- 17 Şubat 2020
- 26
- 16
- 3
- 31
Yazarım tabi inşallahİnşallah güzel haberle gelirsin mutlaka yaz merak ederim
Hayırlısıyla bakalım inşallahTesyinizi yapın kasım annelerine uğurlayacağız sizi.
Kaçı? Ben 04.10.1991
Yıl da mı aynıBende 4 ekimde doğdum
Hem burcum hemde yükselen burcum terazi
Yap valla yoksa eğer rahat beklersin regli. Ben iğnenin 11.günü günü kan verdim baktım olmamış rahatladım. Öğrenmeseydim minimum 4-5 gün daha acaba oldu mu acaba regl gecikacak mi diye stres olmaya devam edicektim.Off zaman geçmiyo. Mide bulantım var. Biliyorum daha erken bulantı için. Bata 4 gün kala erken gebelik testi yapsam mi
Bence yapma ben yaptım bozdum moralimi ruh gibi gezdim o gün gerek yok bekle benceOff zaman geçmiyo. Mide bulantım var. Biliyorum daha erken bulantı için. Bata 4 gün kala erken gebelik testi yapsam mi
Yıl da mı aynı
Kapatćam ben topiği filan kimseye uğur getiremedi halaYok canım ecük büyüğüm senden
4 ekim 1986'lıyım ben ama kimse 33 olduğuma inanmıyo
Geçenlerde benim açtığım bi konuya da yazmıştın ordan hatırladım seni topiğin hayırlı olsunbenimde bi topiğim var 1 senedir ordayım arada gel çayımı iç
Kapatćam ben topiği filan kimseye uğur getiremedi halaben yazmışımdır. Her yere yazarım ben yaparım öyle şeyler. Senin topiğin hangisiydi canım.
Ay orda kaybolup geri çıktım ben. Maaşallah çok kalabalıksınız.Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤
Burası canım çok renklidir topiğim
Bugüne kadar nice kişiler hamiş kaldı
çoğunu doğurttuk bi biz kaldık
Herzaman beklerim
Ay orda kaybolup geri çıktım ben. Maaşallah çok kalabalıksınız.Ama geleceğim.
Üzülmeyin ALLAH büyük vardır bi hayırSabaha kadar uyuyamadım test için ama ne yazık ki olmadı hayırlısı ..
Ekliyorummm.Kızlar beni de ekleyin aranıza bir kaç kere yazdım bu topiğe bat 29 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?