Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diyabet demedi canm insülin yüksekmiş onu dusurcez dedi. Hamilelikte tehlikeliymis
İyi sevindim. Benim tamamen tesadüf bi şekilde diyabet 1 hastası olduğum ortaya çıktı.Aralık ayında dr gittim bebek yapmak istediğim için kontrol olayım dedim bende haşimotoda var.Orda dr şeker hastasısın sen dedi kendide inanmadı zaten 3 kere kan testi yaptılar.Kilolu biri de değilim.Şeker çıkınca dr en az 2 ay çocuk yapma şekerini 100 altına indirmemiz gerekiyor dedi.

InsaAllah bu ay beklediğin tüm güzellikler seni bulsun da gerek kalmasin canim ❤ olmasa yine birde ondan denersin belki o sebep olur

Kizlar rahim filminden kacgun sonra iliski yasagi var
Canım selam, bana bi yasak koymadılar. 5 günlük antibiyotik verdiler sadece önlem için. Zaten regli bitiminde yaptırmıştım direkt bi iki gün sonra ilişki oldu. Ne zaman yaptıracaksın sen?

Aaa banada dedi 2 ay korun dedi. İnsülin 2.5 altına gelsin dedi. Demek tehlikeli canım dikkat et sende. Bende diyete başladım.. Senin kaçmış şeker ki? 100 de yüksek aslında 80 olması lazım normal şartta

Aaa banada dedi 2 ay korun dedi. İnsülin 2.5 altına gelsin dedi. Demek tehlikeli canım dikkat et sende. Bende diyete başladım.. Senin kaçmış şeker ki? 100 de yüksek aslında 80 olması lazım normal şartta
Benim açlık şekerim 300 lere yakındı tokluk da 400 lerdeydi.Ben insülin kullanıyorum Hergün oda 100 altına indirdi şimdi sabahları 80 100 arası çıkıyor. Beslenmeme çok dikkat etmem lazım çok etkiliyor hemen yükseliyor. Ayrıca sabah akşam yarım şeker ilacı içiyorum 55 kg dan 52 kg indim maalesef kullandığım ilaç yapıyormuş.

Kizlar rahim filminden kacgun sonra iliski yasagi var
İlişki yasağı şöyle canım 1 ay korunarak ilişkide bulunabilirsin adetten sonra eski düzene dönersin. Çünkü vücudun ilaç aldığı için tehlikeli olabilirmiş bana doktoum öyle demişti.

İlişki yasağı şöyle canım 1 ay korunarak ilişkide bulunabilirsin adetten sonra eski düzene dönersin. Çünkü vücudun ilaç aldığı için tehlikeli olabilirmiş bana doktoum öyle demişti.
araştırdım herks enfazla 3gun girmedik dedi ben büyük ihtimal 29şubata cektircm
Marti degrlendiremicmmi

Kizlar selam
Dün dr a gittim yumurtamın 18 mm oldgunu bugün yarın catlicagini soyledi dün iliski olmadı dün ovülasyon test yaptım iki cizgi cikti bugün yaptıgım da iki cizgi cikti sizce yumurtam catladı mı ?
1. Test

2.test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…