Insulinim yüksek zayflicaksin dediOh oh hadi bakalim.
Diyabet demedi canm insülin yüksekmiş onu dusurcez dedi. Hamilelikte tehlikeliymisGünaydın canım diyabet mi var ?
İyi sevindim. Benim tamamen tesadüf bi şekilde diyabet 1 hastası olduğum ortaya çıktı.Aralık ayında dr gittim bebek yapmak istediğim için kontrol olayım dedim bende haşimotoda var.Orda dr şeker hastasısın sen dedi kendide inanmadı zaten 3 kere kan testi yaptılar.Kilolu biri de değilim.Şeker çıkınca dr en az 2 ay çocuk yapma şekerini 100 altına indirmemiz gerekiyor dedi.Diyabet demedi canm insülin yüksekmiş onu dusurcez dedi. Hamilelikte tehlikeliymis
Rica ederim canim benimcanım benim teşekkür ederim ilgilenecem onunla
InsaAllah bu ay beklediğin tüm güzellikler seni bulsun da gerek kalmasin canim ❤Bu ay laboquick kullandım kaset test aslında memnun kaldım gibi çift çizgiyi aynı koyulukta yakaladım ve değerlendirdik ama ben kendim takiple yaptım bilen birinin takibi tabi daha önemli beklemedeyim bu ayda değilse sipariş vericem gibi
Amin canim benim ❤Amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
İnşallah canım hepimiz. Moral bozmak yokInşallah önümüzdeki ay mucizene kavususrsun canım. Benim de umutlar başka bahara
Canım selam, bana bi yasak koymadılar. 5 günlük antibiyotik verdiler sadece önlem için. Zaten regli bitiminde yaptırmıştım direkt bi iki gün sonra ilişki oldu. Ne zaman yaptıracaksın sen?Kizlar rahim filminden kacgun sonra iliski yasagi var
Dr bana 3 gün ilişki yok dedi antibiyotik verdiKizlar rahim filminden kacgun sonra iliski yasagi var
anladimDr bana 3 gün ilişki yok dedi antibiyotik verdi
Ama rahim filmi çektirip o gün ilişki yaşan kişiler hamile kalabiliyormuş ben yapmadım tabi
Aaa banada dedi 2 ay korun dedi. İnsülin 2.5 altına gelsin dedi. Demek tehlikeli canım dikkat et sende. Bende diyete başladım.. Senin kaçmış şeker ki? 100 de yüksek aslında 80 olması lazım normal şarttaİyi sevindim. Benim tamamen tesadüf bi şekilde diyabet 1 hastası olduğum ortaya çıktı.Aralık ayında dr gittim bebek yapmak istediğim için kontrol olayım dedim bende haşimotoda var.Orda dr şeker hastasısın sen dedi kendide inanmadı zaten 3 kere kan testi yaptılar.Kilolu biri de değilim.Şeker çıkınca dr en az 2 ay çocuk yapma şekerini 100 altına indirmemiz gerekiyor dedi.
Benim açlık şekerim 300 lere yakındı tokluk da 400 lerdeydi.Ben insülin kullanıyorum Hergün oda 100 altına indirdi şimdi sabahları 80 100 arası çıkıyor. Beslenmeme çok dikkat etmem lazım çok etkiliyor hemen yükseliyor. Ayrıca sabah akşam yarım şeker ilacı içiyorum 55 kg dan 52 kg indim maalesef kullandığım ilaç yapıyormuş.Aaa banada dedi 2 ay korun dedi. İnsülin 2.5 altına gelsin dedi. Demek tehlikeli canım dikkat et sende. Bende diyete başladım.. Senin kaçmış şeker ki? 100 de yüksek aslında 80 olması lazım normal şartta
İlişki yasağı şöyle canım 1 ay korunarak ilişkide bulunabilirsin adetten sonra eski düzene dönersin. Çünkü vücudun ilaç aldığı için tehlikeli olabilirmiş bana doktoum öyle demişti.Kizlar rahim filminden kacgun sonra iliski yasagi var
araştırdım herks enfazla 3gun girmedik dedi ben büyük ihtimal 29şubata cektircmİlişki yasağı şöyle canım 1 ay korunarak ilişkide bulunabilirsin adetten sonra eski düzene dönersin. Çünkü vücudun ilaç aldığı için tehlikeli olabilirmiş bana doktoum öyle demişti.
İlk test çatlamışKizlar selam
Dün dr a gittim yumurtamın 18 mm oldgunu bugün yarın catlicagini soyledi dün iliski olmadı dün ovülasyon test yaptım iki cizgi cikti bugün yaptıgım da iki cizgi cikti sizce yumurtam catladı mı ?
1. Test
Eki Görüntüle 2594150
2.test
Eki Görüntüle 2594151
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?