Benim eşim siparişini veriyor pek hatırlamıyorum ama en son 60 tanesini 100 e mi aldı sanirim ne 20 tanesi 40 30u 60 di sanirim canim bilmiyorum ama zaten whatsapptan yazinca söylüyorlar insaAllah Rabbim sanada hepimize hayırlısiyla sağlıkla nasip etsin tez zamanda❤Testler ne kadar bende takip ediyorum instada çok tatlı biri. Bu ay olmazsa ondan alayım diyordum
Ben ilk
canım benim teşekkür ederim ilgilenecem onunlaHatta kadin kendi takibini dahi sağlıyor eğer alirda yaparsan buradan bende yardimci olabilirim. Tabi bahsettiğim kisi bilmiyorsan diye tekrar belirteyim dedim canim benim
Bu ay laboquick kullandım kaset test aslında memnun kaldım gibi çift çizgiyi aynı koyulukta yakaladım ve değerlendirdik ama ben kendim takiple yaptım bilen birinin takibi tabi daha önemli beklemedeyim bu ayda değilse sipariş vericem gibiBenim eşim siparişini veriyor pek hatırlamıyorum ama en son 60 tanesini 100 e mi aldı sanirim ne 20 tanesi 40 30u 60 di sanirim canim bilmiyorum ama zaten whatsapptan yazinca söylüyorlar insaAllah Rabbim sanada hepimize hayırlısiyla sağlıkla nasip etsin tez zamanda❤
Rabbim umudumuzu kırdırmasın inşallah kuzumBekle tabi. Umutsuzluk en fenası.
Amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahDeğerlerin iyi canim benim yumurtlama takibini instagramdan bir gebenin günlüğü ebru ceylan isimli bir kadin var kendi marka ovulasyonunu satıyor ve gercekten ise yarıyor bilmiyorsan diye söylüyorum o kadindan ovulasyon testi alip yumurtlamani kendin takip yap sonra yine doktorunla da görüşmeye devam edersin ama en azindan bazi seyleri kacirmazsin. InsaAllah en yakin zamanda Rabbim yüzünü, yüzümüzü hayirlisiyla güldürsün canim benim❤
Evet canimAnestezili mi canım?
Hayırlısıyla atlatırsın inşallah. Bize nasıl geçtiğini yazarsın.Evet canim
Insallah canimHayırlısıyla atlatırsın inşallah. Bize nasıl geçtiğini yazarsın.
Bat beklenen adet tarihi canımBende bugün çatlatma iğnesi oldum işe yarayan var mı ?
Merhaba, bat nedir ve bende bugün çatlatma iğnesi oldum.
Inşallah önümüzdeki ay mucizene kavususrsun canım. Benim de umutlar başka baharaKızlar regl 1 gün gecikmeli geldiiii
Yeni bat 20 mart
Günaydın canım diyabet mi var ?Merveeeee nerdesinpolip yokmuş insülinini düşür gel dedi
Günaydın bende geçen ay öyleydim çok dikkat ediyordum baya umutluydum.Bu ay salladımBenim de negatif çıktı sonuç sağlıklı olsun hayırlı vakitte olsunbir garip hissediyor insan hep bebek varmış gibi davrandım spor yapmadım çok diyet yapıyordum onu bile bırakmıştım
Ben de umursamayacağım daha strese girdim yumurta takibi yaptı doktorum Ama devam etmeyeceğim takibe gerçekten strese girdim bu ay Rabbimden hep sağlıklı hayırlı vakitte istedim vardır zamanı yada yokturGünaydın bende geçen ay öyleydim çok dikkat ediyordum baya umutluydum.Bu ay salladımbakalım hayırlısı inşallah yakın zaman da bebişin olur canım
Amin canımBen de umursamayacağım daha strese girdim yumurta takibi yaptı doktorum Ama devam etmeyeceğim takibe gerçekten strese girdim bu ay Rabbimden hep sağlıklı hayırlı vakitte istedim vardır zamanı yada yokturHerkese nasip etsin Allah gönlümüzdeki dünya güzeli bebelere sahip oluruz inşallah hayırlı vakitte
Bıraktım zaten regl bekliyorum ya. Reglden sonra başladım ama sanırım bilemiyorum.Kızcelerrrr dün ben kan testi verdim ama sonuca gidemedimOğlumun öğretmeni ziyaretimize gelmişti geç de gidince bugüne kaldı nasipse.Folata da baktırmak istedim özellikle ben de 10 Aydır aralıklı folik kullandım tedirgin de oldum fazlaysa diye.Merve sen bıraktın mı folik içmeyi canışım
Oh oh hadi bakalim.Merveeeee nerdesinpolip yokmuş insülinini düşür gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?