Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovitrelle çatlama iğnesi olalı 5 gün bitti. Sağ kasığımda şiddetli bir batma ağrı var, ilk seferde böyle olmamıştım ne kadar devam bu? Bir de yumurtam sağda oluşmuştu acaba döllenme ağrısı mı diye düşünmüyor değilim

Düşnmüyor vaziyette kal. milyon tane belirti yasadım baen 3 ay boyunca yeni yeni belirtiler eklendi birbirine. 5 güne hıc bir belirti olmaz canısı.

Günaydın kızlar, bugün iğneden sonraki 12. günüm idrar testini tekrarladım, 2 gün önceki gibi çok silik çıktı. Siz de görebiliyor musunuz?
Üstteki 2 gün önce yaptığım, alttaki yeni olan

Eklentiler

• 20200222_074817.webp
    11 KB · Görüntüleme: 30
Gunaydın herkese mutlu haftasonları ovulasyon testi ile dun 12.gunumde koyu kırmızıyı gorudm ama daha da koyu olması gerekir diye dusunuyorum dun aksami degerlendırdık bundan sonra pik yapıp ıns catlamasını takip edıcem sogan suyu kuru ve z. Yag da beklemiş kuru incir yiyorum 10.gunumden itibaren de 1 bardak havuc suyu ıcıyorum hayırlısı artık

Kizlar gunaydin herkese ii haftasonlari bugun bnm ignemin 11. Gunu igne yaptigim gunude sayarsak 12 acaba gidip binkan testi versemmi die dusunuyorum ama cok kararsizim

Ama üzgün emoji kullanmıyoruz.
Gerçekten çok üzüldümmm beklemek çok zor biliyorum ama inşallah Mart annesi olacaksın buna inanıyorum sakın moralini bozma benim eltimin bir yıla yakın bebeği olmadı klomen herşey kullandı sonra olmayacak ne yapayım kafasındayken ikiz hamile olduğunu öğrendik ve şu an iki yaşındalar

İnşallah canım doğry zamanı bekliyoruz yapacak bir şey yok.

Kizlar gunaydin herkese ii haftasonlari bugun bnm ignemin 11. Gunu igne yaptigim gunude sayarsak 12 acaba gidip binkan testi versemmi die dusunuyorum ama cok kararsizim
Bence iğne etkisi artık geçmiştir. Kan verebilirsin.

Günaydın kızlar, bugün iğneden sonraki 12. günüm idrar testini tekrarladım, 2 gün önceki gibi çok silik çıktı. Siz de görebiliyor musunuz?
Üstteki 2 gün önce yaptığım, alttaki yeni olan
Bence kan ver inşallah vardır bebiş.

Günaydın rüyamda tost gördüm ama nasıl gerçekçi tosttt diye uyandım bu hormonlar beni iyce manyak hale getirdi bide hamileysem ohooo neler yaptırır

Günaydinlar kizlar yazamadim ama hep okudum eee napiyoruz simdi subat elimizde patladi marta devammi

Günaydın rüyamda tost gördüm ama nasıl gerçekçi tosttt diye uyandım bu hormonlar beni iyce manyak hale getirdi bide hamileysem ohooo neler yaptırır
En buyuk korkum nasil bir istahliyim sana anlatamam normalim bu yani birde hamilelik derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…