Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kagidini atma sansin varsa at bakiyim canim benim elimden geldigince yardimci olurum. Her hastanenin deger araligi degisiyor ondan birsey diyemiyorum.
Ben ilk dr gittiğimde bir sürü test yaptı.38 yaşındayım Bir buçuk yıllık evliyim ilk klomen verdi reglimin 3. Günü günde 2 tane kullandım sonra yumurtam oluşmuş mu diye baktı ve iğne verdi 16. Günde eski oldum.Bu ay da yine aynı şekilde yapıldı.

Eklentiler

• IMG_0091.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba, ben de gebelik planlıyorum. Bat 9 Mart☺ Umarım bu ay mutlu haberi alırız.

Değerlerin iyi canim benim yumurtlama takibini instagramdan bir gebenin günlüğü ebru ceylan isimli bir kadin var kendi marka ovulasyonunu satıyor ve gercekten ise yarıyor bilmiyorsan diye söylüyorum o kadindan ovulasyon testi alip yumurtlamani kendin takip yap sonra yine doktorunla da görüşmeye devam edersin ama en azindan bazi seyleri kacirmazsin. InsaAllah en yakin zamanda Rabbim yüzünü, yüzümüzü hayirlisiyla güldürsün canim benim

E2 yi rahmin kalınlığı diye biliyorum canim eğer yanlış bilmiyorsam
Aaa öyle mi bak şimdi tam oturdu her şey kafamda cuk diye. Klomen Rahmi inceltebiliyor ya demek ondan görmek istedi afferin kerataya gözüme girdi

Aaa öyle mi bak şimdi tam oturdu her şey kafamda cuk diye. Klomen Rahmi inceltebiliyor ya demek ondan görmek istedi afferin kerataya gözüme girdi
Demek ondan istemiştir. Ama arkadasin attığı sonucu önceden iyiymis insaAllah istediği gibi hersey yolunda gitsin ❤ insan çare için herseyi araştırıyor işte o güzel günler hayirlisiyla sağlıkla bizlerede Nasip olsa❤

Ya ben de instagramdan o bayandan aldım bayadır da kullanıyorum ama içime bi kurt düştü testlerin güvenirliliği konusunda. Doktor takibindeyken kullandığımda mesela doktor çatlamış dediğinde testler anca yumurtlama göstermişti bir ay. Sonraki ay da yumurtlama gösterdi ardından çatlama gösterdi doktora gittiğimde yumurtalar 15 mm bile olmamıştı. Açıkçası güvencimi yitirdim neden böyle oldu kimse de böyle yanlış gösteriyor dememiş ama 2 ay yanlış gösterdi bende resmen

Hatta kadin kendi takibini dahi sağlıyor eğer alirda yaparsan buradan bende yardimci olabilirim. Tabi bahsettiğim kisi bilmiyorsan diye tekrar belirteyim dedim canim benim

Benim de ilaç kullanmadan önce ölçüldü her şey iyiydi canım. Arada tekrar baktı. Senin kaç ay oldu deneyeli, klomen kullanıyor musun?

Aaa gercekten mi ama saat araligin ne zamanlar yapıyorsun mesela canim benim. Ben de yapıyorum yumurtlamadan sonra 14 gun sonra gerçekten regli oluyorum ama seni bilemedim

Aaa gercekten mi ama saat araligin ne zamanlar yapıyorsun mesela canim benim. Ben de yapıyorum yumurtlamadan sonra 14 gun sonra gerçekten regli oluyorum ama seni bilemedim
Hep aynı saatte yapıyorum da ama mesela ilkinde saat 10 da doktora gittim çatlamış dedi. Eve geldim test yaptım çift çizgiydi bariz. Hiç silikleşme yoktu neden öyle olduğunu bir türlü anlayamadım. Ebru ablaya sorayım dedim o da belki bozulur ne cevap verecek ki aman deyip sormadım

Benim de ilaç kullanmadan önce ölçüldü her şey iyiydi canım. Arada tekrar baktı. Senin kaç ay oldu deneyeli, klomen kullanıyor musun?
Bende 10 aydir istiyorum ama daha Nasip olmadi açıkçası doktora da 1 sene olmadan gitmeyi istemiyorum fakat Ocakta hormon tahlili vs tüm kan olsun yaptırdım sonra suan folik asit kullaniyorum 2 aydir öyle iste ayrica tabi Ağustostan veri bitkisel ugraslar yapıyorum. Ayrica doktor da stresten uzak dur dedi olacagi varsa da olmaz dedi kafaya takan biriyim asiri hatta bu ay artik oyle bir kafam dolmustu ki herseyi biraktim Dua ile tevekkülle sabirla bekliyorum suan diger türlü dedigim gibi cabuk etkilenen takan biriyim bu yuzden psikolojikmen stres altina giriyorum belki rahatlarsam kendiliginden olur kafasina girmeye çalışıyorum.

Böyle durumda bence başka doktora da gözük belki doktor sorun simdi her doktorada güvenilmiyor. Bilmiyorum benim arkadaşım önerdi bana ebru ablayi o 1 ay yumurtlama gormemis doktoruna soylemis doktor evet bu ay yumurtlaman yok demis sonraki ay takip yapiyor yine ve hemde doktoruyla yumurtasi gelistigi gun ebru abladan aldigi ovuda koyu bana da atti hatta ve Mayis'ta bebegini alicak hayirlisiyla sağlıkla kucağına insaAllah

Testler ne kadar bende takip ediyorum instada çok tatlı biri. Bu ay olmazsa ondan alayım diyordum

Hatta benim yumurtam catlama gördüğüm gün göğüs hassasiyetim oluyor ki bu benim kendimi bildim bileli regl oluncaya kadar 2 hafta o hassasiyetle yasayan biriydim taki ovu yapip yumurtanin catlama gunu göğüs hassaiyetinin nedenini anladim gercekten de benim oyle oluyor yumurtlamam oluyor çatlıyor göğüsum hassaslasiyor Ekim den beri yapıyorum ama Nasip olmadi iste.. Rabbim büyük ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…