- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
Yok ya adet olmadan hamile olduğumu öğrenim inşaallah diğer türlü çok sıkıntı oluyo banaOlsun ama sen bir gün hamile olirsan kesin bir iki ay regl olacaksın. Öyle bekliyosun çünkü.
Bizim gelin yumurtlama takvimine göre hamile kaldı bugün oda doktora geldi şükür kese oluşmuşVallahi hepimiz aynı durumdayız. Sabır imtihanındayız.
Kimse kusura bakmasın ama o olay benim nezdimde tam bir manyaklık saçmalık. Tamam istiyoruz olmuyor da onu yapacağın kadar git doktora adam akıllı işin ehli yapsın.Kızlar şırınga ile hamilelik olayını duydunuz mu?
Dur canım sakin ol. Ben de ilk defa duydum. Yani dediğim gibi biz normal yolla yapamıyoruz afedersin ufacık şırınga nereye kadar ulaşacak? Amaan.Kimse kusura bakmasın ama o olay benim nezdimde tam bir manyaklık saçmalık. Tamam istiyoruz olmuyor da onu yapacağın kadar git doktora adam akıllı işin ehli yapsın.
Ayrıca yaptım oldu diyorlar ya denk gelmiş şaşılacak bi şey de değil çünkü spermler vajinaya bir şekilde girdikten sonra ilerleme hızları var ilerleyip dölleyebilir. Normal yoldan hiçbir farkı yok pardon şu farkı var yanlış bişey yapıp kendine rahmine zarar verip yaralayabilirsin. Şırınganın içinde hava varsa daha da fenası olabilir. İnsanların başlarına ne geliyorsa böyle ilim bilimden uzaklaştıklarından geliyor zaten.. Daha çok şey diyesim var da neyse sustum
Bilmiyorum ama stresten uzaklaşmak için hiç değilse önümüzdeki aylarda korunmak bile mantıklı geliyor su an.Ben de bugünlerde tedaviye ara verme fikrindeyim hsg cekilcem eğer yoksa sorun kendi haline bırakabilirim bir süre. Bence de tamamen stresten olmuyor.
Stres yaptıysan canım adet gününe de etkisi oluyor yapmayalım ama elde değilKızlar selam, durum güncellemesi yapayımbat bugündü benim regl gelmedi hâlâ olmadım. Günü gününedir regl pek oynamaz normalde aslında. Ama hamilelik de olduğunu sanmıyorum çünkü 2 gün önce erken gebelik testinde çıkmamıştı. Yumurtlamam da 6’sıydı. Olsa çıkardı herhalde testte.
Hımm evet onun etkisidir büyük ihtimalle stressiz olmuyor olamıyorStres yaptıysan canım adet gününe de etkisi oluyor yapmayalım ama elde değil
Benim geçen ay öyle oldu bata 4 gün kala kan testi yaptırdım dayanamayıp 0.0 cıktı. 3-5 bir şey çıksaydı bari. Sonra reglim 5 gün gecikince kan testi yanlış kesin diyecek duruma gelmiştim artık. Sonra adet oldum ama altıncı gün. Insan paranoyak oluyor gerçekten allah sabır versin hepimizeHımm evet onun etkisidir büyük ihtimalle stressiz olmuyor olamıyorAma 2 gün önce testte çıkmayınca ehhh olmadıysa olmadı napim dedim bi koyverdim de tabii tüm ay ki stresim yetmiştir
Bende bugün çatlatma iğnesi oldum işe yarayan var mı ?Topiğimiz herkese hayırlı olsun. Hepimize uğur getirsin.
7 şubatta çatlatma iğnemi oldum bekliyorum.
Bat tarihlerimizi yazıyorum. Hep birlikte bekleyelim heyecanla.
@Eddaak 11 Şubat
@Minikmucizemmmmmm 14 şubat
@Nimet yardim 14 şubat
@byzhnm 14 şubat
@Vizeci06 15 şubat
@Mukaddes hatun 15 şubat
@benarya 15 şubat
@Birdfamily5757 16 şubat
@Etatli 17 şubat
@Varsayoksaoglum 19 şubat
@Dasmeer 20 şubat
-bridget- 20 şubat
@Ahenfatma 20 şubat
@Turkuazkizz 20 şubat
@yazasimvar 21 şubat
merve 21 şubat
Optimussprime 21 şubat
@Yeliz0555 21 şubat
@Bihtercik 22 şubat
@Luniss 23 şubat
@Saricicek97 23 şubat
@Glsnaytc 23 şubat
@reddress 24 şubat
@Nurrn 25 şubat
@Yenigelinn44 25 şubat.
@Oyku1414 26 şubat
@Hufezaa 27 şubat
@Maisiyah345 28 şubat
@Pembeayicik1234 28 şubat
@Tokerrr 29 şubat
@Dimitra85 a85 29 şubat
@Edifar 3 mart
@enbisevdigim mart
@UykucuPanda18 4 mart
Jamie35 5 mart
@Susi96 6 mart
kremalikedi edi 6 mart
@BYV 6 mart
@Dalmac47 7 şubat
@pptya87 8 mart
@MoonfacedMom 8 mart
@Efulimm41 8 mart
@rainbow 11 mart
@Selcenfeyza 12 mart
@Masalmina 17 mart
Merhaba, bat nedir ve bende bugün çatlatma iğnesi oldum.Hoşgeldiiiinbenim bat 24 şubat gosteriyo ama ignein 14. Günü 21i oluyo. 21i civarı test yapıcam. Sen dogal yolla mi bekliyorsun canim?
Kızlar selam, durum güncellemesi yapayımbat bugündü benim regl gelmedi hâlâ olmadım. Günü gününedir regl pek oynamaz normalde aslında. Ama hamilelik de olduğunu sanmıyorum çünkü 2 gün önce erken gebelik testinde çıkmamıştı. Yumurtlamam da 6’sıydı. Olsa çıkardı herhalde testte.
Beklenen adet tarihi demek. Evet. igneyle gebe kalan arkadaşlarımız var.Bende bugün çatlatma iğnesi oldum işe yarayan var mı ?
Merhaba, bat nedir ve bende bugün çatlatma iğnesi oldum.
E2 ne testi oluyor canımBenim bugün 3. Günüm doktora gittim kızlar. Benden kan testi istedi Fsh ve E2. Ne alaka anlayamadım. Özellikle ilacın 3. Ayı olacak deyince E2 ne bir bakalım dedi.
Yaa öyle mi hayırlısı o zaman herkesin hakkın da hayırlısı olur inşallahBeklenen adet tarihi demek. Evet. igneyle gebe kalan arkadaşlarımız var.
E2 ne ben de bilmiyorim canısı. Hormonlara filan bakılmamış mıydı?Benim bugün 3. Günüm doktora gittim kızlar. Benden kan testi istedi Fsh ve E2. Ne alaka anlayamadım. Özellikle ilacın 3. Ayı olacak deyince E2 ne bir bakalım dedi.
İğnenin etkisi ortalama 10 gün evet. Benim de sonradan kasık ağrım olmuşti ben de belki gebeliktir diye düşünmüştüm ama olmadı.14 Şubat da çatlatma iğnesi oldum bugün kasık ağrılarım başladı.Geçen ay iğne olduğumda regli olana kadar sürekli ağrı çekmiştim ve aşırı gaz problemi yaşamıştım.Bu ay belirti yok.İğnenin etkisi 10 gün diye biliyorum doğru mu acaba kızlar
Ayy kuzum inşallahİğnenin etkisi ortalama 10 gün evet. Benim de sonradan kasık ağrım olmuşti ben de belki gebeliktir diye düşünmüştüm ama olmadı.inşallah seninki gebeliktendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?