- 22 Kasım 2019
- 527
- 301
- 33
- 31
Insallah canim ❤Oh oh geçmiş olsun.insallah bu bir vesile olur bir an önce gelir bebişin.
Düşnmüyor vaziyette kal.Kızlar ovitrelle çatlama iğnesi olalı 5 gün bitti. Sağ kasığımda şiddetli bir batma ağrı var, ilk seferde böyle olmamıştım ne kadar devam bu? Bir de yumurtam sağda oluşmuştu acaba döllenme ağrısı mı diye düşünmüyor değilim
amincnm hepimizeBak umut hep olmalı zaten yoksa depresif ruh haliyle yaşanmaz be gülüm. İnşallah umutlarının sonucu güzel olacak canım.
Gerçekten çok üzüldümmm beklemek çok zor biliyorum ama inşallah Mart annesi olacaksın buna inanıyorum sakın moralini bozmaAma üzgün emoji kullanmıyoruz.
Canım senin normal yolla bebeğin olmuş lütfen kafana takma bende bebeğimi 18+1 6 ocakta ölü doğurdum piskolijim çok bozuldu ama yılmadım Allah her şeyin sağlıklısını ve hayırlısını nasip edecek bunu biliyorumYalanci sonuclarada aldanmak istemiyom kafamda deli sorular☹
İnşallah canım doğry zamanı bekliyoruz yapacak bir şey yok.Gerçekten çok üzüldümmm beklemek çok zor biliyorum ama inşallah Mart annesi olacaksın buna inanıyorum sakın moralini bozmabenim eltimin bir yıla yakın bebeği olmadı klomen herşey kullandı sonra olmayacak ne yapayım kafasındayken ikiz hamile olduğunu öğrendik ve şu an iki yaşındalar
Bence iğne etkisi artık geçmiştir. Kan verebilirsin.Kizlar gunaydin herkese ii haftasonlari bugun bnm ignemin 11. Gunu igne yaptigim gunude sayarsak 12 acaba gidip binkan testi versemmi die dusunuyorum ama cok kararsizim
Bence kan ver inşallah vardır bebiş.Günaydın kızlar, bugün iğneden sonraki 12. günüm idrar testini tekrarladım, 2 gün önceki gibi çok silik çıktı. Siz de görebiliyor musunuz?
Üstteki 2 gün önce yaptığım, alttaki yeni olan
Bence kan ver inşallah vardır bebiş.
Günaydın canım seninde güzel hayırlı bi günün olsunGünaydın ballarımGününüz güzel geçsin.
En buyuk korkumGünaydın rüyamda tost gördüm ama nasıl gerçekçi tosttt diye uyandımbu hormonlar beni iyce manyak hale getirdi bide hamileysem ohooo neler yaptırır
O zaman iğne etkisi kuzumDüşnmüyor vaziyette kal.milyon tane belirti yasadım baen 3 ay boyunca yeni yeni belirtiler eklendi birbirine. 5 güne hıc bir belirti olmaz canısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?