Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim bat 26 subat 6 gun kaldi dayanamadim sabah test yaptim negatif diger aylardan garip bir sekilde sol kasikta oturup kalkarken agri oluyor daha onceki aylarda boyle bir durum yoktu

benim bat 26 subat 6 gun kaldi dayanamadim sabah test yaptim negatif diger aylardan garip bir sekilde sol kasikta oturup kalkarken agri oluyor daha onceki aylarda boyle bir durum yoktu
Maalesef psikolojik olabiliyor öyle şeyler. benim de yasamadigim belirti kalmadi ama hala nasip olmadi. ama insallah senin test yanilmistir.

Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Bir arkadaşım öyle yaptı çünkü kocası çocuk istemiyordu evlilik bitiyordu.Şimdi oğlu var gayet iyiler.
Spermi prezevatiften mi almıs? Ay her seferinde de nasıl becermiş. Nasip işe valla biz de uğraşıp duruyoz anca.

Kizlar catlama ignesi olup 8.9. Gun neler yaşadınız bnm dun ve bugun kasik agrim sancim var ama dayanilmayacak kdr degil hatta ara aragectigi oluyo ve goguslerim gercekten cok agriyo ve aciyo bati bilmiyom bnmki basina buyruk takiliyo 5 gun sonrada gelebilir 12 gün sonra da gelebilir neyse bu blirtileri yasadiniz psikolojik degil eminim cunku gebelikten dha onmli mevzularimizda var gebelik aklima bile gelmiyo neyse acaba igneden hormonlar tavan ypyobilym ama yavas yavas gececeginebnmki gittikce artiyo

Kızlar bugün kadın doktoruna gittim hamile değilim kasıklarımda kasılma varmış bu yüzden tüm o belirtiler olmuş bende hamilelikten sanmıştım

Nasip kısmet işi mi desem bilemiyorum artık. Biz evlendigimizden beri hiç korumadık arkadaşım doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldı biz çocuğu anca sokakta görüyoruz. Nasıl imreniyorum hamile kadınlar gördüğümde anlatamam. Görümcem emzirirken hamile kaldı doğum yaptı. Olması için illa istemememiz mi lazım onu da anlamadım. Olmuyor yani olmayınca olmuyor işte. Hayırlısı böyleymiş demek diyorum artık umudum da kalmadı uğraşacak gücüm de kalmadı... allahım isteyenlere nasip etsin güzel kokulu bebekler inşallah...

Amin hepimize ins

Benim de ağrıyodu canım belirgin bir sekilde sol taraf. Hatta reglde filan da ağrı çeken biri olmadım ben hiç. Ve tamamen psikolojik. Bak negatifi gördüm kalmadı ağrı filan.

Kızlar bugün kadın doktoruna gittim hamile değilim kasıklarımda kasılma varmış bu yüzden tüm o belirtiler olmuş bende hamilelikten sanmıştım
Olsun ama sen bir gün hamile olirsan kesin bir iki ay regl olacaksın. Öyle bekliyosun çünkü.

Ben de bugünlerde tedaviye ara verme fikrindeyim hsg cekilcem eğer yoksa sorun kendi haline bırakabilirim bir süre. Bence de tamamen stresten olmuyor.

Kendimi bildim bileli 28 günde bir adet olurum hiç düzensizlik sıkıntı yaşamadım. Ergenliğimden beri kist vs sorunum dahi olmadı... Tam tersine sürekli düzensiz olan arkadasım evlendigi ay hamile kaldı. Bu iste bi terslik var belki de eşimin spermlerindedir sorun ne biliyim yaa insan sinir oluyo senden sonra evlenip hamile kalanları görünce nefis işte..

Vallahi hepimiz aynı durumdayız. Sabır imtihanındayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…