- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 53
- 28
Belki de yumurtan mı çatlamadı acabaGünaydın Kızlar ben bu ay ovulasyon takibi yaptım tam pik olmadı hiç yakın gibi oldu birbirine ben mi kullanamadım anlamadım ovulasyon takibi yapan var mı aranızda
Bilmiyorum ama çatlaması için önce koyu çıkıp silinmesi gerekiyor diye biliyorum ben benim çok koyu olmadıBelki de yumurtan mı çatlamadı acaba
Hoşgeldinkızlar günaydın beni de ekleyin aranıza. Benim en son adet 6 şubat. Adetin 5.günü femara kullanmaya başladım günde bir adet. Adetin 12.günü yani 17 şubatta bir adet sağda 21 mm boyutunda yumurtam oluştu ve iğne oldum. Ne zaman test yapayım sizcebu arada önceden klomen kullanmıştım günde 2 adet 17.gün iğne olmuştum tutmamıştı femara daha etkili bir ilaç gerçekten
Var ben yaptım 3 gün pik oldu 1 gün çatlamaGünaydın Kızlar ben bu ay ovulasyon takibi yaptım tam pik olmadı hiç yakın gibi oldu birbirine ben mi kullanamadım anlamadım ovulasyon takibi yapan var mı aranızda
hoşbuldum canım topiğin hepsini okudum, inşallah allah en kısa sürede hepimize bebiş nasip eder. Ben geçen ay rahim filmi çektirdim ondan sonra femarayla ilk ayım umutluyum bakalımHoşgeldinBen iğnenin 11.günu kan vermiştim bekleyemeyip, sonuç 0.0. Idrar testinde 12.güne kadar pozitif gören 13.gün negatif olan var. Idrar icin 13 14 gün beklemek gerekiyor.
Bilmem ama insallah gelişirhoşbuldum canım topiğin hepsini okudum, inşallah allah en kısa sürede hepimize bebiş nasip eder. Ben geçen ay rahim filmi çektirdim ondan sonra femarayla ilk ayım umutluyum bakalımbir de doktor 12-13 mm boyunda gelişmekte iki yumurtan daha var dedi. İğne olmama rağmen onlar da gelişir mi tekrar
hiç korkma olasılığı arttırıyor mesela ben klomen kullandım olmadı rahim filminde sağ tarafımda yapışıklık varmış o açıldı. şimdi doktorum değerlendirelim bu süreci dedi. Rahim filminde birşey çıkmasa bile ihtimal artıyormuşBilmem ama insallah gelişirbende de sıra rahim filminde Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin.
bende buay cektircm filmihiç korkma olasılığı arttırıyor mesela ben klomen kullandım olmadı rahim filminde sağ tarafımda yapışıklık varmış o açıldı. şimdi doktorum değerlendirelim bu süreci dedi. Rahim filminde birşey çıkmasa bile ihtimal artıyormuş
Sen anestezili mi yaptırdın canım? Ben regl bekliyorum henuz bulunduğum sehirde ne var ne yok araştırmadım. Belki uygun fiyatlı anestezili çeken yer varsa istanbula filan da gidebilirim bilemiyorum hiç kafamda plan yok ne yapsam ne etsem.hiç korkma olasılığı arttırıyor mesela ben klomen kullandım olmadı rahim filminde sağ tarafımda yapışıklık varmış o açıldı. şimdi doktorum değerlendirelim bu süreci dedi. Rahim filminde birşey çıkmasa bile ihtimal artıyormuş
yok kuzum istanbulda echomar şişlide yeni c kollu cihazlarla çektirdim. acısı inan 3 dk filan sürdü o da bana ikinci ilacı verdiler sağ taraf yapışık diye orda sızı oldu. tavsiye ederimSen anestezili mi yaptırdın canım? Ben regl bekliyorum henuz bulunduğum sehirde ne var ne yok araştırmadım. Belki uygun fiyatlı anestezili çeken yer varsa istanbula filan da gidebilirim bilemiyorum hiç kafamda plan yok ne yapsam ne etsem.
hayırlısı canım senle konuşmuştuk galiba femara kullanmıştın sen debende buay cektircm filmi
Ay birine daha rahmin incelmiş demiş ve ara verdirmişlerdi. Inşallah mucizen olsun güzel yumurtların.Kızlar bugün kontrolüm vardı. sağda ve solda kocaman olmuş iki yumurta gelişmiş ama çatlama iğnesi yapmadı dün değerlendirmiştik. Cuma ve Pazarda değerlendirin dedi. Yumurtalar çok güzel döllense bile tutunması çok zor rahim duvarın çok ince 4.1 dedi Cumartesi bir daha çağırdı kontrol edip ilaç yazacak sanırım. Dua edin bana da kızlar
Orayı daha önce de önermişlerdi.yok kuzum istanbulda echomar şişlide yeni c kollu cihazlarla çektirdim. acısı inan 3 dk filan sürdü o da bana ikinci ilacı verdiler sağ taraf yapışık diye orda sızı oldu. tavsiye ederim
Senin ki çok netmiş benim hiç böyle olmadıM Mercan9094 bak canım 3 gün böyleydi saniyesinde iki çizgide kıpkırmızı ilerledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?