Bende tam tersi eşime dedim diyo sen kahvaltını ben hatırlatmasam yapmazsın nerden çıktı bu tostEn buyuk korkumnasil bir istahliyim sana anlatamam normalim bu yani birde hamilelik derken
Korkuma gidemedim acile pazartesi cesaretim gelirse ins gidermBence iğne etkisi artık geçmiştir. Kan verebilirsin.
14 şubatta iğnemi oldum bekliyorum listede bende varım selamlaaarTopiğimiz herkese hayırlı olsun. Hepimize uğur getirsin.
7 şubatta çatlatma iğnemi oldum bekliyorum.
Bat tarihlerimizi yazıyorum. Hep birlikte bekleyelim heyecanla.
@Eddaak 11 Şubat
@Minikmucizemmmmmm 14 şubat
@Nimet yardim 14 şubat
@byzhnm 14 şubat
@Vizeci06 15 şubat
@Mukaddes hatun 15 şubat
@benarya 15 şubat
@Birdfamily5757 16 şubat
@Etatli 17 şubat
V Varsayoksaoglum 19 şubat
Dasmeer 20 şubat
@miyuuu 20 şubat
@Ahenfatma 20 şubat
@Turkuazkizz 20 şubat
yazasimvar 21 şubat
merve 21 şubat
@Optimussprime 21 şubat
@Yeliz0555 21 şubat
@Bihtercik 22 şubat
@Luniss 23 şubat
@Saricicek97 23 şubat
@Glsnaytc 23 şubat
@reddress 24 şubat
@Nurrn 25 şubat
@Yenigelinn44 25 şubat.
@Oyku1414 26 şubat
@Hufezaa 27 şubat
@Maisiyah345 28 şubat
@Pembeayicik1234 28 şubat
@Tokerrr 29 şubat
@Dimitra85 a85 29 şubat
@Edifar 3 mart
@enbisevdigim mart
@UykucuPanda18 4 mart
Jamie35 5 mart
@Susi96 6 mart
@kremalikedi edi 6 mart
@BYV 6 mart
@Dalmac47 7 şubat
E Ellibirincikisi 8 mart
@MoonfacedMom 8 mart
@Efulimm41 8 mart
@rude29 9 mart
@rainbow 11 mart
@Selcenfeyza 12 mart
@Masalmina 17 mart
Devam devaaam.Günaydinlar kizlaryazamadim ama hep okudum eee napiyoruz simdi subat elimizde patladi marta devammi
Dur kız daha bitmedi şubatMart ayı hamilelik planlayanlar ❤️
Selam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık 🤗 Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım 🤗 @hasbeee 20 mart @Tokerrr 26 şubat @Life light 2 mart @Ipek8006 4 mart @Hufezaa 26 mart @Tugce3333 10 mart @Mmmmmerveeeee 20 mart...www.kadinlarkulubu.com
Şubatta umduğunu bulamayanlar sizi konumuza bekliyoruz. Yeni umutlar için
Adet olanlar için bitti sayılırDur kız daha bitmedi şubat
Biz elendik ya orda da yazmalara başlıyoruz.Dur kız daha bitmedi şubat
Henüz bu topik için savaşıyorum galiba tek neferimBiz elendik ya orda da yazmalara başlıyoruz.
Allaşkına bu savaşı kazan.Henüz bu topik için savaşıyorum galiba tek neferim
Canısı bu ne ki çıkmamış.
Ya yaptıgım ovulasyon testını paylasayım dedim eskiden ben bilgisayardan giriyordum kadınlar kulubune o zaman resim atıyordum telefondan mı kaynaklanıyor benmı anlamadım resim atamıyorumCanısı bu ne ki çıkmamış.
Uygulamadan değil tarayicidan girince foto atılıyor telde.Ya yaptıgım ovulasyon testını paylasayım dedim eskiden ben bilgisayardan giriyordum kadınlar kulubune o zaman resim atıyordum telefondan mı kaynaklanıyor benmı anlamadım resim atamıyorum
İkiz mi ? AcabaKizlar ben 14 subatta hamile oldugumu yazmıştım burdan. Pazartesi hcg 755di. Dun tekrar yaptirdi doktorum 5700 olmus. Bu artis normal mi iki katindan fazla oluyor sanki
Tarayıcı derken ayy kusura bakma benim teknoloji ile aram kotuUygulamadan değil tarayicidan girince foto atılıyor telde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?