Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ay bikaç gün antibiyotik kullanmıştım o da vajinal kaşıntı yaptı krem sürüyorum test de yapamıyorum tabi bata kaldı 3. Umudum yok cok üşüyorum hasta gibi hissediyorum keyfim kaçtı iyice. Önümüzdeki maçlara bakıcazzz. Zaten benim baska saglık sorunum da var belki de bebegin zamanı değil bilemiyorum

Önemli bir şeyin yok insallah canım.

Bugün bat günüm stres mi etkiledi bilmiyorum gelmedi diken üstünde gibiyim ha geldi ha gelicek ama gele gele akıntı sarı bişey

Hanımlar klomenle birlikte hayıt suyu kullanıp fayda gören oldu muuuuu??

Dasmeer sağda solsa soruyordu bunu canısı belki cevap bulmuştur.
bende araştırıyorum da hayitsuyu faydali diyen var bazisi fsh artirir dedi kararsiz kaldim
Kargomda anneme gelmis hayittohumu siparişetrim yarın alacagim ama yaparmiyim bilemedim
Merve benrahimfilminden sonraya cok umutlandim yaaa

bende araştırıyorum da hayitsuyu faydali diyen var bazisi fsh artirir dedi kararsiz kaldim
Kargomda anneme gelmis hayittohumu siparişetrim yarın alacagim ama yaparmiyim bilemedim
Bak umut hep olmalı zaten yoksa depresif ruh haliyle yaşanmaz be gülüm. İnşallah umutlarının sonucu güzel olacak canım.

araştırdım herks enfazla 3gun girmedik dedi ben büyük ihtimal 29şubata cektircm
Marti degrlendiremicmmi
Yani ilişkiye girersin yine ama korunarak girmek daha iyi olur. Ben 2 doktora danıştım ikisi de bir ay korunarak ilişki olsun dedi sendsie yine doktoruna sorarsın

Ben tek başına kullandığımda işe yaramıştı ama ilaçla beraber nasıl olur tereddütte kaldım.

Yani ilişkiye girersin yine ama korunarak girmek daha iyi olur. Ben 2 doktora danıştım ikisi de bir ay korunarak ilişki olsun dedi sendsie yine doktoruna sorarsın
Bebek isterken gidip prezevatif mi alcaz şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…