilsem bağdaş kurcam gruba Ya şaka maka adet mi olcam yoksa bebiş mi bu sancıları veriyor bilmiyorum fena kasık sancım var Bugün eltilerin savaşında bebek beklentisi vardı ne kadar kendime benzettim

Bu ay değilsem bağdaş kurcam gruba Ya şaka maka adet mi olcam yoksa bebiş mi bu sancıları veriyor bilmiyorum fena kasık sancım var Bugün eltilerin savaşında bebek beklentisi vardı ne kadar kendime benzettim
Ben de bugün gittim ona. Bebek küvezde benim gözler doluyor filan... Biri görecek diye çok korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…