Iki gunde iki kat olmali 4 gun olmus bu kadar artmasi normal benceKizlar ben 14 subatta hamile oldugumu yazmıştım burdan. Pazartesi hcg 755di. Dun tekrar yaptirdi doktorum 5700 olmus. Bu artis normal mi iki katindan fazla oluyor sanki
Googleden giriyosan olması lazım.Google ile gırıs yapıyorum
Insallah agzindan bal damladi güldürdün beniİkiz mi ? Acaba
Iki kat hesaplarsam 3000lerde olmasi gerekti o yuzden aklima takildiIki gunde iki kat olmali 4 gun olmus bu kadar artmasi normal bence
Benim matematiğim şahene olduğu için ben öyle hesaplamışım.Iki kat hesaplarsam 3000lerde olmasi gerekti o yuzden aklima takildi
merve ben dasmeer diger hesabim emailinde sikinti var yeni nick aldım haberiniz olsunBenim matematiğim şahene olduğu için ben öyle hesaplamışım.tam iki kat değil ama en az %60 diyorlar galiba
Tamam beybi kaybetme benimerve ben dasmeer diger hesabim emailinde sikinti var yeni nick aldım haberiniz olsun
Ayy hadi inşallahInsallah agzindan bal damladi güldürdün beni
O ignenin yapmadığı şey yok.Kızlar bu iğnenin etkisi aşırı uyku hali yapar mı kafayı nereye koysam da uyusam modundayım.Dışardan geldim 4 de hop koltukta uyumuşumBugün kasık ağrım da yok.
Hahaha matematigine kurbanBenim matematiğim şahene olduğu için ben öyle hesaplamışım.tam iki kat değil ama en az %60 diyorlar galiba
Henüz bu topik için savaşıyorum galiba tek neferim
Insallah 4 marta aldim rndevumu taaa o zamana kdr bekliciiimmm artikAyy hadi inşallahhaberini bekliyorum bak.kalbinden ne geçiyorsa Allah nasip etsin sana inşallah canım sağlıkla gelsinler diyeyim
Hayırlısı canımInsallah 4 marta aldim rndevumu taaa o zamana kdr bekliciiimmm artik
Aynen ya geçen ay başka belirtiler bu ay başka belirtiler inşallah artık fıs olmaz canımO ignenin yapmadığı şey yok.Valla mahvetti beni hep belirtileri yaşa yasa sonrası fıs.
İnşallah bebiştendir.Aynen ya
Aynen ya geçen ay başka belirtiler bu ay başka belirtiler inşallah artık fıs olmaz canım
Yalova.Kızlar bu arada hangi şehirde yaşıyorsunuz
İnşallahİnşallah bebiştendir.
İstanbulKızlar bu arada hangi şehirde yaşıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?