Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay birine daha rahmin incelmiş demiş ve ara verdirmişlerdi. Inşallah mucizen olsun güzel yumurtların.
Bana ara ver demedi canım. Öncelikle klomende inceltmiş olabilir bir daha klomen kullanmayacağız dedi sen yineden değerlendir cumartesi gel bir daha bakacağım ve ilaç yazacağım dedi belki döllenir ve ilaçla kalınlaşırsa inşallah bir umut canım.

Bu arada sen hangi şehirdesin canım bende Şişli Echomarda çektirdim 20 Ocakta ve kesinlikle max 2 dk sanki adet olacakmışsın gibi sancı oluyor sonra geçiyor. Boşu boşuna narkoz almaya değmez canım. Eğer yakınsan kesinlikle tavsiye ederim. Ben adetin 10. günü çektirmiştim.

Yalovadayım. Ama hala araştırmadım burdaki hastaneleri c kollu var mı yok mu sormadım. Regl başlasın arayacağım olmazsa echomarada gidebilirim. Anestezi gereksiz yere bende istemiyorum mümkünse.

Yalovadayım. Ama hala araştırmadım burdaki hastaneleri c kollu var mı yok mu sormadım. Regl başlasın arayacağım olmazsa echomarada gidebilirim. Anestezi gereksiz yere bende istemiyorum mümkünse.
anestezi alinca nolckkki hem duymayacan bence alinabilir

İnşallah yakın çevrende bulursun. Bulamazsan bile yakınmışsın canım Echomarın birde Kadıköy şubesi var sanırım canım o daha yakın dersen bir araştır bakalım.

Günaydın Kızlar ben bu ay ovulasyon takibi yaptım tam pik olmadı hiç yakın gibi oldu birbirine ben mi kullanamadım anlamadım ovulasyon takibi yapan var mı aranızda
Ben de ilk kez kullanacağım ama bayağı araştırdım, sıvı alımını kestiniz mi bir kaç saat öncesinden? Sıvı alımı olduğunda idrar dilüe olduğu için lh daha düşük çıkıp tam sonuç göstermeyebiliyormuş

Yaptığım tek şey beklemek folik asit bile kullanmıyorum
Bnde öyleyim kuzum hiç bişe yapmiom bakalım olur diye umutluyum inşallah 1 çocuğum var normal oldu ilk denemenizde hemde bakilm 2.icin başladık çalışmalara ama.simdilik.bisey yok 2aydr korunmuyoz adette olmadım hiç hamikede değilim anlamadm bu neyin nesi

yok kuzum istanbulda echomar şişlide yeni c kollu cihazlarla çektirdim. acısı inan 3 dk filan sürdü o da bana ikinci ilacı verdiler sağ taraf yapışık diye orda sızı oldu. tavsiye ederim
Aynı yerde çektirmişiz canım benimde sağda vardı aynen dediğin gibi sızı oldu geçti.

İnşallah yakın çevrende bulursun. Bulamazsan bile yakınmışsın canım Echomarın birde Kadıköy şubesi var sanırım canım o daha yakın dersen bir araştır bakalım.
Ben anadolu yakasındayım diye sormuştum orda yoktu canım. ama üzerinden zaman geçti belki değişmiştir merve

Kızlar bişey sorcam size yumurtlama sonrası sayıyoruz ya hani gün ilk yumurtladığımız günden itibaren mi sayıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…