- 5 Şubat 2020
- 11
- 1
- 1
- 31
Ama ilk test dündü koyu olan bugünİlk test çatlamış
Bugün bat günümüz ne durumdasın canım bende henüz bisey yok belirtide yokGünaydın ballarım.keyifler iyidir inşqllah.
Önemli bir şeyin yok insallah canım.Kızlar bu ay bikaç gün antibiyotik kullanmıştım o da vajinal kaşıntı yaptı krem sürüyorum test de yapamıyorum tabi bata kaldı 3. Umudum yok cok üşüyorum hasta gibi hissediyorum keyfim kaçtı iyice. Önümüzdeki maçlara bakıcazzz. Zaten benim baska saglık sorunum da var belki de bebegin zamanı değil bilemiyorum
Yok canım önemli değil yıllardır alıştım panik atak anksiyeteÖnemli bir şeyin yok insallah canım.
Zaten alışılarak yaşam sürdürülen rahatsızlıklar. Yıllarca panik atak gelmez ama sonra gelir filan... Allah yardımcın olsun canım.Yok canım önemli değil yıllardır alıştım panik atak anksiyete
Test yok mu evde bacım.Bugün bat günüm stres mi etkiledi bilmiyorum gelmedi diken üstünde gibiyim ha geldi ha gelicek ama gele gele akıntı sarı bişey
Test yok mu evde bacım.Bugün bat günüm stres mi etkiledi bilmiyorum gelmedi diken üstünde gibiyim ha geldi ha gelicek ama gele gele akıntı sarı bişey
Testim varda reglden 5 gün önce erken gebelik yaptım dayanamayıp negatif çıktı moral bozmuştum pazartesi salıya kadar olmazsam kan testi veririmTest yok mu evde bacım.
Hadi hayırlısı insallah.Testim varda reglden 5 gün önce erken gebelik yaptım dayanamayıp negatif çıktı moral bozmuştum pazartesi salıya kadar olmazsam kan testi veririm
Hanımlar klomenle birlikte hayıt suyu kullanıp fayda gören oldu muuuuu??
bende araştırıyorum da hayitsuyu faydali diyen var bazisi fsh artirir dedi kararsiz kaldim
Bak umut hep olmalı zaten yoksa depresif ruh haliyle yaşanmaz be gülüm. İnşallah umutlarının sonucu güzel olacak canım.bende araştırıyorum da hayitsuyu faydali diyen var bazisi fsh artirir dedi kararsiz kaldim
Kargomda anneme gelmis hayittohumu siparişetrim yarın alacagim ama yaparmiyim bilemedim
Merve benrahimfilminden sonraya cok umutlandim yaaa
Yani ilişkiye girersin yine ama korunarak girmek daha iyi olur. Ben 2 doktora danıştım ikisi de bir ay korunarak ilişki olsun dedi sendsie yine doktoruna sorarsınaraştırdım herks enfazla 3gun girmedik dedi ben büyük ihtimal 29şubata cektircm
Marti degrlendiremicmmi
Ben tek başına kullandığımda işe yaramıştı ama ilaçla beraber nasıl olur tereddütte kaldım.bende araştırıyorum da hayitsuyu faydali diyen var bazisi fsh artirir dedi kararsiz kaldim
Kargomda anneme gelmis hayittohumu siparişetrim yarın alacagim ama yaparmiyim bilemedim
Merve benrahimfilminden sonraya cok umutlandim yaaa
Bebek isterken gidip prezevatif mi alcaz şimdi.Yani ilişkiye girersin yine ama korunarak girmek daha iyi olur. Ben 2 doktora danıştım ikisi de bir ay korunarak ilişki olsun dedi sendsie yine doktoruna sorarsın
Yok ya bize hiç korunmayın dedi ama bir iki gün kanamam oldu lekelenme şeklinde o yüzden 2-3 gün sonra yaptıkBebek isterken gidip prezevatif mi alcaz şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?