Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testler ne kadar bende takip ediyorum instada çok tatlı biri. Bu ay olmazsa ondan alayım diyordum
Benim eşim siparişini veriyor pek hatırlamıyorum ama en son 60 tanesini 100 e mi aldı sanirim ne 20 tanesi 40 30u 60 di sanirim canim bilmiyorum ama zaten whatsapptan yazinca söylüyorlar insaAllah Rabbim sanada hepimize hayırlısiyla sağlıkla nasip etsin tez zamanda❤

Bu ay laboquick kullandım kaset test aslında memnun kaldım gibi çift çizgiyi aynı koyulukta yakaladım ve değerlendirdik ama ben kendim takiple yaptım bilen birinin takibi tabi daha önemli beklemedeyim bu ayda değilse sipariş vericem gibi

Amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Kızcelerrrr dün ben kan testi verdim ama sonuca gidemedim Oğlumun öğretmeni ziyaretimize gelmişti geç de gidince bugüne kaldı nasipse.Folata da baktırmak istedim özellikle ben de 10 Aydır aralıklı folik kullandım tedirgin de oldum fazlaysa diye.Merve sen bıraktın mı folik içmeyi canışım

Merveeeee nerdesin polip yokmuş insülinini düşür gel dedi

Benim de negatif çıktı sonuç sağlıklı olsun hayırlı vakitte olsun bir garip hissediyor insan hep bebek varmış gibi davrandım spor yapmadım çok diyet yapıyordum onu bile bırakmıştım

Benim de negatif çıktı sonuç sağlıklı olsun hayırlı vakitte olsun bir garip hissediyor insan hep bebek varmış gibi davrandım spor yapmadım çok diyet yapıyordum onu bile bırakmıştım
Günaydın bende geçen ay öyleydim çok dikkat ediyordum baya umutluydum.Bu ay salladım bakalım hayırlısı inşallah yakın zaman da bebişin olur canım

Günaydın bende geçen ay öyleydim çok dikkat ediyordum baya umutluydum.Bu ay salladım bakalım hayırlısı inşallah yakın zaman da bebişin olur canım
Ben de umursamayacağım daha strese girdim yumurta takibi yaptı doktorum Ama devam etmeyeceğim takibe gerçekten strese girdim bu ay Rabbimden hep sağlıklı hayırlı vakitte istedim vardır zamanı yada yoktur Herkese nasip etsin Allah gönlümüzdeki dünya güzeli bebelere sahip oluruz inşallah hayırlı vakitte

Amin canım inşallah hepimize

Bıraktım zaten regl bekliyorum ya. Reglden sonra başladım ama sanırım bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…