Benden istenmedi diye biliyorum ama tahlil sonuçlarına bakıcam içinde E2 yazıyor mu diyeE2 estodiol diye bir şeymiş. Östrojen seviyesi galiba. Bakılmıştı ama 2 ay sonra tekrar bakmak istedi. Sizden istenmedi mi? İlaca bağlı yükselebiliyormus öyle anladım ben araştırınca
Bende standart 3 hormona bakıldı prolaktin filan. Sende pko filan mı vardı?E2 estodiol diye bir şeymiş. Östrojen seviyesi galiba. Bakılmıştı ama 2 ay sonra tekrar bakmak istedi. Sizden istenmedi mi? İlaca bağlı yükselebiliyormus öyle anladım ben araştırınca
Yooo hiçbir şey yok.Bende standart 3 hormona bakıldı prolaktin filan. Sende pko filan mı vardı?
Aman bacım bu doktorlar hep bi ayrı kafadaYooo hiçbir şey yok.
Bilmem ki canım yarın çıkacak sonuç bakalım ona göre verecek mi değiştirecek mi yoksa bu ay dinlen mi dicem ben de meraktayımAman bacım bu doktorlar hep bi ayrı kafadabunlara baktıktan sonra ne yapacakmış? Yine mi klomen?
8.gün kaybolmuştu canısı.Merveee iğnenin 7. Günü çizgi baya silikleşmiş senin hangi gün silikleşmişti
O zaman bu ay regliyi bekliyim ben8.gün kaybolmuştu canısı.
Canımın içi bu 2.çizgi kaybolmayacak diye bir durum yok ki. Eğer bebişin senleyse şu an henüz yerleşiyordur. Kanda yükselecek hormonlar sonra idrarda yükselecek derken şimdiden idrar testine çıkma imkânı yok. Birinin 12.güne kadar 2. Çizgi hep çıkmış sonra 13.gün negatif.O zaman bu ay regliyi bekliyim ben
Ya biliyosun ben bu ay belirti aramıyorum aramıycam diye de söz verdim kendime iki gün önce gece midem bulandı bugün de sağ bacağımda ve sağ ayağımda uyuşma var dur dedim test yapayım ikinci çizgi çıkacak mı hoş çıktı ama silik çıktı sende öyle yazınca regliyi bekliyim diye düşündümCanımın içi bu 2.çizgi kaybolmayacak diye bir durum yok ki. Eğer bebişin senleyse şu an henüz yerleşiyordur. Kanda yükselecek hormonlar sonra idrarda yükselecek derken şimdiden idrar testine çıkma imkânı yok. Birinin 12.güne kadar 2. Çizgi hep çıkmış sonra 13.gün negatif.Idrar testi için 12.gün sonrasını bekle.
E2 yi rahmin kalınlığı diye biliyorum canim eğer yanlış bilmiyorsamBenden istenmedi diye biliyorum ama tahlil sonuçlarına bakıcam içinde E2 yazıyor mu diye
Aramıyosun ama geliyo belirtiler. İğne ilk 10 gün bende inanılmaz ateş basması yapıyor mesela. Yani normal sayılamayacak bir şey yaşıyorum. Evin içinde soyun giyin modunda. Kasıktaki ağri da bir değişikti. Uykusuzluk da vardı. Neler neler... ama regl bekleyeyim diye düşünme. Zaten varsa 12.günden sonra belli olacak. Tekrar test yap.Ya biliyosun ben bu ay belirti aramıyorum aramıycam diye de söz verdim kendime iki gün önce gece midem bulandı bugün de sağ bacağımda ve sağ ayağımda uyuşma var dur dedim test yapayım ikinci çizgi çıkacak mı hoş çıktı ama silik çıktı sende öyle yazınca regliyi bekliyim diye düşündüm
Sen yazınca aklıma geldi Şimdi baktım testlere aralık ayında yapılmış.20,17 çıkmış sonucumE2 yi rahmin kalınlığı diye biliyorum canim eğer yanlış bilmiyorsam
Tamam öyle yaparım kuzum ben de bahsettiğim şeyler oldu başka da bişey olmadı ama umudum hala var umutla bekliycemAramıyosun ama geliyo belirtiler. İğne ilk 10 gün bende inanılmaz ateş basması yapıyor mesela. Yani normal sayılamayacak bir şey yaşıyorum. Evin içinde soyun giyin modunda. Kasıktaki ağri da bir değişikti. Uykusuzluk da vardı. Neler neler... ama regl bekleyeyim diye düşünme. Zaten varsa 12.günden sonra belli olacak. Tekrar test yap.
Çikan sonucun kagitta hangi aralikta olmasi gerektiği de yazıyordur canim benim mesela regliyken yumurtlama zamaninda reglin 2 yada 3. Gunu yatırdıysan regli aralığına bak canim benimSen yazınca aklıma geldi Şimdi baktım testlere aralık ayında yapılmış.20,17 çıkmış sonucum
Reglime 6 gün kala yapılmış baktım tarihlereÇikan sonucun kagitta hangi aralikta olmasi gerektiği de yazıyordur canim benim mesela regliyken yumurtlama zamaninda reglin 2 yada 3. Gunu yatırdıysan regli aralığına bak canim benim
Canim sen niçin hap kullanıyordun ve doktor 3. Ayi olacak deyip senden bunun tahlilini istedi ? Eğer rahmin kalinligi icinse onun icin bitkisel seyler var onlardan faydalan hap kullanma yine de tabi kendin bilirsin.Sen yazınca aklıma geldi Şimdi baktım testlere aralık ayında yapılmış.20,17 çıkmış sonucum
Kagidini atma sansin varsa at bakiyim canim benim elimden geldigince yardimci olurum. Her hastanenin deger araligi degisiyor ondan birsey diyemiyorum.Reglime 6 gün kala yapılmış baktım tarihlere
Yeniden bi gebelik testi yap bence canım regl olmadıysanKızlar selam, durum güncellemesi yapayımbat bugündü benim regl gelmedi hâlâ olmadım. Günü gününedir regl pek oynamaz normalde aslında. Ama hamilelik de olduğunu sanmıyorum çünkü 2 gün önce erken gebelik testinde çıkmamıştı. Yumurtlamam da 6’sıydı. Olsa çıkardı herhalde testte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?